Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

depinde de iteme si de cel care il face eu am blader de 76 pe persia si ma batut un int de lvl meu asta inseamna ca sunt noob?? nu

un int se face daca ai experienta

Posted

www.nivlam.com tot ce ai nevoie.

Mersi.

Deci numele e HeruviM si potaia Archangel.....altceva??

Adevarul e ca i-a scapat poza de la avatar. :))

Posted

xeron de ce a vrut andy sa pui SS aici ? sa ne arate ca botu lui a mai facut un level si ca are pets si ca are 4000 sp ? :o imposibil !!! CE TARE E !!!!!! :o :o ! intreaba-l pe Andy daca pot sa il ating ca poate o sa fiu si eu ca el ! ANDY SUNT FANUL TAU !!!!!!

Posted

xeron de ce a vrut andy sa pui SS aici ? sa ne arate ca botu lui a mai facut un level si ca are pets si ca are 4000 sp ? :o imposibil !!! CE TARE E !!!!!! :o :o ! intreaba-l pe Andy daca pot sa il ating ca poate o sa fiu si eu ca el ! ANDY SUNT FANUL TAU !!!!!!

daca iti arat ca am 100k sp lvl 80 premium si pet devi fanu meu? :)):)):)):)):))

glumesc :-j

Posted

Mersi.

Adevarul e ca i-a scapat poza de la avatar. :))

imi permit sa raspud zici si pt the_dash, pozele erau pt un alt forum dar am zis sa postez si aici, si daca erai mai atent Sabin ai fi vazut ca inainte aveam alt avatar, abia ieri dupa postul cu pozele am skimbat si avatarul,

dar esenta era nu cine sunt eu ci doar trade-ul de ieri , in fine soscotiti-o off topic si gata,

bafta all

Posted

omg lol :o xD =))

dar andy nu era hekuit??

poate el e "hakerul" care ia ciordi acontul

da sti de cine a fost hackarit andy??? asa credeam si yo

iam dat charu inapoi am facut o gluma pentru el el este prieten cu mn noi 2 am acut guildu pe persia el avea 56 si yo 60

si care a zis de sp are mai multe akuma stiu ca el se cam increde da nah e si el tanar :P

Posted

pai dak esti prietenul lu andy e clar :))

dar nu cumva esti chiar el dar nu vrei sa recunosti ca tzie rushine?? dak nu e asa imi cer scuze k miam batut joc de tine facandute andy pt k asta e o batjocora suprema :))=)) xD

Posted

EL ESTE banat lol

batjocara?credema ca e un tip de treaba desi nu a avut parte de 70+ va avea akum

pe persia nu stiu cum reusea de facea atatia bani elemente facea da nu vindea habar nam. eu eram master la guild dar el dadea mai mult cand sa bagat europe vroia sa fie thief da sa facut hunter ca sa ii ajute pe cei din guild a zis ca nu isi baga silk ca nus e merita da akum sia bagat nermernicu

akum face al 2 char de 54+ cu premium porc (imi palce numele la porc)

nu cred ca este o batjocara asa cu.m zici tu sunt sigur ca a facut mai mutle ca tine in silkroad

app era full sos pe persia tu ai fost vreodata full sos? cu arma sos?

deci imi spune cineva cu.m e pe privat?? lag ceva imi potii schimba jobu cand vrei tu/? sau trebuie sa astepti

10 ani?

Posted

:)))) ce tare :)) din obisnuinta

majoritatea facem parte din oameni care stau cate 8 ore in fata pc-ului traim in luema virtuala

cum ne spun altii Bolnavi cu capu unii mai spun ce ai o varsta anume jocurile sunt pentru copii

nu conteaza ce zicea lumea

si eu am 50 de ani si ma jok

Succes

Posted

pff ce tampenie...am incercat sa iau bot de p botsmall dar imi dadea eroare cand voiam sa imi fac cont si dupa aia cand voiam sa cumpar..culmea e ca banii mi i-au luat :( ...vreo 20 $ ..am vreo sansa sa-i mai vad?

acum astept pt instant support dar dureaza pana la 3 ore...oare daca le trimit email?

Posted

@Sp4wN`19

OMG dar u nu vezi ca altzii se injura cu p**a si cu bag in mata si etc si mai vazut numa pe mine??

wtf?? ce ai mah cu mine?? a depus plangere xeron sau ce??dar nul mai vad eu cum injura si il raportez imediat??

On: nu prea cred eu ca faci glavier full sun si sun glavie.....hai nu mintzi ca nai nici o sansa.....itzi da ala o paleta la ureche de 10kdm dintrun crit asta inseamna 1hit kill

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...