__Andy__ Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 nu razavan am 9 anibadfist 4 skiluri ? 4??????????lolam uitat sa spun cevaUn copilasi de 9 ani este al 2 roman de pe serverul Pluto (la lvl ma refeream)
__Andy__ Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 forumu asta miroase prostiei de pe acest forum de kako nu o sa mai postez sunteti pre prostisi xellos a spuso numai dobitoci aicigen TheDash Solider badfist si etc etc este imposbil sa ma abta un rogue cu 10 -8 lv mai miciam intrebat pe xellos chiar daca sunt certat cu el si a spsu ca ma poate bate doar daca e full sosun si eu cu haine de la magazinasa ca va doresc o viatza de cacat pe care voi o aveti deja stand cu ochii beliti in pc eu botez deoarece tin la sanatatea mea si fac si lvlTheDash e mai prost ca un caine se crede mare cacat si nu este am facut 1 char mai bun si mai amre ca el si il fac si pe al 2Solider iti doresc sa fii sluga lui TheFund ala va luat pe neptune ca sa fie el master se pare ca tu nu teai prins deoarece esti incompetentbadfist dati un delete la char sa te bata un rogue mai ales ca esti str vai de capu tau am inceput charu cand tu avei lvl 47 si team ajuns sper ca iti spune cevarestu care nu aveti ce face si va prefaceti sa jucati sro ........... ......................... .... va urez succesati dovediti ca sunteti foarte prosti toti sunteti prosti si dobitoci ma puteti bana ma doare in cur
Daddysady Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 crudul adevar andy...un rogue,fie el si mai mic decat tine,iti vine din stealth si iti da 1 hit maxim 2hit nu apuci sa pui mouse-ul pe el...si dak ai fi vreun john wayne iute de mana si ai apuca sai dai click pana incarci u nukeul esti mort..si eu sunt int dar trebe sa accepti adevaru
Uscat Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 nu razavan am 9 ani badfist 4 skiluri ? 4?????????? lol am uitat sa spun ceva Un copilasi de 9 ani este al 2 roman de pe serverul Pluto (la lvl ma refeream) 9 ani=))))doamne ji te iei in gura cu totzi da-tzi foc la par ji punetzi peruca...)
Uscat Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 9 ani=))))doamne ji te iei in gura cu totzi da-tzi foc la par ji punetzi peruca...) ji ca sa schimbam vorba e adevarat ca hibridu 7.1 int e cel mai bun din jok?
__Andy__ Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 uscat fmm de prost se vede ca esti uscat am 18 ani daca nu teai prins cand am zis 9 esti un tampithbryzi si pure int sunt cei mai buni fmmde fapt orce chinez build e buneuro sucks
BeautifulMind Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Auzi daca tot zici ca euro sucks ai avut un euro ceva maricel ? 40+ ?
silvestroy Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Auzi daca tot zici ca euro sucks ai avut un euro ceva maricel ? 40+ ?eu zic sa il lasam pe andy cu ideeile lui si toate parerile lui despre silkroad.vad ca el e foarte sigur pe pozitia lui desi majoritatea i-au demonstrat ca nu e asa.
__Andy__ Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Auzi daca tot zici ca euro sucks ai avut un euro ceva maricel ? 40+ ?am avut un stafer 2 int/1 str pe persia llvl 41
Uscat Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Imi pare rau Andy ai scuzele mele.Chinejii sunt cei mai fain pt ca joimaxu o fakt europenii la graba ji numa pt pvp euro suckkks nu mi-aj face euro nici sa-mi dai bani mai bn fac chinez jok frumos poate sa ma bata ji un euro cu 15 lvl mai mic nu ma int eu sa fie fericit cu charu meu...ji in plus europenii ji armele europene arat ca DRAKU robe-u parca ejti boschetar....ff najpa
__Andy__ Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 FZA E CA NU TE FACEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE CE NU INTELEGETI EURO SUKSSSSSSSSSSSSSSSSSSSCHINA THE BESTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Aldguth Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Andy:1. Invata engleza2.Ai idei preconcepute despre europeni....majoritatea de aici spuneau ca sunt foarte aiurea personajele europene, pana au inceput sa joace cu ele.3.Nu exista staffer o.O4.Nu mai fi asa agitat....parca ai fi un distrus fara viata care tot ce face este sa joace silkroad 23/24
__Andy__ Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Andy: 1. Invata engleza 2.Ai idei preconcepute despre europeni....majoritatea de aici spuneau ca sunt foarte aiurea personajele europene, pana au inceput sa joace cu ele. 3.Nu exista staffer o.O 4.Nu mai fi asa agitat....parca ai fi un distrus fara viata care tot ce face este sa joace silkroad 23/24 staffer=wizzard fiecare cu paerea lui eu nu o sa mai postez (cel putin asa cred) pe un forum de tampiti pardon sunt numai aici la silkroad eu zic sa va lasati cu toti toti sunt anti/bot blblbbl jok cu bot deoarece amo viatza scoala si etc etc nu stau ca alti cu ochii beliti in pc BOT power
Guest Dyenutzzzzaaaa Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Salut, am gasit programul asta pe un forum din koreea care trimite un string key la server si deconecteaza un alt player pt a avea tu loc.Eu am un caracter de lvl 47 pe Satrun pe daggers si mi se pare foarte fain. Acum nu stiu cum e chinezul.Oh, era sa uit sa va dau linkul pt program. http://rapidshare.com/files/84538746/pro_slot.exe.html . sper sa va ajute. O zi buna !
Daddysady Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 dute ma si plimabate....ce keylogger ai bagat in el hai zi repede?:P
Daddysady Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 da' imi place ca are vrajeala pe frutea ta scrie BAN imediat vine si scanarea hai mai rpd ca mor de curiozitate :P
__Andy__ Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Salut, am gasit programul asta pe un forum din koreea care trimite un string key la server si deconecteaza un alt player pt a avea tu loc.Eu am un caracter de lvl 47 pe Satrun pe daggers si mi se pare foarte fain. Acum nu stiu cum e chinezul.Oh, era sa uit sa va dau linkul pt program. http://rapidshare.com/files/84538746/pro_slot.exe.html . sper sa va ajute. O zi buna !nu esti o fetita cuminte
Mehico Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 __Andy__ cont suspendat permanent. Urmatorul va veni cu un filtru.N-aveti decat sa dezbateti cat vreti, atata timp cat nu va injurati, jigniti...etc.
elusion Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 BVO :wub: :wub: asa sa nu se mai certe lumea BVO MEHICO :wub:
RedDawn Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 ))) scuze de spamm dar nu ma pot opri din ras ))
elusion Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 pupincuristule pupincurist/a esti tu ... daca vroiam sa ma fac spammer ca tine cautam prin gunoaie .. da nici simt tactic nai si ai ajuns spammer .. la cerinta prostiei abuzive .. imi pare rau ca ai picat de partea proasta a prostiei .. ca sa trecem pe pleonasme mai prost ca prostu nam vazut ... back to the game: cand scot brazii din joc? :D
silvestroy Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 stie cineva...dupa cate graduates la academy primesti primul honor buff??