Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

ady daca tu dai dmgi de 61k crt la lvl 60 la un mangaian cu bersecu eu iti dau char de lvl 75 dar facut filmulet nu ss ca ss se poate modifica.

http://www.youtube.com/watch?v=43Twd3SnUjc...feature=related

explica filmuletete astea 2

joci cu bot ajungi 80 fericit si vezi a 2 zi ban 100 de ani sa te vad daca mai ai chef de silk pe urma

pai da...din cate vad in aceste 2 videouri vad k de roue numa pvp i de ea si numa alea 2 skiluri atacul ala si sa se faca partial ,,invizibila". Rar am vazut secvente in videouri in care sa arate alte 2-3skiluri.Si este si normal sa omoare dintrun atac de 15k dar am vazut k omora si din 3k si 4k caracterele de lvl 65+ => k toate caracterele cu care facea pvp erau nukeri deci cam asta e explicatia :D dar nu spun k rogue este slaba :box:

Posted

_Andy_ daca te crezi asa de destepti intre atatia prosti, cautati te rog locul pe alte forumuri sau controleaza-ti limbajul pentru ca exista multe alte maniere de a vorbi si ma refer la cel civilizat.

Ca nu iti place o anumita clasa, ok... dar nu incepe si injura pe tema asta. Sau ma adresez unui copil de 12 ani ce altceva decat un pc(jocuri) nu a vazut ?Controlati-va oameni buni ca nu sunteti la colt de bloc spargand seminte! :banghead: :dooh:

Se pare ca am avut dreptate. :|

Posted

andy bant........ este :)))) sunt asa de fericit...frustratul..... :)

Shhh pe tine te astept in joc sau pe mess, trebuie sa discutam ceva.

@Mehico:it's about time...

Posted

of incet incet incet sa se duca ...

Mare e gradina Ta , Doamne :)

cat despre sro : spuneti-mi si mie , nu stiam pana acum , un rogue poate folosi si xbow si dagger ca arme "principale" ? are skilluri si pentru dagger? :crazy:

Posted

Daca imi permiteti o idee apropo de builduri ... de cand am inceput sa joc SRO guide-ul imi zicea clar pentru caracterele chineze ca trebuiesc puse puncte si la INT si la STR deci hybridizate ... pentru ca acesta hybridizare nu ne avantaja noi jucatorii am nascocit nukeri pe sword si Spear si tankeri pe glavie si blade .. arcasii erau neglijati pentru ca exista bug la arcul D8.

Acum au venit caracterele europene care sunt adevaratele caractere FULL INT si FULL STR ei sunt cei care fac damage maxim si au defense mai mare decat cele chinezesti si chiar au si skiluri cu attac rating mai mare decat al chinezilor deci dau mai tare si dau primii ... efectiv avem de-a face cu mult ravnitul one-hit-kill pe care il doreau nukerii chinezi cu SUN in mana.... un euro nu are nevoie de sun pt a realiza acest lucru .. cu alte cuvinte nukerii chinezi sunt depasiti pentru ca scot acest dmg si in plus garmentul chinezesc nu ofera suficienta protectie fata de cel euro.

Deci pana in acest moment in carti raman doar caractele str chinezesti pentru ca ele sunt singurele care mai fac fata europenilor .. dar nu pentru mult timp..

De ce zic acesta .. din cauza acelui numar magic 300 care reprezinta suma nivelelor de mastery si pentru ca jocul este facut cu 150 nivele maxim un char str chinez va avea un weppond si un Force imi permit sa banuiesc ca majoritatea vor alege blade+scut si fire astfel vor avea critical bloking ratio de la scut si protetcie fata de magii de la foc + maximizarea damageului facut ... acesta ar fi povestea intr-o lupta cu un wizard euro .. dar in fata unui worrior sau rogue? In acest moment fac fata si castiga de cele mai multe ori ... insa pe viitor cresterea lvl cap-ului ii va dezavantaja....

Concluziile mele personale :

Chinezi = hybrizi

Euro = FULL INT

si astept

Islam = FULL STR ???

PS: ca un mic Tip despre viitorul apropiat alt SRO cu lvl cap 90 am vazut ca sunt foarte tari Glavierii Arcasii si Rogue

Multumesc pentru rabdarea de a citi acest post luuung :D

Posted

Eu am crescut un wizard pana la level 46 dupa care l-am abandonat din cauza delay-ului la potiuni. Recunosc ca dadea un damage de invidiat, dar faptul ca muream des ma enerva. De boti nu mai zic...

Cum nu am vrut sa mor si sa pot omori monstrii de lvl meu sau mai mare, party si chiar giant party, am ales glavierul si pot spune ca sunt incantat de el chiar si cu damage-ul lui mic comparativ cu un euro int/str.

Pe viitor as crede ca desi level cap s-ar mari, o modificare la mastery level la chinezi s-ar mari si el. E dificil sa joci doar cu un force iar farmatul va fi mai scurt, fiind nevoie de putine sp-uri...

Nu pot sa zic ca X e cel mai tare pentru ca imi plac toate, dar fiecare dintre ele au incoveniente.

Posted

Daca imi permiteti o idee apropo de builduri ... de cand am inceput sa joc SRO guide-ul imi zicea clar pentru caracterele chineze ca trebuiesc puse puncte si la INT si la STR deci hybridizate ... pentru ca acesta hybridizare nu ne avantaja noi jucatorii am nascocit nukeri pe sword si Spear si tankeri pe glavie si blade .. arcasii erau neglijati pentru ca exista bug la arcul D8.

