xeron Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 csro nu are cod cand intri dai connect si intra
Avzar Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Stati ma calmi, voi nu stiti engleza si va dati pe chineza ;))Va reamintesc ca sro e un joc bazat pe echipa(guild), adik fara skype sunteti 0 la un thiefing sau trade ! ;)Shiar pentru un joc nu se merita mai fratilor, or fi si europeni s.a.m.d...dar majoritari sunt chinezii pe csro, wtf? o sa vedeti numai @#^#$&@&$*#*%* ;) Oricum it's u`r choice ;) Bafta va urez ;)
Gabuz Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 pun pariu ca macar 20% din chinezi stiu engleza. cat despre thiefing .... ma scutesti? 2 thiefi pe str rupa pana la 4 hunteri sau 3 hunteri cu 1 trader daca sar prin surprindere indiferent pe cine ataca primul.... mare smecherie.. si in plus..poate dau de niste romani.pwr lvl pana la lvl 30 :D poate :Dam facut tot ce trebuia...acum nu-miu apare startul...of asa patesc si la isro....stie cineva de ce?
The Dash Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 gabutz...itnri in joc sami dai aia 500k pls...chiar imi trebuie k am facut lvl 3 la guild si sunt lefter popescu
xeron Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 pun pariu ca macar 20% din chinezi stiu engleza. cat despre thiefing .... ma scutesti? 2 thiefi pe str rupa pana la 4 hunteri sau 3 hunteri cu 1 trader daca sar prin surprindere indiferent pe cine ataca primul.... mare smecherie.. si in plus..poate dau de niste romani.pwr lvl pana la lvl 30 :D poate :Dam facut tot ce trebuia...acum nu-miu apare startul...of asa patesc si la isro....stie cineva de ce?te baneaza eia
Daddysady Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 cred k doar la ksro era problema cu banatu'
The Dash Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 de fapt la ksro nu baneaza dar la jsro, csro si tsro baneaza dupa ip
Daddysady Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 in topicu' al carui link lam pus mai sus park zicea cel care la facut ca csro a fost cumparat de alt companie deci poate s-a schimbat faza :P mai stie cineva vreun site gen virustotal??cu mai multe antivirusuri ca vreau sa scanez ceva..
Gabuz Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 sa vedeti o optiune ce nu o va fi implementata pe iSRO EVER ! e chiar amuzanta stiind apetitul de bani al celor de la joymax :) http://imageshack.us nu am lag , nu sunt buti, nu e server traffic...... ce mi-as mai putea dori? imi vine sa tip de fericire :)
elusion Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 trebuie sa-ti impartasesti fericirea ... cel putin cu mine ... :D da-mi si mie un link ...
Gabuz Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=207597\daca te apuci sa-mi zici si mie..sa-ti zic un server fara lag pe care joc eu :)itemele de silk..pot fi vandute in staluri :)
Dr.Oetker Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 oricat de putin trafic ar fi tot in chineza se vorbestedeci e mai bun slk normal
PartitiaN Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 sal allam si io un sos blade lv 24 +3 de cateva ori mi-a picat la +4 as vrea sa imi zica careva ce stone sa bag pt a o face macar +6,+7? :-? ms mult bafta allok nu are rost ....zici u , dar io vreau sa farmez oleac asa ca o arma mai buna ar fi SUUUPER, deci ma ajuta careva cu un raspuns la subiect va rog?ms mult
Bleaky Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 saltu! nu am mai postat de mult timp...cred ca sro ajunge din rau in dezastru. Azi pe serveru Alexander nu ai unde sa te duci k din minut in mint ai un lag care tine vreo 20-30 secunde :P numa te trezesti k esti prin alta parte si te ataca vreo 4-5 mobi. Dar ce este cel mai rau i ca deconecteaza foarte mult(intri dupa ce ai stat jumate de ora sa intri si dupa ce te duci sa faci lvl faci vreo 3-4% si iti da disconect :angry1: )sper ca in viitor sa repare cei de la joymax problemele legate de sro inn special traficul :comp1:
Gabuz Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 nu vrau sa conving pe nimeni sa vina pe cSRO dar o guilda romaneasca ar fi super misto.Criter..sa fim seriosi.. m-am dus la mangyangi si parca imi era dor de gold butii aia NOT! . nu e trafficnu sunt butisilk items se vand in staluripoti sa faci lvl in voie si questurile la feldaca dai restart intri tot la ales caracter..nu la ales serverpoti sa ceri ajutorul adminilor.acum sincer eu nu inteleg de ce nu ar juca lumea. dar asta e.
