Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Salut baieti.Sunt nou pe acest forum desi de un timp tot urmaresc forumul

Si am constatat ca nu este nimik bun aici scadaluri sfaturi aiurea si alte chestii (inventate) de voi

Cel mai tare am ras la faza cu eia de se tot certau EIA 2 si unu a spus ca un rogue poate sa omoare un char china cu 10 lvl mai mari

:))

orcum numai bn

Silkroad este distractie si fara bani doar botii sunt problema da nah cine nu boteaza? eu da xD

Posted

xeron nu vreau sa ma iau iara la cearta dar dak imi aratzi u k nu o iei de la un rogue mai vb

un rogue de lvl 48 face un nuker de 64+ si cu asta basta....dc tzie rushine sa recunosti?? pt k nu stii euro??

end of discussion ok?? chiar nu vreau sa incep sa ma cert

Posted

xeron nu vreau sa ma iau iara la cearta dar dak imi aratzi u k nu o iei de la un rogue mai vb

un rogue de lvl 48 face un nuker de 64+ si cu asta basta....dc tzie rushine sa recunosti?? pt k nu stii euro??

end of discussion ok?? chiar nu vreau sa incep sa ma cert

desi nam mai jucat silkroad de 2 luni poate chair 3 pot sa spun ca cn tia spus asa ceva tea mintit

am lvl 75 full str blade pe serverul persia si faceam un rogue de 80 lejer

cn jaoca pe persia poate ma cunoastete

name Krug

Posted

desi nam mai jucat silkroad de 2 luni poate chair 3 pot sa spun ca cn tia spus asa ceva tea mintit

am lvl 75 full str blade pe serverul persia si faceam un rogue de 80 lejer

cn jaoca pe persia poate ma cunoastete

name Krug

gata cu vrajelile tale k u nu faci nici un rogue de lvl 72 dapai de 80

sa fim seriosi k acuma bagi din fanteziile tale

Posted

copile sa fimi seriosi pune mana pe carte si lasa vrajeala

un nuker vs euro= care da primu ala castiga

fa un cahr lvl 80 si mai vorbim si o sa vezi atunci pvp

Posted

copile sa fimi seriosi pune mana pe carte si lasa vrajeala

un nuker vs euro= care da primu ala castiga

fa un cahr lvl 80 si mai vorbim si o sa vezi atunci pvp

munca munca de 1 an sa faci 80 cu ticket si tot silk plm , altii fac in 2 luni fara ticket cu bot lvl 80 numa alea care le primesti la lvl 1 :((

Posted

Nu inteleg rostul jocului .... cu bot sincer am incercat odata sa butez dar nu mi'a placut ... butezi pana la lvl 80 si atunci nu sti nimic .... e altfel cand treci tu prin toate faci pvp / job war / trade / huntering / thiefing partyuri frumoase si toate celelalte so raman la parerea mea Cei care folosesc bot de la lvl mici nu stiu NIMIC !!!

Posted

Da, same old silkroad online thread. Unele chesti nu se schimba niciodata :P

Nu am incercat Eve....nu prea ma atrag chestiile futuristice...Deocamdata nu mai joc nimic calumea(ma mai prostosc cu warcraft 3 si cabal), astept si eu Warhammer online(se anunta cel mai tare mmo ever pentru mine, dat fiind faptul ca sunt mare fan Warhammer). In rest totul bine, frumos....bere, distractie si ceva scoala :P

No, nu ma mai lungesc ca farmeaza astia posturi pe capetele noastre.....cica facem spam -_-

Posted

Nu inteleg rostul jocului .... cu bot sincer am incercat odata sa butez dar nu mi'a placut ... butezi pana la lvl 80 si atunci nu sti nimic .... e altfel cand treci tu prin toate faci pvp / job war / trade / huntering / thiefing partyuri frumoase si toate celelalte so raman la parerea mea Cei care folosesc bot de la lvl mici nu stiu NIMIC !!!

toti urasc botii pana ce nu boteaza si ei :|

Posted

Sunt nou in silkroad lam downloadat si merge ma pot juca e fain sunt european :D ca doar noi fi orezar..Da oricum imi tot cere Global_ sa downloadez multi client ce este acela?

Posted

multiclient e ori un program ori un client modificat care te lasa sa deschizi mai multe cliente in acelasi timp adik sa intri cu mai multe caratere in acelasi timp.

Posted

multiclient e ori un program ori un client modificat care te lasa sa deschizi mai multe cliente in acelasi timp adik sa intri cu mai multe caratere in acelasi timp.

Apoi mie imi scrie acolo sa downloadez multi client..Nush dak era jocul sau un player care tot dadea mesaje mersi ca mi-ai spus :bananadance2: Dar tie iti merge silkroad ca mie nu :|
Posted

Apoi mie imi scrie acolo sa downloadez multi client..Nush dak era jocul sau un player care tot dadea mesaje mersi ca mi-ai spus :bananadance2: Dar tie iti merge silkroad ca mie nu :|

mie imi merge :-S ai ceva cu clientu :D

Posted

Acuma imi merge slik :cool2: Doar ca eu am charu pe Persia si acuma e full

:( Am auzit ca pe Xian sunt cele mai multe guilde de romani e adevarat?

Posted

Wa all aseara am incercat +6 la sosul meu de lv 42!!!Mia dat failed :banghead::banghead: Am incercat sa o fac iar... aveam 1.5oo.k si am ramas cu 300k si cu arma +0 :comp2::comp2:!!!Vreau sa-mi bag gold in joc zicetimi si mie un site de unde se poate baga...prin Paypal!!!

Posted

Wa all aseara am incercat +6 la sosul meu de lv 42!!!Mia dat failed :banghead::banghead: Am incercat sa o fac iar... aveam 1.5oo.k si am ramas cu 300k si cu arma +0 :comp2::comp2:!!!Vreau sa-mi bag gold in joc zicetimi si mie un site de unde se poate baga...prin Paypal!!!

Incearca pe situl lor da nu sunt sigur daca poti

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...