Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Imi cer scuze dar jocul e super adevarat .Am gasit o sabie mai buna decat ce aveam si am reusitsa omor busteni din aceea.Si acum miam luat o sabie super.Si abea astept sa imi iau armura .Cand ne intalnim sa intru in GUILD??? Eu am ID-ul AchileRO.Si ca sa va conectati faceti asa: Scrienti numele si parola... dupa care dati LOGIN daca nu va primeste dupa 5 secunde (deci 5 ca daca mai putin te scoate) apesi iar.Si tot asa.Sa vedeti ce repede prindeti loc.Apropo joc pe XIAN acolo e guildul da???

--------------------

POST DE PE PRIMA PAGINA :))

Sro e chiar misto....desi oarecum mam lasat.....cu siguranta isro e strikt de joymax.In loc sa spunem

''OO ce bn am facut lvl 36 si pot omori yeowa :)" am ajuns sa spunem...."oooo mia facut botu lvl, sunt mai smecher ca altii....plm"

Posted

andi , deasupra barii unde vezi cat % ai facut din lvl, exista o bara subtire care se umple cu galben cand omori un monstru si in dreapta ei sunt niste numere care sunt defapt totalul tau de Skill Points. obtinand skill experience de la monstru / quest, numarul tau de Skill points de langa bara aia subtire care se umple cu galben va creste , insa daca inveti skill-uri numarul tau de skill points va scade . pentru mai multe detalii da-mi un PM cu id-ul tau de mess :)

Pentru partitiaN : acum am observat ca au scos si link-ul de pe filesfront de unde puteai sa downloadezi jocul , link-ul unde iti creezi cont nu il stiu si am auzit ca poti intre 2 si 4 dimineata sau ceva de genul :| ... Iteme de item mall gasesti in stalluri insa nu toate itemele care sunt si in item mall

la stalluri se vand si ability peturi?(veveritze...etc) sau numa kestii generale?

Posted

Ahile' date='Jan 30 2008, 12:23' post='2527182']

TOT CE E IN ITEM MALL SE POATE VINDE!!!BTW SUNT ReLoAdEd :D

ooo nice asa, puneti si voi un site pt create account si unu pt download, cum ziceam am gasit unu da numere se opteste dupa ce ajunge la 90%, cum ar fi 93% sau , 95% etc, si iti arata ca server Not Responding,

daac se poate cat mai repede ca sa imi dau cu seama si io ce fac mai cresc pe asta sau ma bag la asta privat

Posted

si normal ca am omorat-o :))

asta s fost azi dimineatza cand a fost restart la server

tu esti hibrid ?

PS : care e mai bun x-bow sau 2h ? :D

Posted

mergi doar pe rogue?eu mi-as creste un rogue+cleric sai fac pwfarm vreo cateva sute de mii de spuri dar nush...

facem un concurs de screenshoturi ceva? :)

tot asa e plictiseala

Posted

:crybaby: :comp2: :comp1: Wa all deci am incercat sa bag gold dp silkroad-gold si nush e prima data cand fac asta si nu am primit banii in plis am primit 2 mail-uri iar in al doilea mi sa cerut nr de tel de acasa si sa dau un reply cu ceva... am incercat sa bag 10mil...Ce are???Cand imi primesc banii :comp2: Dak nu ziceti-mi un site de unde se baga g old si apare pe loc

Posted

@speedy

sincer eu nu te cred k esti full legit (asta ai zis) nu aveai cum sa faci 99% deja si ziceai ca nu folosesti bot.....dar oricum nam nimica cu botzii doar nu cei care se prefac ca sunt full legitzi si nici ipocritzi

cool pics btw

Edit: pe serverul privat sa stitzi ca exista bot, de fapt chiar eu botez pe el :P

Posted

hehehe dash de cand am dat 80 a trecut o luna da ma rog ...sp33dy a fost full legit,vinator e full legit lvl 80....da la farm da folos pilot...chiar nu mai am disp necesara sa joc manual...si dash cand o sa ajungi si tu o sa vezi:) e usor sa dai 99.99% cu gap 0 cat am eu dar mai greu sa farm manual :)

Posted

www.thepowerlevel.com - mie mi se pare unul din cele mai bune site-uri pentru gold, tin minte ca ii facea si acu' un an jumate reclama cand jucam pe venice :P.

apropo AI RABDARE cu mail-uri si trimite-le exact ce vor ca daca nu nu mai pupi nici gold nici banii pe care i-ai dat. bafta

Posted

Am primit azi de dim la 7:32 cand nu eram online un notice de la unu pacificsnow:

hi, im from www.silkroad-gold.com when u are online, plz use livechat to contact us.tnx

Din cate inteleg zice buna sunt de la silkroad-gold cand esti online te rog foloseste livechat ptr a ne contacta dar ce livechat ma???

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...