Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

toti fiti atenti : cumperi de 30 $ bot (cam 700 ore) , faci 80 nu 72 , in 4-5 luni ca mai faci pauza , iti cumperi de 20 $ 200 silk bagi premium din ala de 150 silk sa nu iti deie ban la sro dar tot faci cate o pauza de 1-2 saptamani sa nu pari suspect (ca ai putea si in 2 luni sa faci) , cumperi de 50 silk ceva porcarii , mai lesi 20 , cumperi 500 mil gold cu 150 $ si uala :D ai 1000 euro :) facuti din 200 $ xD

Guest SenzaTionaL
Posted

da frate..ala zmeul...e fun sun

apropo joaca cineva pe troy..k vreau sa ma reapuc..3 conturi pe troy..akm nu mai am nicunul..lv 44,43,54 :(..

Posted

eu cred ca e cioaca anuntul...

facem un post separat cu poze fun din sro?? eu am 2 in care unu` zice pe global " one day all people wil be turk" si una in care un turk(figures) imi cere 10k cand sunt la un trade.

Posted

toti fiti atenti : cumperi de 30 $ bot (cam 700 ore) , faci 80 nu 72 , in 4-5 luni ca mai faci pauza , iti cumperi de 20 $ 200 silk bagi premium din ala de 150 silk sa nu iti deie ban la sro dar tot faci cate o pauza de 1-2 saptamani sa nu pari suspect (ca ai putea si in 2 luni sa faci) , cumperi de 50 silk ceva porcarii , mai lesi 20 , cumperi 500 mil gold cu 150 $ si uala :D ai 1000 euro :) facuti din 200 $ xD

dupa cum spui ....pare usor...insa eu unul nu as cumpara char botat...niciodata nu stii cand le vine la orezarii de la joymax sa baneze boti :) ai apoi ramai si fara cont si fara bani :P. mai bine muncesti tu la un char stii ca e facut de tine dak e botat sau nu ,ce si cum.

Posted

Waaa da totusi cum puteti voi juca silkroad ca e tot timpul crowed fiecare server..pe la 12 cam aja e liber persia si inca vreo 3?

pai fiecare e cu metoda lui.uni au client no d.c ,altii premium,atlii lasa pc deschis non-stop :P...ai de unde alege ;)

Posted

Auzi dar clientul no dc de unde il pot lua?Deci e un instal crackuit sau ceva file care il pui in silkroad?

e un client crackuit....vezi cu cateva pagini inapoi ...tre sa fie vreao unu care il are :P

Posted

nu mai spamatzi cu propozitzii de 2-3-4-5 cuvinte...macar vb si voi mai mult....

ink ceva, dc il intrebi cand el tzia zis clar sa te uitzi in urma......lenea asta ce face din on

Posted

nu mai spamatzi cu propozitzii de 2-3-4-5 cuvinte...macar vb si voi mai mult....

ink ceva, dc il intrebi cand el tzia zis clar sa te uitzi in urma......lenea asta ce face din on

Stai flexat The_Dash ca mam uitat si am gasit am vrut doar sa vad daca

nu mil paote da el mai repede

Guest tamplaru
Posted

Am si eu o intrebare: Se poate schimba intrebarea de siguranta din cont? :banghead:

Posted

pe site la silkroadonline.net cand te loghezi si dai manage account scrie jos "Change character name" :| a incercat cineva?

iti schimba numele care apare cnad faci ceva cu charu pe site/forum la ei..nu in joc...

Posted

Care joaka pe Persia ca nam gasit inca romani :( lvl 8 :beer:

numai este nici un roman akolo decat yo dar yo numai intru un timp intra pe alt server

Posted

dupa cum spui ....pare usor...insa eu unul nu as cumpara char botat...niciodata nu stii cand le vine la orezarii de la joymax sa baneze boti :) ai apoi ramai si fara cont si fara bani :P. mai bine muncesti tu la un char stii ca e facut de tine dak e botat sau nu ,ce si cum.

poi si yo as putea sa zic ca zmeu e botat dar stiu ca nu e ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...