Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest dmxtm
Posted

arrow u jocking right BangHead.gif am intrebat ce carduri din romania merg pe siteul ala dovedit nu din auzite(adica de la ce banca ce tip daca intelegi acuma )

lvl 51 server greece guild lvl 4 xcalibur numa de romani

Posted

Sa fiu eu daca am inteles ce ai zis......Nu inteleg termenul de "carduri romanesti". Wahtever cred ca alea sunt singurele pe care le poti folosi. Acum baga si tu niste background: lvl, server, build smile.gif

Guest -=ToAS=-SkyLord
Posted

1. Cardul. Ce tip folosim, de unde si cat ne costa

Cardul necesar este un VISA ELECTRON de la BCR, în LEI.

Obtinerea unui card nou este facila si ieftina. Pe acesta veti depune sume mici, cu care sa cumparati itemurile. Nu are rost sa riscati sa gasiti un mare vid în cardurile voastre de salarii.

Pe lânga aceasta, numai tipul VISA ELECTRON este suportat, are pe spate ( în locul unde e semnatura voastra la alte carduri) un al doilea PIN, pentru plati în Internet.

Pasul 1

Mergeti la un sediu al BCR, cu o copie a actului de identitate. La biroul (ghiseul) "Carduri" spuneti ca doriti un card de debit "VISA ELECTRON" cu care sa faceti plati prin Internet. Veti avea de completat 2 formulare :

- cererea de deschidere a contuluid e card

- o cerere de deblocare a platilor prin Internet, cu cardul pe care îl veti obtine

Veti merge la casa si veti plati o suma de bani, aproximativ cea cu care vreti sa faceti cumparaturi din Item Mall, minim 100.000 lei.

Va trebui sa asteptati 4 -5 zile pâna primiti cardul si codul PIN .

Cardul are : * numar de card - pe fata cardului, 4 grupe de cate 4 cifre

* codul PIN pentru bancomat (il primiti în plic, odata cu cardul)

* codul PIN pentru plati prin Internet - se afla ve verso-ul cardului, în spatiul destinat semnaturii. Este compus din 2 grupuir de cifre, exemplu : 1234 567 . Codul pentru plata în Inernet este grupul de trei cifre (567), atât.

* numarul contului de card. Il obtineti mergând la primul bancomat si consultând soldul (tiparit pe chitanta) . Pe chitanta va aparea si contul.

Pasul 2 Activarea, deblocarea, parolarea cardului

Imediat ce ati intrat în posesia noului card si a PIN ului, pe drum spre casa, va opriti la un bancomat BCR si consultati soldul, solicitând chitanta. Pe ea veti avea numarul contului, care va fi necesar un ic mai încolo.

Odata ajuns acasa, puneti mâna pe telefon si sunati la 021 - 312.16.78 si cereti interior 5716 . Acesta este un soi de birou cu calculatoristi ai BCR, carora trebuie sa le spuneti ca aveti un card nou VISA ELECTRON cu care vreti sa platiti prin Internet si trebuie înregistrat în baza de date a ROMCARD.

Ei, amabili, vor face asta ori în aceeasi zi (daca sunati de dimineata) ori a doua zi. Va vor cere numarul de card ( de pe fata cardului ) si numele.

Deci ei trimit la ROMCARD ( un soi de baza de date cu toate cardurile romanesti cred) datele cardului, ca sa îl înregistreze la ei. Cu totul, poate dura de pe o zi pe alta.

Este indicat sa obtineti si numarul de telefon de la cei de la Romcard pentru o eventuala confirmare.

A doua zi, când se presupune ca al vostru card a fost înregistrat, va trebui sa activati un sistem de securitate (care este cerut de cei de la SRO).

Sistemul, pe plan international este denumit "Verified by VISA" si fara el nu se poate cumpara de pe Silkroad. Consta din stabilirea unei parole care va fi ceruta în plus , atunci cand cumparati cu cardul prin Internet.

Asa cum ii sade bine românului, la noi acest sistem apare cu numele de " 3D Secure" si poate fi activat intrând pe siteul BCR. (www.bcr.ro - Persoane fizice - Carduri - e Commerce )

(e posibil sa fie necesara stabilirea unui ID si unui pass pentru site-ul BCR. eu aveam deja, nu stiu daca e obligatoriu . În acest caz, va faceti ID pe site si apoi mergeti la sectiunea "e Commerce" si apoi "DA - VISA card "

Acum urmeaza o procedura delicata, activarea " 3D Secure" si stabilirea parolei. ATENTIE, operatiunea nu merge daca nu este înregistrat cardul la Romcard sau daca introduceti aiurea ceea ce vi se cere.

