Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

da sunt

si LA CE ORA APARE TG ALEXANDER ???? SAMBATA ??? PLS

ma da u ai gilda pe alexander? e romana? ce lvl ai si ce esti?chinez sau european?mogule

este cel mai ratat build european... nici dmg si nici defense nu ai, nu iti face!

hehe stiu!am avut unul chiar cand am inceput sa joc sro hehe!ma ce chinez i mai bun?un archer chinez pacheon + fire i bunn?full str

mogule in ce gilda esti pe alexander?ma poti baga si pe mine?plssssss

Posted

1. in primu rand este guild nu Gild

2. mogul tia mai spus asta loooooooooooool

pai da scuze am scris gresit. Ddar nu mia spus dak ma poate primi + mai sunt si alti de pa alexander pe forumu asta dak nu stiai :D

Posted

1. glavieri daca nu au arma sun o sug!

2.ce lvl ai tu, si ce experienta ai de iti permiti sa spui atatea prostii?

glavier daca nu au arma o sug?hai ca asta e buna:)).cu +5 meu de 68 fac fatza la nukeri cu orice arma de 72 .ca sa nu mai zic ca,cunosc glavier care bate nuker cu sun weap si set .stiu ca e dureros cand vezi ca esti la pamant cu set sun pe tine

Posted

iai ziso bine...el a arata cand a murit la isy si nea aratat dupa k are full set sosun =))

nici cu un sg pot nas putea sa mor xD int noob sa mor de nu xD xD xD =))

si ce zicea andy despre xbow se vede k na trecut de lvl 20 cu un euro pardon lvl 16 k dak trecea de lvl 20 se indragostea

andy nu mai da in sf k te face un rogue cu 8 lvl mai mici si u zici k faci un rogue cu 1 lvl mai mare?? hai ma.....sf sf arata dovada xD

Posted

1.cand o sa ajungeti si voi ca el mai vorbim dash daca pe tn te batea un rogue cu 8 lvl mai mici cu glavieru tau de rahat asta nu inseamna ca ma bate si pe mn

Posted

1 cand eram la isy nu aveam setu sun pe mine

2.daca voi faceti pvp cu caractere de kkt asta nu e problema mea...hybrizi si alte cacaturi de caractere care le aveti!

3. vad ca multi dintre voi sunteti turci si asta spune totul.

4. sa fiti iubiti, nu are rost sa mai postez pe forumul asta

5. F@k TuRks!

Posted

cu glavierul nam facut pvp cu rogue pt k stateam la hunt nu botam k tine bot infect ce esti dar u trebuie sa recunosti k nare ce kk din tine un glavier sau in special rogue

plus k u ai facut replayul ala k stiai k am dreptate k nu ai dovezi si k te kk

Posted

thedash se vede ca nai avut un nukar sau aia vut si lai facut de kko lasati draqu fimele de pe youtube

nai dreptate cica ma bate unu cu 8 lv mai mici da eu ce fac mah? dorm? ii dau un nuk si somn asa si tu daca iti dau un shock lion te adorm mah nespalatule

Posted

1 cand eram la isy nu aveam setu sun pe mine

2.daca voi faceti pvp cu caractere de kkt asta nu e problema mea...hybrizi si alte cacaturi de caractere care le aveti!

3. vad ca multi dintre voi sunteti turci si asta spune totul.

4. sa fiti iubiti, nu are rost sa mai postez pe forumul asta

5. F@k TuRks!

ba kkt cu ochi..ce crezi ca dak ai sun set esti zeu?sa stii ca tu ai cel mai kkt char din game...the best char for bot...nu de mirare ca totii booti sunt nukeri

Posted

thedash se vede ca nai avut un nukar sau aia vut si lai facut de kko lasati draqu fimele de pe youtube

nai dreptate cica ma bate unu cu 8 lv mai mici da eu ce fac mah? dorm? ii dau un nuk si somn asa si tu daca iti dau un shock lion te adorm mah nespalatule

te bate unu si cu 10 lvl mai mici...dak iti da 1 shot si esti pe jos. cu ce vrei sa mai dai in el :))

Posted

ce-ar fi sa taci in plm si sa te arunci

1 respectal ca are lvl 80

2.respectal ca are sun

3.respectal ca are ce tu nu ai

copii aurolaci

ba ratat...inainte sa vorbesti cu mine invata limba romana.ce sa respect pe unu care boteaza non-stop si se ocupa cu hackuri?

Posted

mah daca pe tn te face unu cu 10 lv mai mic nu inseamna ca ma bate si pe mn ::)))))))) dati delete la char mah

:))))))))))))

am mentionat pe undeva ca m-a batut unu cu 10 lvl mai mic?am mentionat pe undeva ca am un nuker obosit care moare dak sunt 5 mobi pe el.look better

Posted

ba kkt cu ochi..ce crezi ca dak ai sun set esti zeu?sa stii ca tu ai cel mai kkt char din game...the best char for bot...nu de mirare ca totii booti sunt nukeri

Idiotule.. UNDE AM AJUNS EU IN SILK SUNT PUTINI ROMANI CARE AJUNG! Si daca am butat ce? Dracu sa va ia de turci. Niciodata nu am ars pe cineva de 1 Gold.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...