Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

iti ofer 50 euro , e bine ?

50 de euro???? ieftin frate :))) nas da nici un cont de lvl 52 pentru atata de unu de 72 si maia re si sun

150 de euro e foarte bine pentru un blader

Posted

Voi chiar nu va ganditi...SUN BLADE+blader72+650mil gold+213silk face destul de mult.Cam peste 300-400 de euro parerea mea.

Posted

Voi chiar nu va ganditi...SUN BLADE+blader72+650mil gold+213silk face destul de mult.Cam peste 300-400 de euro parerea mea.

pe un srv ca troy se gasesc mult sunuri si conteaza mai putin care sun da totusi conteaza

Posted

Eu iti dau prietenia mea :))Din ce oras esti wa???Zimi si mie dp ce site tiai bagat gold???:XSi prin Paypal...Dupa ce dai acolo ce apar imediat banii pe caracter???

PS: mc anticipat

te intalnesti cu ala de la ei si tii da

Posted

Pai si dak nu vine???:))

asta e metoda de cumparare

gabuz ce vrei sa spui cu schimbarea parolei? poti sa o schimbi tu nu? sau ti-o schimba ei? la ce teai referit

Posted

poti schimba parola si de pe www.silkroadonline.net dar si de pe joymax.com

de pe al doilea site poti schimba chiar daca prima parola a fost modificata...

Guest SenzaTionaL
Posted

zmeul..charu tau valoreaza poeste 950 euro ..stiu charu..

Posted

du-te ma de aici cu mia ta de euroi.... de banii astia ma imbat / femei pana uit de sro..... auzi la tine...cat de prost as fi sa dau banii astia.

Posted

hahahahaha ce idiotenie .... am vazut 2 conturi vandute de lvl 80 ( fara bani) cu iteme noc dar full farm (probabil butate) cu 3-4-5 mill . cel cu 5 mill avea un scut sos de lvl 64

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...