Va trebui sa introduceti numarul de card. Îl scrieti, fara pauza între grupurile de 4 cifre.

Va trebui sa introduceti data expirarii cardului (o gasiti pe card) - atentie la formatul de data cerut de site, ex. 05 2008 (nu cum e pe card 05/0Cool

Va trebui sa introduceti o "parola initiala" - ea este compusa din : primele doua litere din numele vostru scris pe card + ultimele 6 cifre din codul numeric personal + ultimele 6 cifre din contul de card (de pe chitanta)

Si acestea se scriu fara pauza.

Dupa asta veti completa :

numele utilizatorului (puneti numele vostru)

o parola de minim 8 caractere ( care va va fi ceruta la fiecare tranzactie online)

un text ( nu e clar la ce foloseste)

un mesaj de întâmpinare.

*ATENTIE sa nu pierdeti/uitati parola aceasta !

2.Cumpararea de "silk"

Din joc, din "Item Mall" apasati "Buy silk" - se deschide o fereastra Internet Explorer ( posibil sa mearga numai cu asta). VA logati la Silkroad . Sa aveti "poup up window" permis, procedura de cumparare va deschide asa ceva.

Completati ce trebuie pe acolo ( email cred), alegeti cat silk doriti (50, 100 sau 300 ).

Se va deschide o fereastra unde va trebui sa introduceti: seria cardului, pinul de 3 cifre, parola de 8 cifre stabilita mai sus.

Dupa asta , tranzactia e gata, se apare în joc imediat cantitatea de silk.

Originalul cat si alte detalii pot fi gasite aici.

Guest demeter
Posted

pai eu cred ca site-ul LinkMania nu este asa de rau icon_thumright.gif

Posted

PT. CINE JOACA PE SERVERUL GREECE:ANUNTZ AL GUILDULUI XCALIBUR(LVL4)

Am iesit din fosta aliantza cu cei de la Team_AzN666 pt ca sunt idiotzi total,fac ks,booting,pk si fura de la oamenii din aliantza si o mai si fac pe mironositzele dupa aia,dar ma rog sa va zic ce am de zis...si anume,romanii care joaca pe serverul Greece si nu au guild sa ma contacteze pe mine(am nickul LADRAQU acolo) sau pe GM-ul meu Ella si va vom distribui in celelalte guilde romanesti din aliantza,pt ca am facut o noua aliantza de guilde romanesti si doar una sg de straini(portughezi).

Bafta si sa avetzi spor la ce vreti voi tiphat.gif

Posted

Am gasit o chestie pe net despre silkroad care sper ca nu a mai fost postata in threadu asta , e cam mare (45 de pagini) ca sa il verific tongue.gif

so

There is a certain error count in SilkRoad Online, during its installation, or related to the waiters.

In order to prevent a maximum the requests which will be made in this part of the forum, I will make the most complete possible summary, on the indexed bugs and their resolutions.

You are thus invit?(e) to check before poster, that your case is not already indicated in this list.

1. Creation of account and Installation of the customer

a) At the time of the creation of your account on the official site, you obtain a message "Wrong Factor called" by validating your form.

It is necessary to close your fire wall.

cool.gif If you meet this error with the installation of the customer:

Then you must install the customer of SilkRoad Online since another site, among the following:

- official Site - an inscription as a preliminary Requires

- ComputerGamesL

- Planet File

- Jucaushi

<tailz: i had this error, and i just install the game in another folder>

2. Errors with the launching of the game

a) You have the message "The server is in examination or out of working time" when you click on ' start'.

The waiter is in maintenance, therefore it is not used for nothing you throw into a panic to go poster on all the forums which you find, that you "cannot play!!!!!".

It is necessary to await the end of maintenance to be able logger with the play quietly. In general, that never lasts more than one half-heure/une hour, in the worst of the cases.

cool.gif You obtain a message "Cannot connect due to server traffic" by loggant you on the play.

