Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Ce parere aveti de un nuker : Bicheon Light / Cold si de la Fire doar imbue , nuke si fire shield ! Este bun ?

=))

Un nuker se bazeaza pe FIRE.In caz ca nu ai aflat , fire are cel mai mare dmg.Bicheon 80 , Fire 80 , light 80 ,60 ice

Posted

Am lvl 24 pe nuker am bagat asa Bicheon lvl 16 si light 12 atat ! Voiam sa fac pana la 30 light si fire sa'l fac 30 iar ice depinde de cate sp mai raman ca merg cu gap 9 .... E bine ?momentan am vreo 4k 200 sp

Dar mie imi trebuie light si ice pt buffuri pt ca fire are phy dmg increase....yo fiind pe magical nu vad sensul buffurilor de la fire ! Decat cele Fire shield...

Posted

mah defiler nu vreau sa ma cert cu tine iarashi dar intzelege ca lightning are mai mult dmg la ultimul nuke

plus ca acuma un nuker bicheon/lightning/cold bate altzi nukeri (nush ce sa zic de celalate builduri k dupa va suparatzi :P )

Posted

am o intrebare: acasa am 2 calculatoare si daca ma conectez pe amandoua odata pe sro imi dau astia ban??

cu conturi diferite bineinteles

Posted

LoL am intrat azi pe odin pe fostul meu char wizz lvl 32 si am lvl 15 la murderer...Acum as vrea sa scap de acest lvl max :)).Nu exista o alta metoda de a scapa de pk decat sa stai sa mori sau sa te omoare altii ca daca sunt doar aceste doua metode e clar..in cateva luni scap de pk :)) Va multumesc

P.S : AM CHAR LVL 60 ROGUE/DAGGER/XBOW AND CLERIC FARMED VREAU SA DAU LA SCHIMB CU UN WARLOCK SAU WIZARD DE LVL 60 PE ODIN PM ME..MS

Posted

Ahile' date='Feb 7 2008, 14:54' post='2551520']

LoL am intrat azi pe odin pe fostul meu char wizz lvl 32 si am lvl 15 la murderer...Acum as vrea sa scap de acest lvl max :)).Nu exista o alta metoda de a scapa de pk decat sa stai sa mori sau sa te omoare altii ca daca sunt doar aceste doua metode e clar..in cateva luni scap de pk :)) Va multumesc

acolo unde e iconitza de murder tre sa fie niste puncte (cateva mii)..te duci la mobi mici (chin tomb de exemplu ca e pustiu si e aglomeratie) si bati mobi ..pt fiecare mob batut pierzi cate un punct dinala

deci ai cateva mii de mobi de batut

:P

Posted

192 ? :o .... mai bine te lesi omorat de altii sau poate ai fo hackat :)

aud de zeci de ori ca " am fo hakuit", "m-au hakuit"...pioate imi da si mie unu o idee despre cum si ce inseamna sa fii hakuit

ms mult...nu de alta da poate reusesc sa ma feresc :))

Guest Romi2008
Posted

mah defiler nu vreau sa ma cert cu tine iarashi dar intzelege ca lightning are mai mult dmg la ultimul nuke

plus ca acuma un nuker bicheon/lightning/cold bate altzi nukeri (nush ce sa zic de celalate builduri k dupa va suparatzi :P )

The Dash and CO. care sustineti tot timpul ca light are dmg mai mare decat fire ia spuneti-mi voi care aveti charuri de lvl 80 si full farming la light si la fire ,oare sunt eu chior si idiot si nu vad bine sau am dreptate cand afirm (si exact acum ma uit la mastery-ile de la fire si de la light duse la max la lvl 80) ca de fapt fire-ul are dmg-ul cel mai mare atunci cand il combini bineinteles cu si cu imbue-ul de la fire lvl max cu mastery la fire 80?

Sau voi va uitati la faptul ca da,daca te uiti numai la ultimele "carti" activate doar la lvl 1 adik dat numai add la ele,atunci pare ca light e mai puternic ca damage,dar in acest caz faceti o eroare pt ca acele "carti" merg pana la un lvl destul de ridicat si anume (la Flame Wave Series) ;Arrow lvl 18,Burning lvl 18,Wide lvl 13 si Bomb lvl 6 iar la Light ai in primul rand doar 3 nuke-uri in loc de 4 iar primele 2(Wolf's and Tiger's ) sunt mai slabe decat primele 2 la Fire iar al treilea nu intrece in nici un caz nukul Bomb de lvl 6 de la fire si inca nu am socotit aici imbue-ul de la fire care are damage mai mare daca e combinat tot cu un nuke de la aceeasi masterie adik fire.

So...faceti va rog afirmatii din practica voastra de zi cu zi nu din auzite sau din date fragmentate. Am de aproape 2 ani acest char principal (Pure Int Fire principal,Cold secundar iar light doar de componenta)si sunt extrem de multumit de el de aceea nu l-am abandonat si DA, afirm sus si tare ca FIRE e principalul la un nuker daca vrea sa aiba damage mare,....daca vrea altceva....alege altceva decat fire-ul.

Acum astept sa imi sariti la gat...dar as dori sa o faceti cu date concrete si cu un limbaj civilizat daca se poate si daca sunteti civilizati.

RESPEC"ALL :tiphat:

Posted

=))

Un nuker se bazeaza pe FIRE.In caz ca nu ai aflat , fire are cel mai mare dmg.Bicheon 80 , Fire 80 , light 80 ,60 ice

Defiler park te ai lasat de silk?ai inceput din nou????

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...