Acum au venit caracterele europene care sunt adevaratele caractere FULL INT si FULL STR ei sunt cei care fac damage maxim si au defense mai mare decat cele chinezesti si chiar au si skiluri cu attac rating mai mare decat al chinezilor deci dau mai tare si dau primii ... efectiv avem de-a face cu mult ravnitul one-hit-kill pe care il doreau nukerii chinezi cu SUN in mana.... un euro nu are nevoie de sun pt a realiza acest lucru .. cu alte cuvinte nukerii chinezi sunt depasiti pentru ca scot acest dmg si in plus garmentul chinezesc nu ofera suficienta protectie fata de cel euro.

Deci pana in acest moment in carti raman doar caractele str chinezesti pentru ca ele sunt singurele care mai fac fata europenilor .. dar nu pentru mult timp..

De ce zic acesta .. din cauza acelui numar magic 300 care reprezinta suma nivelelor de mastery si pentru ca jocul este facut cu 150 nivele maxim un char str chinez va avea un weppond si un Force imi permit sa banuiesc ca majoritatea vor alege blade+scut si fire astfel vor avea critical bloking ratio de la scut si protetcie fata de magii de la foc + maximizarea damageului facut ... acesta ar fi povestea intr-o lupta cu un wizard euro .. dar in fata unui worrior sau rogue? In acest moment fac fata si castiga de cele mai multe ori ... insa pe viitor cresterea lvl cap-ului ii va dezavantaja....

Concluziile mele personale :

Chinezi = hybrizi

Euro = FULL INT

si astept

Islam = FULL STR ???

PS: ca un mic Tip despre viitorul apropiat alt SRO cu lvl cap 90 am vazut ca sunt foarte tari Glavierii Arcasii si Rogue

Multumesc pentru rabdarea de a citi acest post luuung :D

ce islam ful str ? ? ? is ati uitat de wizz power :D

Posted

Wizard ? Da un damage destul de frumos, dar la damage-ul pe care si-l ia, delay-ul mare... pe mine unul m-a enervat.

La lvl 46 abia rezistam la un ong giant party... iti trebuie rabdare multa sa cresti unul.

Guest Terror :P:D
Posted

Sal all am si eu o intrebare ...vreau sa imi fac un nou char ...probabil. :D

In fine vreau sa imi fac un chinez str ... ideea e GLAVIE sau BLADE ... :dontknow: .In acest moment am un european pe Rome ... x-bow ... e mijto dmg mare ...etc etc dar singurul lucru kre ma enerveaza e k am skilluri noi o data la 10 - 20 de lvl ... :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:

Posted

Sal all am si eu o intrebare ...vreau sa imi fac un nou char ...probabil. :D

In fine vreau sa imi fac un chinez str ... ideea e GLAVIE sau BLADE ... :dontknow: .In acest moment am un european pe Rome ... x-bow ... e mijto dmg mare ...etc etc dar singurul lucru kre ma enerveaza e k am skilluri noi o data la 10 - 20 de lvl ... :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:

pai dintre glaiver si blader as alege archer pentru ca : omori monstrii de lvl tau inainte sa ajunga la tine , dai multe crituri , si ai si hp , eu zic Pacheon cu Fire imbue

Posted

@BlackCurse bine ai reventi....sincer mie imi mere perfect cu 2 cliente (unu ala de lvl amre si unu kre e powerfarmat/lvlat :P ) dak vrei sa mai incepi te primesc cu bratzele deschise pe neptun si in guilda desigur :P

@Sephiroth cred k nu ai idee k chiar dak faci lvl rpd dak nu esti bun a lvl mare degeaba ai facut lvlul al

Dintre chienzi as alege glavie desigur si dintre euro acuam am rogue imi power farmez un worlock (aproape 9k sp) si vreau sami fac si un 2h k e super bun

Posted

lol cum sa nu fie bun la lvl mare , cunosc prieten arcas de 80 bate glavieri de 80 cu sun si cica nu e bun la level mare , please , nu e bun daca nu-l farmezi ,probabil asta ai facut tu...

Posted

aia cum o sa fie mai tari decat euro si china ? :(

cum chinezii sunt inferiori europenilor(Parerea mea :P) ..probabil arabii vor avea un punct slab care poate fi exploatat de chinezi dar vot bate usor euro...ar fi mishto sa fie asa ca altfel nu mai are nici un rost sa cresti un chinez

ps:e adevarat ca arabetii sunt specializati in summonuri? :crazy:

Posted

cum chinezii sunt inferiori europenilor(Parerea mea :P) ..probabil arabii vor avea un punct slab care poate fi exploatat de chinezi dar vot bate usor euro...ar fi mishto sa fie asa ca altfel nu mai are nici un rost sa cresti un chinez

asa am auzit si eu ..doar zvonuri pana acum...

no dc are cineva?

Posted

deci cand o sa se bage updateul cu arabi o sa scada dmg la euro sau ??

Posted

Nu are cum sa scada dmg ... nu e logic ? Dupa parerea mea .... toate au avantaje/dezavantaje deci ... nu pot sa zic ca euro e mai bun ca un chinez sau invers sunt egale...

deci linistit pot sa continu cu euro ? sau care plm o sa fie mai tare ?~X(

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...