Daddysady Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 stie cineva dak d p botsmall se pot cumpara mai multi boti cu acelasi card? :Dnu pt mine..eu sunt legit :P
mogul Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 da dar sunt active?mogule esti pe alexander?da sunt si LA CE ORA APARE TG ALEXANDER ???? SAMBATA ??? PLS
RedDawn Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ce ziceti i bun un dual axer?este cel mai ratat build european... nici dmg si nici defense nu ai, nu iti face!
Bleaky Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 da sunt si LA CE ORA APARE TG ALEXANDER ???? SAMBATA ??? PLSma da u ai gilda pe alexander? e romana? ce lvl ai si ce esti?chinez sau european?moguleeste cel mai ratat build european... nici dmg si nici defense nu ai, nu iti face!hehe stiu!am avut unul chiar cand am inceput sa joc sro hehe!ma ce chinez i mai bun?un archer chinez pacheon + fire i bunn?full strmogule in ce gilda esti pe alexander?ma poti baga si pe mine?plssssss
__Andy__ Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 am mai spus asta despre arcas de 2000 de ori ca daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bleaky Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 cine este pe alexander si are gilda de romani care ma poate baga si pe mine???
__Andy__ Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 1. in primu rand este guild nu Gild2. mogul tia mai spus asta loooooooooooool
Bleaky Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 1. in primu rand este guild nu Gild2. mogul tia mai spus asta looooooooooooolpai da scuze am scris gresit. Ddar nu mia spus dak ma poate primi + mai sunt si alti de pa alexander pe forumu asta dak nu stiai :D
silvestroy Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 1. glavieri daca nu au arma sun o sug!2.ce lvl ai tu, si ce experienta ai de iti permiti sa spui atatea prostii?glavier daca nu au arma o sug?hai ca asta e buna:)).cu +5 meu de 68 fac fatza la nukeri cu orice arma de 72 .ca sa nu mai zic ca,cunosc glavier care bate nuker cu sun weap si set .stiu ca e dureros cand vezi ca esti la pamant cu set sun pe tine
The Dash Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 iai ziso bine...el a arata cand a murit la isy si nea aratat dupa k are full set sosun nici cu un sg pot nas putea sa mor xD int noob sa mor de nu xD xD xD si ce zicea andy despre xbow se vede k na trecut de lvl 20 cu un euro pardon lvl 16 k dak trecea de lvl 20 se indragostea andy nu mai da in sf k te face un rogue cu 8 lvl mai mici si u zici k faci un rogue cu 1 lvl mai mare?? hai ma.....sf sf arata dovada xD
__Andy__ Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 1.cand o sa ajungeti si voi ca el mai vorbim dash daca pe tn te batea un rogue cu 8 lvl mai mici cu glavieru tau de rahat asta nu inseamna ca ma bate si pe mn
deathrazor Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 1 cand eram la isy nu aveam setu sun pe mine2.daca voi faceti pvp cu caractere de kkt asta nu e problema mea...hybrizi si alte cacaturi de caractere care le aveti!3. vad ca multi dintre voi sunteti turci si asta spune totul.4. sa fiti iubiti, nu are rost sa mai postez pe forumul asta5. F@k TuRks!
The Dash Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 cu glavierul nam facut pvp cu rogue pt k stateam la hunt nu botam k tine bot infect ce esti dar u trebuie sa recunosti k nare ce kk din tine un glavier sau in special rogueplus k u ai facut replayul ala k stiai k am dreptate k nu ai dovezi si k te kk
__Andy__ Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 thedash se vede ca nai avut un nukar sau aia vut si lai facut de kko lasati draqu fimele de pe youtubenai dreptate cica ma bate unu cu 8 lv mai mici da eu ce fac mah? dorm? ii dau un nuk si somn asa si tu daca iti dau un shock lion te adorm mah nespalatule
silvestroy Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 1 cand eram la isy nu aveam setu sun pe mine2.daca voi faceti pvp cu caractere de kkt asta nu e problema mea...hybrizi si alte cacaturi de caractere care le aveti!3. vad ca multi dintre voi sunteti turci si asta spune totul.4. sa fiti iubiti, nu are rost sa mai postez pe forumul asta5. F@k TuRks!ba kkt cu ochi..ce crezi ca dak ai sun set esti zeu?sa stii ca tu ai cel mai kkt char din game...the best char for bot...nu de mirare ca totii booti sunt nukeri
__Andy__ Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ce-ar fi sa taci in plm si sa te arunci1 respectal ca are lvl 802.respectal ca are sun3.respectal ca are ce tu nu aicopii aurolaci
silvestroy Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 thedash se vede ca nai avut un nukar sau aia vut si lai facut de kko lasati draqu fimele de pe youtube nai dreptate cica ma bate unu cu 8 lv mai mici da eu ce fac mah? dorm? ii dau un nuk si somn asa si tu daca iti dau un shock lion te adorm mah nespalatule te bate unu si cu 10 lvl mai mici...dak iti da 1 shot si esti pe jos. cu ce vrei sa mai dai in el
__Andy__ Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 mah daca pe tn te face unu cu 10 lv mai mic nu inseamna ca ma bate si pe mn :)))))) dati delete la char mah ))))))))))
silvestroy Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ce-ar fi sa taci in plm si sa te arunci1 respectal ca are lvl 802.respectal ca are sun3.respectal ca are ce tu nu aicopii aurolaciba ratat...inainte sa vorbesti cu mine invata limba romana.ce sa respect pe unu care boteaza non-stop si se ocupa cu hackuri?
__Andy__ Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ai 15 posturisi deja te dai mare?la cate buguri sunt in joku asta merita sa botezidaca nai bot nu te pance aiciprobleme cu tastatura rahatule
silvestroy Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 mah daca pe tn te face unu cu 10 lv mai mic nu inseamna ca ma bate si pe mn :)))))) dati delete la char mah )))))))))) am mentionat pe undeva ca m-a batut unu cu 10 lvl mai mic?am mentionat pe undeva ca am un nuker obosit care moare dak sunt 5 mobi pe el.look better
__Andy__ Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 cn moare mah daca sunt 5 mobi pe el ma duc sa strang 5 mobi pe mn sa vezi rahat
deathrazor Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ba kkt cu ochi..ce crezi ca dak ai sun set esti zeu?sa stii ca tu ai cel mai kkt char din game...the best char for bot...nu de mirare ca totii booti sunt nukeriIdiotule.. UNDE AM AJUNS EU IN SILK SUNT PUTINI ROMANI CARE AJUNG! Si daca am butat ce? Dracu sa va ia de turci. Niciodata nu am ars pe cineva de 1 Gold.