That wants to say that the waiters are currently full. If you insist at once, you will be disconnected from the waiter. It is thus necessary to wait a little and retenter the thing.

c) You have the error message of Windows "SilkRoad.exe met an error and must close"

Open votre' exploring windows', and go in: C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

Open the file "host" with the block-note, and add this line: 222.111.150.111 gwgt1.joymax.com

You should consequently obtain the block of text as follows:

Quotation:

# Copyright ? 1993-1999 Microsoft Corp.

#

# This is has sample HOSTS spins used by Microsoft TCP/IP for Windows.

#

# This spins contains the mappings of IP addresses to host names. Each

# entry should Be kept one year individual line. The IP address should

# Be placed in the first column followed by the corresponding host name.

# The IP address and the host name should Be separated by At least one

# space.

#

# Additionally, comments (such have these) may Be inserted one individual

# lines gold following the machine name denoted by has ' # ' symbol.

#

# For example:

#

# 102.54.94.97 rhino.acme.com # server source

# 38.25.63.10 x.acme.com # X customer host

#-------------------------------------------------------------+

127.0.0.1 localhost

222.111.150.111 gwgt1.joymax.com

d) After having clicked on start you obtain this error message:

The error (C9) corresponds to a disconnection of the waiter. Myself to have met it, I do not know if what I did could have an unspecified impact, but the result was proving, namely that I had it never again. Here is the step which I followed: Reinstalment of the customer, maintenance of my hard disk with TuneUp XP, and installation of Windows ServicePack 2 since official CD.

E) After having clicked on start you obtain this error message:

Check your configuration according to that recommended on the official site of SRO, and reinstall the drivers of your chart video m?re/carte without forgetting the last version in date of DirectX.

d) After having clicked on start you obtain this error message:

Reinstall the play since another site that the official one (the list of the mirror sites is at the beginning of this post)

3. Bugs during the play

a) You turn over on the Windows desk after having clicked with the mouse

You defer to the solution indicated into 2. c)

cool.gif Your returning scroll does not want to go

You obtain a message indicating that you cannot use your scroll?

It is a temporary prevention related to a search which you are making, and which either requires of you to go to find a NPC (with the ferry for example), or to return to you in a precise place (Tournament search).

c) You have large concern with the lag

SRO knows one very very very strong success, and there are to date only three waiter, for the whole world, except Korea. The lag is thus frequent in the cities where a great number of characters are. If you lay out of a connection Internet "average" (Below 1M?ga), then I advise you to lower the resolution of the play, in small "the Options", while pressing on the key ?chap. To select "Low" to reduce graphics to their bare minimum, and you will have a fluid play like never!

d) I am at Free in non-d?group?, and in more of having lag, I am often made disconnect!

Free blocks the ports of upload connections higher than 1024Mo. The only solution known to date is to use another modem that Freebox. The principal disadvantage being then not to be able to receive calls if you have subscribe to the telephone offer.

'Njoy smile.gif

Arrow.... 2 din problemele de mai sus le-am avut si eu , chiar de curand . Ma gandeam ca cine stie , poate s-a mai impotmolit si altcineva si isi gaseste rezolvarea in citatul meu de mai sus.

Sew me 00000019.gif

Posted

cred k se ca-m impute cu jocul asta....nu exista deloc seriozitate din partea celor de la JoyMax.prea mult BOOt-ing...sincer..Game Masterii nu se implica deloc... angry4.gif ......Oricum astept sa apara server=ul ala romanesc ..poate va aparea sa vedem daca reusesc baietii icon_thumright.gif

Posted

nu merge sa dawnlodez jocul . nu pot sa dawnlodez cu internet explorer pt ca trebuie sa las deschis pana maine . cu opera vreau sa daunlodez dar NU MERGE . angry4.gifangry4.gif . pls help me eusa_pray.gifeusa_pray.gif

Crezi ca merge mai repede cu opera? Din contra......dar avantajul e ca daca cade netu/se opreste curentul nu o iei de la capat.

dawnlodez, daunlodez ....Cu cine puii mei ai facut engleza?

Am si eu o dorinta:Te rog nu intra si la Guild Wars ca fac criza nervoasa.

Man I realy know english . I don't want to speak 1 page in english soo u (you) understand that I know english . I am just telling u it . That's why I want to download it with opera . I won't let the computer all night . soo I have to wait a lot? I wiil post where I want when I have a problem .

Posted

nu merge sa dawnlodez jocul . nu pot sa dawnlodez cu internet explorer pt ca trebuie sa las deschis pana maine . cu opera vreau sa daunlodez dar NU MERGE . angry4.gifangry4.gif . pls help me eusa_pray.gifeusa_pray.gif

Crezi ca merge mai repede cu opera? Din contra......dar avantajul e ca daca cade netu/se opreste curentul nu o iei de la capat.

dawnlodez, daunlodez ....Cu cine puii mei ai facut engleza?

