Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

ba speedy nu i mai aburi ma....ca eu tiam luat but ...nu tu tiai luat :D

http://imageshack.us

speedy si asta e ultima oara cand ai facuto :D

http://imageshack.us

Posted

Intra pe site la ei si vezi ca este undeva live chat, intri acolo cu un nick-name si vb cu una sau unu despre cat gold tre sa iti dea, apoi or sa te sune pe telefon pentru confirmare ( au o engleza de kko, nu ai sa intelegi nimic) apoi o sa stabiliti un loc unde o sa iti dea gold, stai fara griji silkroad-gold nu's scammeri!

Posted

am o intrebare la voi....... astia de lvl mai maricel cand incep sa apara o gramada de servere private o sa ramaneti pe oficial sau o sa va mutati??? ( a aparut deja unul cu 5X pe care joc eu ... dar e full si nu se mai poate face cont ) .... dar in general cand se lanseaza emulatoru si o gramada o sa aiba sv privat.....

Posted

de fapt e x10 si se paote face cont dar de la 2-3 noaptea

eu aseara miam facut ink 2 conturi sa fac multyclient

10x pe dracu' ... cu cine ai facut tu matematica ?

Posted

nu stiu ce ii asa fain pe serverele astea pirat.. totul ii prea usor acolo.. numai ii placerea de a juca..

Posted

serverul privat ala chinezesc este facut doar pentru cei din Asia eia habar nu au ca joaca cineva din Europa(cel putin asa cred) si cand vor prinde ii vor bana pe toti

cand o sa apara unu facut in europa si un klumea sa poti lua silk si etc etc ala da server

nu sa stai s te chinui ce scriu chinezoii e prea usor sa faci lvl si bani te plicitisesti rpd

Ar fi mai distractiv daca ati incerca sa faceti lvl pe oficial si sa va bagati la fortess war

Posted

dupa o pauza pe forum am revenit in putere sa postez....am descarcat clientu cu server privat...dupa ce il instalez si dau start imi da un error cu ??? ????? ??? :crazy: si nush ce are...ma putei ajuta voi ca sa rezolv problema

ms

Posted

de fapt e x10 si se paote face cont dar de la 2-3 noaptea

eu aseara miam facut ink 2 conturi sa fac multyclient :P

cum sa fie 10x tu auzi ce zici :rofl1:

la 10 x iti da 3 lvl .....

e 5x ....

xpu nu se calculeaza 1x =23 % 10x = 1.23% :rofl1: :lol:

Posted

Mi-am facut si eu cont pe csro(server privat) ...de curiozitate...am instalat jocu am copiat media_pk2...si cand intru in joc dupa 30 de secunde imi da disconect ...nici nu apuc sa imi fac caracteru ca deja mi-a dat disc...ma poate ajuta cineva cu niste sugesti parari ideei ? sunt binevenite multumesc

Respect all

Posted

o fi de la net piciule

Am erdeesh ..si pun pariu ca nu sunt sigurul care are....si banuiesc ca voua v-a merge fara probleme...

Simt si eu momentu de o schimbare ...ca intru pe ala de 80 si nu stiu ce sa fac....asa ca as incerca ceva nou chit ca e aceeas chestie...dar aici ai sansa sa ajungi la 9 D destul de usor + ca unii ce au 80 pe isro ...si vor sa faca 80 + pe csro pot face niste experimente...items 9 D bla bla..unde e mai bine sa bati .... in rest toate bune si frumoase :) merci de raspuns Gabuz ..

Respect all

Posted

serverul privat ala chinezesc este facut doar pentru cei din Asia eia habar nu au ca joaca cineva din Europa(cel putin asa cred) si cand vor prinde ii vor bana pe toti

cand o sa apara unu facut in europa si un klumea sa poti lua silk si etc etc ala da server

nu sa stai s te chinui ce scriu chinezoii e prea usor sa faci lvl si bani te plicitisesti rpd

Ar fi mai distractiv daca ati incerca sa faceti lvl pe oficial si sa va bagati la fortess war

Esti sigur ?

10Euro = 1500 Silk and STFU NOOB

Posted

Am si eu nevoie de putin ajutor...nu prea le am cu silk...adik joc de ceva timp dar nu ma pot lauda cu ceva...adik am caracter maxim de 42...Daca poate sa bage id meu de mes(vlangarstefan) cineva care stie sa joace cu nuker,bow,glavie si wizard...am niste nelamuriri...multumesc.

Guest microscope1
Posted

care stie cum e cu media.pk2 la jsro pls un sfat..

Posted

chiar ca veni vorba de pk2 .. ii cineva care m-ar putea ajute la asta?.. daca vrea cineva sa ma ajute YM niro_clawfinger

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...