Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Gabuz ... deci am luat jocu bla bla .. da ce face pk2? imi schimba ala in engleza? :D

edit:si mda .. am probleme la register .. dami te rog idu tau sa ne intelegem :)

edit2:acu am probleme cu instalatu ....

Posted

csro este o alegere buna pentru cei plictisiti chinezii stiu engleza si sunt de treaba au lvl 90 bagat si la lvl ala nuakru iese in evidenta are destul hp si f.multa mana si un dmg de rupe deci deci este o alegere buna int daca vrei sa ajungi la lvl ala dar posibil sa te baneze

waa in 2 zile intru si yo in silkroad momentan lucrez la o sala nou deschisa din germania si au venit multi nemti si au intrebat de silkroad si o sa il dld

poate mai invat ceva de la nemti

Si ce motiv ar avea sa ma baneze??? Chiar nu inteleg!

Ca nu sunt "ochi lungi " sau ce?

Posted

da pt ca nu esti orezar...la inspectie astia te pun sa montezi webcamu ...LOL

dak ai ip dinamic e posibil sa nu ai probleme :D

oricum o sa te saturi de chinezi inainte sati dea ei ban :P

Posted

Oricum singurul motiv pt care m-as baga pe cSRO este pt ca nu ma chinui la intrat pe server... in rest same old sh!t.

Si nush ce se bucura altii ca sunt acolo 9Degree items, pt ca si aci vor fi cat de curand, si 9d ( cap 90 lvl si iteme 9d) si rock mountain + unique rock( la rock, CRED ca il vor baga)

Posted

Si ce motiv ar avea sa ma baneze??? Chiar nu inteleg!

Ca nu sunt "ochi lungi " sau ce?

numele este csro china silkroad online este facut doar pentru ei

Posted

Yo nu cred ca m'ar putea bana...adica putem sa punem problema astfel : daca sunt orezar si joc de la o sala din romania ?:-?

te baneaza ca nai inteles trebuie sa joci din china esti chinez si joci din romania te baneaza ai ip din romania nu stiu ce nu ai inteles

Posted

am fost cu treaba prin bucuresti toata ziua : ide meu pt a vorbit despre csro ando_ando1 . stiu un server pe devision 2 pe care nu ai lag absolut deloc ... daca vreti si aveti incredere va fac eu conturile sau va dau codul ala cid(cnp-ul lor) trebuie sa facem o guilda... btw . inspectia tine cam 20 de minute :) . si pe serverul asta ( sunt maxim 100 de oameni) . daca luam exemplul celor de pe mars (nu le stiu numele) stam in party-uri chinezi + euro si facem lvl 40 in o saptamana. ne impartim intre noi itemele. cam 2 clerici 2bladeri chinezi 2 wizz 1bard sa tina mana clericilor) si un nuker pe ice si fire. ar fi o idee. eu ma apuc sa joc pe division 2 .. va pun imediat o poza cu serverul.

repet : va pot ajuta cu conturile (adica va dau cidul sau chiar va fac contul daca aveti incredere) . vrea sa bag lvl ... vreau sa fac lvl 20....fac trade ne-deranjat :)

poaza cu serverul (am pus link sa nu deformez iar forumul :) ) http://img223.imageshack.us/img223/1306/serverulgo7.jpg

p.s. si datorita faptului ca e cam gol serverul facem lvl in voie...trade.... pana facem noi lvl 90 :) ... mai vine lume :)

euro wizz imi fac eu ..dar daca e ceva... o luam toti de la zero ... si o tine in non stop party :) si clericiii ar tine blessul ala non stop activ. cand se termina la unu` da al doilea si tot asa. asr fi criminal.

p.s.2 :) tot e in engleza in afara de questuri care apar ca niste patratele. si daca stati o secunda sa va ganditi ..modelul de party care vi l-am propus e pt lvl rapid si usor... nu pretind ca e cel mai bun..da stiu ca ar rupe tot.. si cu doi clerici ... nu ai cum sa mori :)

va dati seama...tg party la greu .... isy uru.. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...