Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

gabuz eu ... am cam intrat pe div 1 ... pe un server si miam fkt din primele 5 minute prieteni 2 romani ... oricum in 2 ore jumate am facut 850k ... din tablete + alchemy de lvl 9 ... de la roc mount .. dupa booteri .... :D si tin sa precizez ca am lvl 10 ;))

Posted

am fost cu treaba prin bucuresti toata ziua : ide meu pt a vorbit despre csro ando_ando1 . stiu un server pe devision 2 pe care nu ai lag absolut deloc ... daca vreti si aveti incredere va fac eu conturile sau va dau codul ala cid(cnp-ul lor) trebuie sa facem o guilda... btw . inspectia tine cam 20 de minute :) . si pe serverul asta ( sunt maxim 100 de oameni) . daca luam exemplul celor de pe mars (nu le stiu numele) stam in party-uri chinezi + euro si facem lvl 40 in o saptamana. ne impartim intre noi itemele. cam 2 clerici 2bladeri chinezi 2 wizz 1bard sa tina mana clericilor) si un nuker pe ice si fire. ar fi o idee. eu ma apuc sa joc pe division 2 .. va pun imediat o poza cu serverul.

repet : va pot ajuta cu conturile (adica va dau cidul sau chiar va fac contul daca aveti incredere) . vrea sa bag lvl ... vreau sa fac lvl 20....fac trade ne-deranjat :)

poaza cu serverul (am pus link sa nu deformez iar forumul :) ) http://img223.imageshack.us/img223/1306/serverulgo7.jpg

p.s. si datorita faptului ca e cam gol serverul facem lvl in voie...trade.... pana facem noi lvl 90 :) ... mai vine lume :)

euro wizz imi fac eu ..dar daca e ceva... o luam toti de la zero ... si o tine in non stop party :) si clericiii ar tine blessul ala non stop activ. cand se termina la unu` da al doilea si tot asa. asr fi criminal.

p.s.2 :) tot e in engleza in afara de questuri care apar ca niste patratele. si daca stati o secunda sa va ganditi ..modelul de party care vi l-am propus e pt lvl rapid si usor... nu pretind ca e cel mai bun..da stiu ca ar rupe tot.. si cu doi clerici ... nu ai cum sa mori :)

va dati seama...tg party la greu .... isy uru.. :)

da este o idee buna dar nu ne baneaza k nu suntem din china?

Posted

sal`tare tuturor :)

ii cineva de pe serverul odin ?

Posted

pai rasp la mess :) ca vb singur pe mess :)

Posted

vrei sa pun discutia de pe mess in cara arata ca iti ziceam contul si parola? dash? sa te fac de ras?

da de ce i le-ai dat?

Posted

sa-si ia ce are nevoie. ca eu nu mai jucam pe isro.. dar dupa 2 zile cand am intrat sa vad daca le-a luat nu mai erau banii 2 wep elixire, si sos blade de lvl 8 si un scut sos de lvl 8 . nu am zis nimic ca stiam ca i-am dat parola sa si le ia. dar el zice ca nu el le-a luat. pff

Posted

daca tu i l-ai dat .. lasa-l in pace ca le-o luat ca nu le-o luat si le-o fi luat altu.. nu are rost sa va certati aiurea..

Posted

ma scuzati nu am vrut sa fac double post dar mi so blocat opera si am dat refresh :|

Posted

omule pe div 1 e lag si la tine? ;) poi credeam cai de la fiberlink ... da mnoah ... amu nu ma mai mut cam fkt bani multi .. si am guilda si alea alea :D

Posted

omule pe div 1 e lag si la tine? ;) poi credeam cai de la fiberlink ... da mnoah ... amu nu ma mai mut cam fkt bani multi .. si am guilda si alea alea :D

bah da gata ca e topic pt csro oficial aici vb despre isro ce plm appropo am strans 11k ji am spart gapu am adus tot la lv 32 ^^

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...