The Dash Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 bene mah dak tot joci aladece nu ma bagi in seama.....nutzi mai trebuie acontul deci potiz sami dai banii?? pls
Gabuz Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 ti-am zis contul si parola pe mess atunci. am intrat pe cont acum vreo 2 zile .. era gol fara soase si bani si elixirele weap. zi ca nu tu ! vand cont blader full str lvl 77 . gearul e tot +5 sau +7(scutul) 250 milioane. trader de lvl 4 ( 1% :) ) cam atat. elemente si cacaturi cam insumate vin vro 50 mill. vreau 10 mil lei.... uitasem de sp : vreo 30k :) gap de 9 :) foc full si blade full (cat s-a putut) am intrebarea secreta..mailul (dau cu tot cu mail ) ..... serverul athens. p.s. ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh e inspectie si eu la 5 dimineata ma trezesc..ma gandeam sa joc non stop .. spear nuker :) au nukurile noi de lvl 83 astia :)
mogul Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 nu vrau sa conving pe nimeni sa vina pe cSRO dar o guilda romaneasca ar fi super misto.Criter..sa fim seriosi.. m-am dus la mangyangi si parca imi era dor de gold butii aia NOT! . nu e trafficnu sunt butisilk items se vand in staluripoti sa faci lvl in voie si questurile la feldaca dai restart intri tot la ales caracter..nu la ales serverpoti sa ceri ajutorul adminilor.acum sincer eu nu inteleg de ce nu ar juca lumea. dar asta e.silk items ? dar cand intri si pui de ex un nume : Lola , cum iti apare ? %@%!%^# cam asa pe chineza lor ?
Andreas_good Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 ok nu are rost ....zici u , dar io vreau sa farmez oleac asa ca o arma mai buna ar fi SUUUPER, deci ma ajuta careva cu un raspuns la subiect va rog?ms multAi putea sati bagi immortal,astral,steady,lucky pe ea!!!Iei elixirul weapon si prafu' de noroc si nu o faci tu!!!Dale unui roman prieten de-al tau care are PREMIUM!!!
The Dash Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 mda.....deci ma faci hotz sau ce???zi macar k nu ai chef sa mi le dai si gata....se vede ce om de incredere esti
Dr.Oetker Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 nu vrau sa conving pe nimeni sa vina pe cSRO dar o guilda romaneasca ar fi super misto.Criter..sa fim seriosi.. m-am dus la mangyangi si parca imi era dor de gold butii aia NOT! . nu e trafficnu sunt butisilk items se vand in staluripoti sa faci lvl in voie si questurile la feldaca dai restart intri tot la ales caracter..nu la ales serverpoti sa ceri ajutorul adminilor.acum sincer eu nu inteleg de ce nu ar juca lumea. dar asta e.Bun deci as juca si eu dar daca ar fi guilda de englezi sau romani sunt doarOrezari si nu inteleg ce vorbesc :error:
xeron Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 csro este o alegere buna pentru cei plictisiti chinezii stiu engleza si sunt de treaba au lvl 90 bagat si la lvl ala nuakru iese in evidenta are destul hp si f.multa mana si un dmg de rupe deci deci este o alegere buna int daca vrei sa ajungi la lvl ala dar posibil sa te banezewaa in 2 zile intru si yo in silkroad momentan lucrez la o sala nou deschisa din germania si au venit multi nemti si au intrebat de silkroad si o sa il dldpoate mai invat ceva de la nemti
mogul Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 stie careva cum e saitu ala www.nivilam sau cum ???? care sa calculez sp ? :)
Guest Yakuzza78 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 stie cineva cand sa baga 9DG? :beer: salutari pt toti jucatori de Silkroadonline de pe servarul Oasis de la Big_Deryll :beer: