Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

hm... asta e..le-o luat sau nu ..treaba lui...

eu stau pe div 2 elusion ca nu am lag. ai poza cu numele serverului meu pe pagina trecuta :P da-mi un pn. numele meu e TROTINETA :)

hm... asta e..le-o luat sau nu ..treaba lui...

eu stau pe div 2 Uscat ca nu am lag. ai poza cu numele serverului meu pe pagina trecuta :P da-mi un pn. numele meu e TROTINETA :)

Posted

deci itzi jur k nu leam luat

potzi sa postezi k eu nici macar nam intrat pe acontul tau

u doar nu vrei sa mi le dai si esti zgarcan.

nu esti de incredere

zici k te tzii si te mutzi pe csro

Posted

@Daddy am folosit eu de la botsmall :)

Deci 200 credite = 200 ore

Ce altceva vrey sa sti ?

100 credite=200 ore dar in fine :P

ma dispera modalitatea de plata...prin paypal nu vor sami accepte ca sunt din romania ,iar daca aleg visa fac smecherii si imi apar erori :-?

si acum am primit un email ca sa le trimit tara,contu si nr de tel lol dar pe mine nu ma lasa sa ma inregistrez la ei ca sunt din romania :dooh: imi apare eroare cu rosu pana mea

u kum tiai facut contu

Posted

@Daddy am folosit eu de la botsmall :)

Deci 200 credite = 200 ore

Ce altceva vrey sa sti ?

cu BRD oare mere ??? :-ss ca cu mastercard BT nu X(

Guest SilkroaD
Posted

Merge si cu BRD prin paypal

:)) si dady 200 credite = 400 ore man nu 200 :)) teau pacalit aia pe tine

Posted

bah, u nu stii sa calculezi?? ceva de genu a zis si el. A zis 100 credite 200h deci toate astea ori 2 vine 200 credite 400h....mai trecetzi si voi pe la scoala nu mai chiulitzi la mate

Guest SilkroaD
Posted

nam inteles bine atunci daca joaca careva pe readsea .Vand cont 80 wizzard full farm cu porc aripi de inger si basca de vrajitoare

Guest SilkroaD
Posted

Cine stie ce dreaq fac astia ....

Posted

cu BRD oare mere ??? :-ss ca cu mastercard BT nu X(

100 pcte=200 ore....

si cred ca mere...eu folos raiffeisen

PS-nusht ce fac astia da insp cica e de la 3 dimineata..pfff...hai sa visam ca baga cap 90:))))

Posted

ma ajutati si pe mine?sunt incepator si abia am trecut la lvl 20 cum imi pot lua un job?

ca job poti alege intre hunter,thief, si trader....iti sugerez sa alegi trader :P in felul asta poti sa faci nishte bani la lvl mai mic...ca sa devii trader trebuie sa te duci la speciality shop...si sa te inregistrezi la unul dintre cei 2 npc aflati acolo....parca costa 10k si sa iti iei un steag de trader care tot 10k costa .

100 pcte=200 ore....

si cred ca mere...eu folos raiffeisen

PS-nusht ce fac astia da insp cica e de la 3 dimineata..pfff...hai sa visam ca baga cap 90:))))

sincer am auzit ca se va baga cap 90 pe 24 ianuarie .....poate au intarziat 1 zi ....who knows :D

Posted

ca o mica adaugare la ce o spus silverstroy fate trader dar pana nu ai un lvl cat de cat marisor fa doar traduri mici ( 1 star )

Guest SilkroaD
Posted

Nu prea se mirata creditele eu folosesc sm 4$ pe saptamana am wizzard de 80 te poti loga cu 4 caractere..... in 4 zile miam crescut glaiver lvl 53 cu wizzardu deci Fuck credite:P

Guest SilkroaD
Posted

lol te plangi pt 2 mil:)) apropo van glaiver lvl 80 full farm pe readsea si wizzard 80 daca intereseaza pe careva si gold

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...