Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

cine are char pe AEGE si nu mai joaca?...imi da mie goldul?is in panica rau de tot blink.gif dau o occasion14.gif .....tot ce am avut am investit intr-o potaie de lvl16 BangHead.gifangry4.gifBangHead.gif draq in ea sa dea....k o dau la eutanasiat...k ma terminat de GOLD BangHead.gifBangHead.gifBangHead.gif si eu NOOB...ma duceam cu ea la MOOB`s de lvl 30 tongue.gif

Posted

foarte putine jucatori mari au ramas pe silkroad toti se plictisesc pe la level 5x-6x

si fara ticket nu prea ai sanse sa faci 50 mil exp sau 60 mil sad.gif

--

www.knet.ro/silkroad

current reguser 74

--

Posted

foarte putine jucatori mari au ramas pe silkroad toti se plictisesc pe la level 5x-6x

si fara ticket nu prea ai sanse sa faci 50 mil exp sau 60 mil sad.gif

--

www.knet.ro/silkroad

current reguser 74

--

nu neaparat ! majoritatea prietenilor mei din silkraod care au trecut de 50-60 zic ca atunci e partea mai frumoasa biggrin.gif numai transporturi de 5 stele ! Te plictisesti pe la level 35-45 atunci innebunesc ca mine angry4.gifBangHead.gif

Posted

Cine joaca pe serverul troy ?? sia re nevoie de guild numai cu romani ?? guildul este in formare , se numeste _ROMANIA_ , acum dam level 2 la toti romani sunt bine veniti !! nu conteaza level !! cool.gif avem nevoie de romani sa fim cat mai multi smile.gif dati un pm in joc lu CristyROM sau MaSboY si sunteti bine veniti tongue.gif

Posted

eu am gasit....dar nu am vrut sa ma risc.....sa nu fiu banat

biggrin.gif ...si mai ales k era si un site..pe care treb sa te loghez cu ID si PSW de SRO....si aveam dubii eusa_naughty.gif joaca cinstit k altefel vei aparea pe lista neagra evil5.gif un prieten a fost banat 100 de ani PE NUME..pt k a incercat...sa plateasca prin ePay cu un cont fals.. biggrin.gifviolent1.gif

Posted

Cred ca e mai distractiv sa joci tu singur ! Si nu cred ca ai nevoie de bots ca sa cresti ! cool.gif iar daca vei folosi asa ceva si te-au prins vei lua ban si sincer nu are rost tongue.gif

Posted

Oare ce se intampla dontknow.gif am ramas uimit ieri cand am intrat pe Aege....All Player`s aveau SOS , SOM...si restul....de unde au aparut asa de multe?...k mie nu mia picat nimic : BangHead.gif

Posted

Si eu am incercat sa intru si la fel imi zice new_2gunsfiring_v1.gifstarwars0ve.gif si cred k vor sa ma duc peste ei smile.gif) astia nu se simt bine dak nu fac inspectii in fiecare zi smile.gif si ieri parca a fost

Posted

calm...k e gratis...daca era de a la cu bani te intelegeam sa fii asa sef.gif si cu pofta de yum.gif

Cred ca te refereai la smugster nu? Pe mine de mult nu ma mai atrage jocul atat de mult incat sa stau ca pe ace la o inspectie. Eu intru destul de rar in joc, si acum am observat ca e inspectie, deci inca 3 zile nu mai joc.

Posted

Cred ca te refereai la smugster nu? Pe mine de mult nu ma mai atrage jocul atat de mult incat sa stau ca pe ace la o inspectie. Eu intru destul de rar in joc, si acum am observat ca e inspectie, deci inca 3 zile nu mai joc.

pai daca nu te mai intereseaza nu imi dai mie contul tau tiphat.gif ...k joc eu biggrin.gif

Posted

Cine imi spune si mie de la ce ora la ce ora au spus astia ca e inspectie?Ca nu pot intra nici pe siteul lor desi in alte datzi asta o puteam face chiar daca era inspectie.

Tks anticipat.

RESPEC'ALL. tiphat.gif

Posted

pai daca nu te mai intereseaza nu imi dai mie contul tau  tiphat.gif  ...k joc eu  biggrin.gif

Sau nu......eu joc dar rar.

@RALEX E si siteul down.

Edit:

Inspection Period 13:00~20:30 Silkroad Standard Time (7 hour 30minute duration)

Guest dmxtm
Posted

care stiti ce card merge pt ati cumpara silk dontknow.gif pls ziceti-mi

gata merge jocul sa termiant inspectia

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...