Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

blink.gif am ajuns lvl 10 dar parca jocul asta nu are locuri unde sa te duci . aproape peste tot padure .

Xs-team : nu cumva trebuia sa downloadam din nou silkroad ca sa ne conectam la server???????? oricum o sa fiu primul pe server (inafara de admini ) . occasion14.gif .

ps : nu mi se par asa de aglomerate serverele . nu am avut probleme sa nu fie loc pe server . Alps server : RULES biggrin.gif

Posted

Ma da-le-as...inspectii peste inspectii...Ce naiba? Or fi chiar asa de necesare??? Ce ii mai fac acuma? Stiu, este marti, sper sa termine repede...sunt la serviciu acum si ma cam plictisesc tongue.gif As vrea sa joc, da'...iaca nu se prea poate. sad.gif

Aaaa...cam cat e ceasu' in Coreea? Ca sa stiu la cat sa incers iar sa ma loghez...si sa si mearga eusa_pray.gifeusa_pray.gifeusa_pray.gif

Vad ca nu a mai scris nimeni despre faptul ca dureaza inspectia asta o vesnicie... V-ati si lasat de Silk??? hair.gif

Guest Sayanu
Posted

Marpha joku , m`i se pare mai mijto la L2 C4 ala e mult prea jucat si ma enerveaza , mai mijto asta , sa imi ziceti daca aveti clan ca intru si yo dak e ? !

Posted

Si serverul o sa fie ca Si cele de mU?un site pe care intri iei launcer sau patch si te poti conecta?sau va aparea in joc langa cele oficiale? Experienta va fi perfecta!sa speram k vor fi multi jucatori on!Abia astept sa fie gata bananaloool7qc.gif PEace

Posted

Mah eu chiar nu pricep eusa_doh.gif nu vad nici o inspectie pe srv.-ul meu .

Da, te cred...tu ai scris la 2...inspectia a fost mai devreme...la 10 si ceva...era occasion14.gif

Posted

Si serverul o sa fie ca Si cele de mU?un site pe care intri iei launcer sau patch si te poti conecta?sau va aparea in joc langa cele oficiale? Experienta va fi perfecta!sa speram k vor fi multi jucatori on!Abia astept sa fie gata bananaloool7qc.gif PEace

O sa fie server privat ...

Domeniu o sa iau indata ce gasesc un cc 24.gif , si o sa pun acolo launcherul :>

Posted

slym cum adik privat???

stiu k au mai incercat si altii sa faca un server si au reusit partial (no mobs si daca scriai mai mult de 5 cuvinte iti dadea disconn)...

Posted

well , server privat = fara aprobare de la joymax =server "piratat" cum s`ar spune ...

Stiu emulatorul ala facut de 1 singur om fara mobs si fara posibilitatea de a "chatui" ...

Anyway .. XS Team se ocupa de peste 4 ani cu serverele si emulatoarele ... te las pe tine sa tragi concluziile :>

Posted

man stai linistit....eu nu am zis nik de rau tongue.gif am zis k eu unul as veni dar sa imi dati 999.999.999 GOLD in Inventory si 999.999.999 GOLD in Storage si voi fii primul de pe server biggrin.gif....acum las XS Team sa decida....k deja nu mai suport sa nu am bani, de cand am inceput sa joc SRO am mereu problems with money... de nu sunt asa bun negustor pendu.gif

Guest Blaidy
Posted

snap stai linistit find exp mai mare e normal si gold mai mult ...

Posted

man pai dc faceti ceva de genul k ajung in 1 zi lvl 30 ma arunc de la balcon....inseamna k ala nu mai e joc, adik tre sa existe si fun dar mai e si munca in acest joc....tocmai asta imi place la el k se face greu lvl, nu k in alte MMORPG cu servere pirat cu x5 sad.gif

tiphat.gif

Guest Blaidy
Posted

vrei sa faci level greu dute pe official, tu nu mai sti ce mai vrei ...

Posted

lol...bine mah faceti x5 EXP sau mai mult k sa fiti toti BRUSC lvl 70 si sa va vad ce mai faceti atunci......puneti si 9999999 SP de persoana si jucati tati

BTW : corect e du-te eusa_dance.gif

Posted

Salut ...sunt player silkroad am 3 charactere de 30 (1 greece str pur 1 aege str pur 1 aege int pur) dar deseori imi da eroarea "The server is undergooing inspection or updates.Connet to http://www.silkroadonline.net for more information (dar atunci cnd imi da mie nu era nici o inspectie ma uitam pe lista de xfire 20%jucau silkroad restu ja biggrin.gif . .Am incercat sa il reinstalez dar am dat cu bata in balta priviti aici:user posted image.Cine ma poate ajuta cu erroarea sa ma anunte pe site //xfire(Masacre)(id:ronnylee94)sau pe mess ronny0294.Ms mult Plzzz help me wink.gif bananadance2.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...