Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

lam postat inainte sa vb cu u deci :-s sry :P PS : ma mut pe xian care e si ma ajuca (nu cu gold) ????

hmm poi suntem o gramada de romani...dar eu nu fac plvl ....iti putem oferi in schimb guild si daca vor te cresc aia de acolo....pm in joc sau msj in mail box VINATOR..

Posted

deci nu iti sar in gat dar din cate am vazut e asa cum am zis eu dar cum zici tu. inca ceva: ce inseamna "light doar de componenta" adica nu ai level maxim la lightning?? daca e asa deci nici tu nu ai testat cu lightning dar daca il ai lvl maxim atunci imi cer scuze. bafta in continuare

app tu tot in anglia esti?? daca da ce mai faci pe acolo ce mai zici cum o mai duci ca nai mai vorbit de mult pe forum :P

Posted

aud de zeci de ori ca " am fo hakuit", "m-au hakuit"...pioate imi da si mie unu o idee despre cum si ce inseamna sa fii hakuit

ms mult...nu de alta da poate reusesc sa ma feresc :))

Poate imi explica si mie careva pana la urma, unu asa cu oleac de cunostintze despre fenomenul "am fost hackui" , ca sa nu patesc si eu, nu de alta,

aham , ms mult anticipat

Posted

lol

toata lumea foloseste multiclient si nu ia nimeni ban si u cu 2 calculatoare vrei sa iei ban??

zi-mi si mie TE ROG care sunt acei din "toata lumea" care folosesc multi client...ca eu caut de 2 saptamani si nimeni nu are nimic.

Mersi!

Danny.

Posted

Umm, asta e un fel de a hackui, zici ca faci scimb de conturi cu unu, ii ceri parola si security question, tu ii dai doar parola, daca nu iti da security question, dropuiesti toate itemele de pe characterele lui.

Asa mi-a facut cineva de pe forum, nush sigur cine....

Posted

mnoah eu is in capu listei in ala 99% ... eu am fost hackarit prin metoda urmatoare: un preten dal meu .. il consideram unul dintre cei mai buni ... mia aflat parola la mess .. ok no problem .. miam schimbat idu .. (asta era in joaca facut de el) da cum era insetat dupa somu meu ... a ghicit el ca am aceeasi parola si la silk :| ... aici eu am fost prost .. ca fol aceeasi parola mai la tot .. da mnoah acu am schimbat si folosesc parole diferite .. .. deci mia aflat parola ... a luat somu .. a luat tot ... mnoah povestea silkului meu :)) ... cam asta e o modalitate sa fii hackait ... :P

Posted

mnoah eu is in capu listei in ala 99% ... eu am fost hackarit prin metoda urmatoare: un preten dal meu .. il consideram unul dintre cei mai buni ... mia aflat parola la mess .. ok no problem .. miam schimbat idu .. (asta era in joaca facut de el) da cum era insetat dupa somu meu ... a ghicit el ca am aceeasi parola si la silk :| ... aici eu am fost prost .. ca fol aceeasi parola mai la tot .. da mnoah acu am schimbat si folosesc parole diferite .. .. deci mia aflat parola ... a luat somu .. a luat tot ... mnoah povestea silkului meu :)) ... cam asta e o modalitate sa fii hackait ... :P

mnoah apai parola mea e oleac mai complicata...uneori kiar si pt mene :angry1: :banghead: :comp1: :comp2:=))

sory pt exces de emoticons

Posted

Curiozitatea ma omoara! :) Ce som aveai?

Posted

Te duci la Speciality Trader, si cand vb cu unul dintre ei, ai optiunea "Join Trader Guild"

Dupa asta, trebuie sa iti iei gear de terder

Hope I helped :)

Posted

mah el e deja trader

ca sa faci tradeuri itsi trebuie white flag si dupa itzi iei camila sau cal si te duci la speciality trader si cumeri marfa de 1* ca daca iei mai multa te ataca thifii playeri

Guest SenzaTionaL
Posted

wAAy cE m`aS RePUca dE sRo :|..am aVUt 3 chare =))

akm NOTHING 8-| :(

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...