SimplySimple Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 lam postat inainte sa vb cu u deci :-s sry :P PS : ma mut pe xian care e si ma ajuca (nu cu gold) ????hmm poi suntem o gramada de romani...dar eu nu fac plvl ....iti putem oferi in schimb guild si daca vor te cresc aia de acolo....pm in joc sau msj in mail box VINATOR..
The Dash Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 deci nu iti sar in gat dar din cate am vazut e asa cum am zis eu dar cum zici tu. inca ceva: ce inseamna "light doar de componenta" adica nu ai level maxim la lightning?? daca e asa deci nici tu nu ai testat cu lightning dar daca il ai lvl maxim atunci imi cer scuze. bafta in continuareapp tu tot in anglia esti?? daca da ce mai faci pe acolo ce mai zici cum o mai duci ca nai mai vorbit de mult pe forum :P
Razvan Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 deci am citit si eu asa.. si pare interesant jocul.. cred ca ma apuc si eu
PartitiaN Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 aud de zeci de ori ca " am fo hakuit", "m-au hakuit"...pioate imi da si mie unu o idee despre cum si ce inseamna sa fii hakuit ms mult...nu de alta da poate reusesc sa ma feresc Poate imi explica si mie careva pana la urma, unu asa cu oleac de cunostintze despre fenomenul "am fost hackui" , ca sa nu patesc si eu, nu de alta, aham , ms mult anticipat
Guest DDG Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 loltoata lumea foloseste multiclient si nu ia nimeni ban si u cu 2 calculatoare vrei sa iei ban??zi-mi si mie TE ROG care sunt acei din "toata lumea" care folosesc multi client...ca eu caut de 2 saptamani si nimeni nu are nimic.Mersi!Danny.
Erhard Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Umm, asta e un fel de a hackui, zici ca faci scimb de conturi cu unu, ii ceri parola si security question, tu ii dai doar parola, daca nu iti da security question, dropuiesti toate itemele de pe characterele lui.Asa mi-a facut cineva de pe forum, nush sigur cine....
Gabuz Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 adica sa fii prost sa-ti afle unu` parola ...asta in 99% din cazuri.
elusion Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 mnoah eu is in capu listei in ala 99% ... eu am fost hackarit prin metoda urmatoare: un preten dal meu .. il consideram unul dintre cei mai buni ... mia aflat parola la mess .. ok no problem .. miam schimbat idu .. (asta era in joaca facut de el) da cum era insetat dupa somu meu ... a ghicit el ca am aceeasi parola si la silk ... aici eu am fost prost .. ca fol aceeasi parola mai la tot .. da mnoah acu am schimbat si folosesc parole diferite .. .. deci mia aflat parola ... a luat somu .. a luat tot ... mnoah povestea silkului meu ... cam asta e o modalitate sa fii hackait ... :P
PartitiaN Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 mnoah eu is in capu listei in ala 99% ... eu am fost hackarit prin metoda urmatoare: un preten dal meu .. il consideram unul dintre cei mai buni ... mia aflat parola la mess .. ok no problem .. miam schimbat idu .. (asta era in joaca facut de el) da cum era insetat dupa somu meu ... a ghicit el ca am aceeasi parola si la silk ... aici eu am fost prost .. ca fol aceeasi parola mai la tot .. da mnoah acu am schimbat si folosesc parole diferite .. .. deci mia aflat parola ... a luat somu .. a luat tot ... mnoah povestea silkului meu ... cam asta e o modalitate sa fii hackait ... :P mnoah apai parola mea e oleac mai complicata...uneori kiar si pt mene :angry1: :comp1: sory pt exces de emoticons
FearNone Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 partitian sa fii hackuit inseamna mai bine spus sa iti sparga cineva contul si sa iti fure absolut tot
deathrazor Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 mnoah eu is in capu listei in ala 99% ... eu am fost hackarit prin metoda urmatoare: un preten dal meu .. il consideram unul dintre cei mai buni ... mia aflat parola la mess .. ok no problem .. miam schimbat idu .. (asta era in joaca facut de el) da cum era insetat dupa somu meu ... a ghicit el ca am aceeasi parola si la silk ... aici eu am fost prost .. ca fol aceeasi parola mai la tot .. da mnoah acu am schimbat si folosesc parole diferite .. .. deci mia aflat parola ... a luat somu .. a luat tot ... mnoah povestea silkului meu ... cam asta e o modalitate sa fii hackait ... :P Curiozitatea ma omoara! :) Ce som aveai?
Numitu Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 imi ziceti si mie ca sa fac ca sa devin trader ca acum sunt trader beginer si nu stiu ce sa fac
Erhard Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Te duci la Speciality Trader, si cand vb cu unul dintre ei, ai optiunea "Join Trader Guild"Dupa asta, trebuie sa iti iei gear de terderHope I helped :)
The Dash Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 mah el e deja traderca sa faci tradeuri itsi trebuie white flag si dupa itzi iei camila sau cal si te duci la speciality trader si cumeri marfa de 1* ca daca iei mai multa te ataca thifii playeri
Erhard Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Sorry de missunderstanding, dar ce traseu sa fac la lvl 20 ?Si eu m-am facut trader, da nush ce traseu sa fac...
EvilToileT Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Moama asa noroc nam avut niciodata o zi si 2 kills consecutive de tG lag + pk = ce se vede xD 1st kill : http://imageshack.us 2nd kill : http://imageshack.us
mogul Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 cum plm ai murit ? ??? ai fo trader sau hunter ?
BeautifulMind Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Mogul dupa cum vezi spydy a spus "lag + pk = ce se vede xD"
EvilToileT Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 o venit un tzaran si mia faku PK = Player Kill ...ca sa mio fure da nu a reusit :)
elusion Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Curiozitatea ma omoara! :) Ce som aveai?blade 52+5
EvilToileT Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 stiti vorba aia....nothing is imposible inca un kill intro zi de 3 ori http://imageshack.us
Guest SenzaTionaL Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 wAAy cE m`aS RePUca dE sRo ..am aVUt 3 chare akm NOTHING :(