Am si eu o dorinta:Te rog nu intra si la Guild Wars ca fac criza nervoasa.

Posted

Da m-am lamurit.....nu le ai cu engleza. Mi-ai scris cateva randuri sa ma lamuresti si mi-ai dovedit ca, chiar nu prea cunosti. Nu incerca sa dovedesti ceva, cand nu ai ce.

P.S. Nu am nimic cu tine, dar de obicei scoti niste aberatii la care nu ma pot abtine sa raspund ironic smile.gif

Posted

cat spam wowz ... multe aberatzii pe la topicu asta cu silk ... whateva` ... sper sa nu se deschida niciodata un server de silk romanesc... mai bine joc cu boterii de pe oficial decat cu aia plini de pile din romania...

btw wts sos+4 bow lvl 32 server Xian .. dak e vreunu interesat .. suma modica 6 milioane eusa_whistle.gif sau 3 milioane pe greece eusa_whistle.gif

zicea unu ca nu se implica gamemasterii... te asigur ca se implica destul de mult... doar ca nu tre sa apara sa`tzi zica tzie sau sa faca spam pe oficial cum se intampla pe alte servere sau jocuri de kkt... tot timpu se schimba versiunea... tot timpu se baneaza boteri

un ultim anuntz... cumpar sos spear 42 greece pm DauLaCap ...

hai pa si mai lasatzi vrajeala dauneaza sanatatzii icon_thumright.gif

Posted

ok I downloaded the game .It's really great . eusa_dance.gifeusa_dance.gif . Graphic is cool and u can set what graphic u want .

but.......... I finished some quests . (4-5) and now I don't have any quest to go in crybaby2.gif .

I just play for fun and to make level cool.gifcool.gif .

Ps : Arrow I don't eaven care what u say . I am tired of u . Always saying that u r (are) the one that knows them all . U can say anything about me I don't care ur(your) opinion .

Ps2 : I play on the newest server . Forgot the name . something with A . and I am lvl 6 biggrin.gif

ps3 : I don't have time to respond to ur replays . When I do I try to make a short reply . Making mistakes on the computer doesn't mean I don't know english . sometimes I push the wrong button . Arrow I can make u a letter speaking 3 pages in english .

CATE FIGURII

la ce foloseste reply-ul asta? kar.gif .nu te intereseaza daca iei warn? a

Posted

Ma de ce ala cu coarne ca sa nu vorbesc urat scrii pe "engleza" daca o poti numi asa. Tu chiar nu iti dai seama cat gresesti?

1.Graphics are cool

2.quests to go on

3.even nu eaven

4.I dont care ABOUT ur opinion

5.Arrow I can make u a letter speaking 3 pages in english . Sincer....ma indoiesc

Acum pentru chestia asta: "Always saying that u r (are) the one that knows them all".

Pentru asta sunt aici, sa invat pe cei care nu stiu smile.gif Imi cer scuze daca te-am ofensat(unele chestii le fac si in gluma) dar incercam sa fac bine...atragand atentia asupra greselilor....Eu am vrut sa te ajut, daca ai luat-o in sens negativ......treaba ta.

P.S. Ma indoiesc ca o sa ia ban avand in vedere ca la mu nu primesc ban cei care pun doar un smiley.

Posted

BAN?nu imi pasa..sincer.Dar ..asa cum a zis si Arrow....mai trebuie lucrat putin la limba engleza, si nu inteleg dece nu scrii in romaneste..crezi k esti mai interesant?Sincer NU.Si daca vrei sa ne razboim hai pe Aege si ne batem biggrin.gif

Posted

Deci..aaa..ce se intampla? Sa le fi cazut serverele? Am incercat de vreo 5 ori si imi spune ca-s "disconnected"! Ce mama naibii? Stie careva ceva? dontknow.gif

Jucam acum vreo 15 minute, am luat dc...si de atunci...ma-sa. Au iar vrei inspectie? Stiam ca se intampla martea, nu...lunea.

Posted

Ok , pentru cei interesati ...

Am gasit host pentru serverul de sro ,

Iar acum , il tinem 2 3 zile in beta mode smile.gif ca sa vedem daca ii mai lipseste ceva ...

Btw .. am facut si un blast pentru sro .. poate e cineva interesat :>

Guest Blaidy
Posted

da e a lui dar e in beta test aveti rabdare ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...