mogul Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 il poate omora si fara nu prea cred dami un video pe youtube si dami id tau pe prv
xeron Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 @Sp4wN`19OMG dar u nu vezi ca altzii se injura cu p**a si cu bag in mata si etc si mai vazut numa pe mine??wtf?? ce ai mah cu mine?? a depus plangere xeron sau ce??dar nul mai vad eu cum injura si il raportez imediat??On: nu prea cred eu ca faci glavier full sun si sun glavie.....hai nu mintzi ca nai nici o sansa.....itzi da ala o paleta la ureche de 10kdm dintrun crit asta inseamna 1hit killda dc nu ii face mah???? daca nu ai char de 80 shut up eu am blader de 75 si ma batut int si eu pe elsetu si arma conteaza cel mai mult
mogul Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 xeeeeeeeerooooooonnnnn dami id tau pe privaaaaaaaattttttt .... pls ms si apropo nukeru are dmg frumos ;)
deathrazor Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Mda...Nu ma intereseaza ce credeti voi, se pare ca nu prea sunt persoane cu care se poate discuta.
mogul Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 am un prieten care vrea sasi faca un nuker care il ajutati cu buildu ? (fire ....)
Guest Akko Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Salut!....am auzi si eu k noul server va fi Hera as vrea sa stiu cand ii da drumu caci vreau sa ma las de vechiul meu account si sa incep unul nou am incercat sa o fac pe Neptune insa nu am reusit :P si dak ar fi cineva interesat sa se apuce de noul server sa imi dea add pe mess ciughy_tdk sau pe skype akkoakko21 poate reusim sa facem ceva frumos acolo. Multumex :tiphat:
Bleaky Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Salut!....am auzi si eu k noul server va fi Hera as vrea sa stiu cand ii da drumu caci vreau sa ma las de vechiul meu account si sa incep unul nou am incercat sa o fac pe Neptune insa nu am reusit :P si dak ar fi cineva interesat sa se apuce de noul server sa imi dea add pe mess ciughy_tdk sau pe skype akkoakko21 poate reusim sa facem ceva frumos acolo. Multumex :tiphat:,,poate"...sau o sa fie ca si cand or aparut serverele alea noi...sor umplut din prima zi :)
Avzar Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Joaca cineva de aici pe srv ala nou (privat) de sro ? cu xp 5x ?
FearNone Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 rectific pe ala privat sunt rate 10x din cate stiu si din cate am auzit
Daddysady Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 ce pustiu e p aici...ati fugit toti pe serveru privat si p csro
RayzaH Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 normal, trebuie sa fi chiar fraier sa mai joci pe isro. sux !. serverul privat este alt sro, mai jucabil. nu ca asta, la care stai jumatate de an numai farm. am exagerat putin, dar stiti unde vreau sa ajung. mai bine va reprofilati pe cel privat. imo. bft.
Avzar Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 YoungBe, u care ziceai ca sro e tot sro, orice ar fi :) e destul de greu si pe pirat sa sti :)O sa vezi u :)
xeron Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 HEHEHe isro e cel mai tare serverul ala privat e pierdere de timp faci lvl mare si poate se inchide
RayzaH Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 YoungBe, u care ziceai ca sro e tot sro, orice ar fi :) e destul de greu si pe pirat sa sti :)O sa vezi u :)greu ? eh, nu stiu zau. oricum mai usor si mai bun decat isro. isro e doar o risipa de bani si timp.
skorpyo93 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 e misto pe sv asta privat.Totusi pe isro e mai putin lag :PChiar nu merita sa perzi timpu pe sro.Mai bn fuck lvl cu bot sau cu plvling.Si la 80-90 pvp...
salam30 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 hai sa ma laud :cool2: :angry1: http://img227.imageshack.us/my.php?image=sro2008010623373346ws3.jpg
mogul Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 e misto pe sv asta privat.Totusi pe isro e mai putin lag :P Chiar nu merita sa perzi timpu pe sro.Mai bn fuck lvl cu bot sau cu plvling.Si la 80-90 pvp... bine poate o sa ajungi 80 sau 90 nush si o sa se inchida ;) tia parea rau creka .... acolo sunt boti ?
xeron Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 hai sa ma laud :cool2: :angry1: http://img227.imageshack.us/my.php?image=sro2008010623373346ws3.jpg ai omorato sau daor ai gasito? esti light spear?
PartitiaN Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 nu sunt boti :) ... inca lasa si u un link unde se poate da jos game-u, si niste linkuri pt create account etc am gasit nui vb dar cand imi ajunge la 99.99 imi da (NOT RESPONDING) si iinca ceva, poate ai timp sa explici cam cum se desfasoara lucrurile peacolo, adica ai de unde lua ability pet ?, e cumva ca si serverele private de MU de unde poti sa iti iei toate itemele de la NPC? adica scrooluri si abilty peturi?
Guest andistoica Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ma poate ajuta cineva cu niste explicatii?Merg si omor un monstru (indiferent care).La final imi arata (exemplu):- exp 650- skill 1800La fel se intampla in cazul rezolvarii unei misiuni (exemplu):- Reward: exp 40000 / skill exp 10000 / gold 12600Punctele de experienta pot vedea unde se cumuleaza; banii de asemenea. Ce se intampla cu acele skill exp? Nu stiu unde pot vedea cumularea acestora, mai ales ca numarul acestora este foarte mare.
FearNone Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 andi , deasupra barii unde vezi cat % ai facut din lvl, exista o bara subtire care se umple cu galben cand omori un monstru si in dreapta ei sunt niste numere care sunt defapt totalul tau de Skill Points. obtinand skill experience de la monstru / quest, numarul tau de Skill points de langa bara aia subtire care se umple cu galben va creste , insa daca inveti skill-uri numarul tau de skill points va scade . pentru mai multe detalii da-mi un PM cu id-ul tau de mess :) Pentru partitiaN : acum am observat ca au scos si link-ul de pe filesfront de unde puteai sa downloadezi jocul , link-ul unde iti creezi cont nu il stiu si am auzit ca poti intre 2 si 4 dimineata sau ceva de genul ... Iteme de item mall gasesti in stalluri insa nu toate itemele care sunt si in item mall