Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

care este pe alexander ? :| , nu mai am multicliend (am dar parola nu am o sa fac rost ) nu mai cereti id`ul de vrei am no dc dar ala are oricine ^^

La al meu parola e silkroad-online.ru incearca ji u poate merge:)

Guest SenzaTionaL
Posted

plm am avut 3 chare:toate pe troy si lv 40 +

1:_ForceGirL_ lv 44 l`am dat k nu a fost full str >:P

2:_MostWanted lv 43 banned :))

3:MoYongPong lv 53 97% hacked :((:((

vReau sa ma reapuc de sro :)..pe troy desigur :X

Guest tamplaru
Posted

Am si eu o problema mare. Am fost hacuit .

Si am si eu o intrebare mai are rost sa mai joc cu toate ca mi-am schimbat parola. Ma mai poate hacuii inca o data?

Am un caracter two-handed lvl 52.

Posted

dash noi trebuie sa vorbim ceva...nu te-am prea vazut astazi pe server.

btw..cum se cheama tableta pt a modifica criticalul unei arme?

Posted

Am si eu o problema mare. Am fost hacuit .

Si am si eu o intrebare mai are rost sa mai joc cu toate ca mi-am schimbat parola. Ma mai poate hacuii inca o data?

Am un caracter two-handed lvl 52.

nu dar schimbati si emailu

Posted

dash noi trebuie sa vorbim ceva...nu te-am prea vazut astazi pe server.

btw..cum se cheama tableta pt a modifica criticalul unei arme?

pt crt era chalange sau courage .....nu mai tin minte bine :)

Posted

ce prostie e asta.....

eu am jucat de la sute de sali de net unde se juca sro, de la lume de acasa si de acasa de la mine. singurul lucru asupra caruia eram atent era sa nu vada parola sau lungimea parolei...si absolut niciodata nu am avut probleme.

Posted

Jucati pe Persia ca ala pe la 10-12 noaptea poti intra pe altele nu :( prea full.Oricum eu am vrut pe Xian dar niciodata nam gasit loc :(

FUGI de pe persia nare rost sa te apuci iara de un char aKOLO srv ala este locul de pvp toti cu sun si +9 nu poti face nimik

rupe totu IneX si __UNIQUE__ se omoara pe capete daca sar intalni in real life sar macelari

akum numai stiu bn care domina si care nu scorpio un prieten

Posted

unde apare captin ivy ala?

btw..poate stiti..am inceput pe neptune...vreo 3-4 caractere euro esuate..am descoperit GLAVIA :)) e asa misto..lvl 20...ideea ca a intrat unu` la mine in party de lvl 80..... doamne..lvl 80 in o luna si o sapt...

Posted

unde apare captin ivy ala?

btw..poate stiti..am inceput pe neptune...vreo 3-4 caractere euro esuate..am descoperit GLAVIA :)) e asa misto..lvl 20...ideea ca a intrat unu` la mine in party de lvl 80..... doamne..lvl 80 in o luna si o sapt...

Da pla lvl 80 in o luna ji o sapt inseamna ca ala are un char d kkat a jukt numa cu gap 0 ii varza(parerea mea nu vreau sa saritzi p mn:))) )

Posted

Da pla lvl 80 in o luna ji o sapt inseamna ca ala are un char d kkat a jukt numa cu gap 0 ii varza(parerea mea nu vreau sa saritzi p mn:))) )

nu are char de de kako deoarece face lvl 80 da skilurile inapoi pana la lvl 70 si farmeaza tot acelasi rahat e

Guest SenzaTionaL
Posted

wa kre imi spune si mie kum pot face TEAM SPEAKUL SA mearga..pls? senzational_cs id`u meu..kre stie kre nu..pa :-h

Posted

neptune...eu am avut niste caractere euro esuate, dar acum ma tin pe glavie...lvl 21 and loading :)

ce-mi place sa fiu primul pe pagina :)

Posted

Dau cont Lvl 72 Blader pe Troy, bicheon + fire lvl 69, lith +ice lvl 60, 46k sp uri :

-650 mil in cont pur gold

-garm set 72-77 +4+5+6

-sun blade+5 crt 14

-shield 72+5 br 19

-wolf lvl 70

-213 silk neconsumat

- 2 pagini scrull uri tigger, dodge...

- 20 reni

-1 pagina scrulluri hp+mp 500

- 2 pagini elemente + tab uri

etc. :tiphat:

Posted

Dau cont Lvl 72 Blader pe Troy, bicheon + fire lvl 69, lith +ice lvl 60, 46k sp uri :

-650 mil in cont pur gold

-garm set 72-77 +4+5+6

-sun blade+5 crt 14

-shield 72+5 br 19

-wolf lvl 70

-213 silk neconsumat

- 2 pagini scrull uri tigger, dodge...

- 20 reni

-1 pagina scrulluri hp+mp 500

- 2 pagini elemente + tab uri

etc. :tiphat:

Ce sau cat ceri pe el? :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...