Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

[Extra Inspection] Extra Server Inspection Completed Jan 25, 2008

Extra server inspection of all servers has been completed.

Time of Completion : Jan 25, 2008 19:25 Silkroad Standard Time

[Patch]

- Exchange bug has been fixed

- Lost time of cash items has been restored

Mdea deci nu e nimik interesant... toate orele astea pt nimik

Posted

am auzit k se baneza botzii si pana acuma a durat 8h :o omg

nu banatzi botzii k imi baneza gold botu cu 2 mil pe el

nuuuu

de 2m iti iei portiuni :))

TheDash se vede ce destept esti de ne dai sfaturi sa mergem la scoala

Posted

am auzit k se baneza botzii si pana acuma a durat 8h :o omg

nu banatzi botzii k imi baneza gold botu cu 2 mil pe el

nuuuu

omg in isro ? :D

Posted

:))))))) nu se vor bana boti duamne :)))))))))) 8 ore a durat inspectie lol :))

aa tu esti tipu cu euro care zicea unu de 48 bate un chinez de 64 nu am de la ce sa ma astept de la tn

Posted

Sal ppl...am nevoie si eu de un sfat ca la caracterele europene sunt tufa...am inceput si eu un warrior european...in ce fel sa il fac,adik ce serii de skiluri sa pun pe el si unde sa pun punctele?la strg sau la Int sau hibrid?desi eu cred ca la strg...dar la skilurile alea ma uit ca magarul la poarta noua...si sincer sa fiu daca era sa joc de acasa ca pe timpuri nu va deranjam dar joc de la sala ...asa ca nu prea am timp de studiu de forumuri deci datzi un skip pe sfaturile cu google & comp please.

...si inca o chestie...am auzit ca Rogue ar fi cotat ca cel mai tare din europene ...daca ar fi sa imi fac un rogue ce skiluri adik ce three skill ar trebui sa aleg pt el?

Multumesc anticipat celor care vor raspunde

RESPEC"ALL :tiphat:

Posted

acest rogue este bun doar dac prinde criticaluri si prinde dess

la lvl 20 are un skill care iti ia din viatza si iti da mai mult dmg

el poate fi folosit cu cleric cu clericu joci numai in party

clericu este un buffer si le dai viatza le dai resss

cu warrioru poti tanka dar sa fe 2 handed sword sau 1 handed sword topoarele sunt varza

alege rogue

app moare rpd ca toti cel mau bun e warrior cu cleric

Posted

ori ca iti faci rogue sau arma 1h sau 2h te faci full str. nu se merita deloc int la europeni, decat daka te faci cleric wiz warlock etc. la kinezi merge pe oricare si un pic de int

@xeron: vezi k rogue e si cu cutite si cu crossbow. cu ce sa se faca? cred k pt leveling este bun un x-bow, dar pt PvP is bune daggere.

p.s: skill points ti le pui la melee. vezi k se desparte in doua. warrior(sabie 1h 2h sau topoare) si rogue(cutite si x-bow/crossbow)

Posted

Sal ppl...am nevoie si eu de un sfat ca la caracterele europene sunt tufa...am inceput si eu un warrior european...in ce fel sa il fac,adik ce serii de skiluri sa pun pe el si unde sa pun punctele?la strg sau la Int sau hibrid?desi eu cred ca la strg...dar la skilurile alea ma uit ca magarul la poarta noua...si sincer sa fiu daca era sa joc de acasa ca pe timpuri nu va deranjam dar joc de la sala ...asa ca nu prea am timp de studiu de forumuri deci datzi un skip pe sfaturile cu google & comp please.

...si inca o chestie...am auzit ca Rogue ar fi cotat ca cel mai tare din europene ...daca ar fi sa imi fac un rogue ce skiluri adik ce three skill ar trebui sa aleg pt el?

Multumesc anticipat celor care vor raspunde

RESPEC"ALL :tiphat:

2 h sword / bard sau roug :)

Posted

bagate pe privat eu jok pe persia dar incerc serverul privat

lol este facut de CIMO serveru cei care au cumparat csro si o sa cumpere si isro si joymaxu va ramane cu jsro si ksro tsro nu stiu

CIMO sunt doar niste milogi care ii imita pe cei de la joymax

Posted

nu neaparat ... milogi care ii imita pe joymax ca si joymax la randu lor iau imitat pe altii ... ;) pe piata asta chinezeasca toata lumea se copiaza ... uitate ca mai la toate mmo-urile chinezeste au acelasi aspect .. doar chestii schimbate :)

Posted

nu bootez... intru cu sro normal... nush ce ar putea sa aiba dar nu merge deloc deloc intru in joc ma aflu la spawn point in dw si imi da eroarea cu ?????????? ,...

Posted

Mda e nasol acest privat totul este ??????? are cineva ... macar 50% de ar fi engleza dar nici macar la skiluri sau la iteme nu e in engleza :(( are cineva un translator ?

Sunt lvl 5 si mi'a cazut sos/som/sun nu stiu ce este :)))

Posted

am fost cu treaba prin bucuresti toata ziua : ide meu pt a vorbit despre csro ando_ando1 . stiu un server pe devision 2 pe care nu ai lag absolut deloc ... daca vreti si aveti incredere va fac eu conturile sau va dau codul ala cid(cnp-ul lor) trebuie sa facem o guilda... btw . inspectia tine cam 20 de minute :) . si pe serverul asta ( sunt maxim 100 de oameni) . daca luam exemplul celor de pe mars (nu le stiu numele) stam in party-uri chinezi + euro si facem lvl 40 in o saptamana. ne impartim intre noi itemele. cam 2 clerici 2bladeri chinezi 2 wizz 1bard sa tina mana clericilor) si un nuker pe ice si fire. ar fi o idee. eu ma apuc sa joc pe division 2 .. va pun imediat o poza cu serverul.

Mi-am facut si eu cont si am intrat tot pe serverul asta.Ce sa zic?Socant fata de isro..Ma gandeam ca o sa gasesc niste boti in rok moutain sa iau niste tablete 9d sa-mi fac niste gold,dar e pustiu.Azi noapte in hotan erau vreo 5 caractere.

Cred ca o sa caut un server populated de pe div2 sa pot sa fac niste gold ca altfel e hardcore.

Dupa toata treaba asta as vrea sa fie macar o singura zi aege cum e serverul asta.

Multa ue celor de la joymax pentru cum a ajuns isro. :crybaby:

Edit

Acum in hotan sunt vreo 15 oameni.Si spre marea mea surpriza e unul cu un Sun +5 Bow 9d.

Posted

porcarie srv asta toti eia de lvl 90 au sun sau +9 faci rpd elea +5 cad sosuri rpd nare farmec

CIMO suks Joymax win

dar ce este silkroad ?cs orce prost face srv nashpa mai bn joci pe ofcial

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...