The Dash Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 ok np dar eu stiam k raper inseamna violator xD o maimutza violatoare Edit: btw am 41 ^^ am dat graduate din academy :P
mogul Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 gm aia de academy ce castiga ? plm si ce e cuponu cand apesi F10 ?
__Andy__ Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 se scrie rapper BTW ms pt parerille voastre...dash fratiuc am incredere in tine dar am vrut sa aud pareri... hahaaha pe anga faptul ca nai observat ca euro suks nici nai observat ca am scris aia intentionat
BillyTalent Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 hahaaha pe anga faptul ca nai observat ca euro suks nici nai observat ca am scris aia intentionat bv tie...euro sucks ...pacat ca nu is cu tine pe un server ca as vrea sa te vad la pvp cu mine 1skill numa nu mai mult si iesti mort....so whatever tot rapper ramane BTW:se scrie ''langa'' nu ''anga'' sau si asta ai scris o intentionat
Daddysady Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 uite asa mogul face masterat de gaming...spameza posturi de 2-3 cuvinte uneoir chiar una @atentat fatzi full str pacheon 90 fire 90 lightning 90 cold 30 (pt cold shild) gap ar fi sugerat pe la lvl 16 la banditzi cu gap 9 si dupa sa mai farmezi pe la lvl 52 cu gap 9 la penons si dak nu tzia ajuns la lvl 80-9-(depinde cat de curand se baga degree 9)tot gap 8 si aici alegi u unde sa farmezi @Andreas_good pai bagi in soul spear series adik seria de stunuri si in in skilul ala cu soul spear patel prince si mars (mai pe itnzelesul tuturor ala kre se invarte si face splash dmg \ e bun buildul pentru arcas al lui dash decat cel al lui silvestroy..nu ai nevoie de cold..e mult mai bun light pt speed intre kill-uri si walk phantomu e bun la pvp mai ales cand t bati cu nukeri ..dai cateva bucati+walk phantom si pana ajunge in raza nukeului prinzi 2 skilluri si e dus :bananadance2:
__Andy__ Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 bv tie...euro sucks ...pacat ca nu is cu tine pe un server ca as vrea sa te vad la pvp cu mine 1skill numa nu mai mult si iesti mort....so whatever tot rapper ramane BTW:se scrie ''langa'' nu ''anga'' sau si asta ai scris o intentionat desigur pe sparta sunt numai noobi si cred ca deaia ca ti-as da una de teas baga in nefinta ) is?? combini engleza cu romana? )))))))))))))))
mogul Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 gm aia de academy ce castiga ? plm si ce e cuponu cand apesi F10 ?imi raspunde cineva ?
__Andy__ Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 \ e bun buildul pentru arcas al lui dash decat cel al lui silvestroy..nu ai nevoie de cold..e mult mai bun light pt speed intre kill-uri si walk phantomu e bun la pvp mai ales cand t bati cu nukeri ..dai cateva bucati+walk phantom si pana ajunge in raza nukeului prinzi 2 skilluri si e dus :bananadance2: cateva bucati unui nukar??? in fine daca mi sar intampla asa ceva mi-as sterge charu
Sabin Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 gm aia de academy ce castiga ? plm si ce e cuponu cand apesi F10 ?Guardianii castiga honor points iar cuponul ala e de fapt Item mall.
b1ackic3 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 desigur pe sparta sunt numai noobi si cred ca deaia ca ti-as da una de teas baga in nefinta ) is?? combini engleza cu romana? ))))))))))))))) http://dexonline.ro/search.php?cuv=is retard detected.
mogul Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Guardianii castiga honor points iar cuponul ala e de fapt Item mall.honnor pt ce ? si cuponu dupa ce ai cumparat silk si primesi ? asa ceva ?
Sabin Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 honnor pt ce ? si cuponu dupa ce ai cumparat silk si primesi ? asa ceva ?'Honor points' sunt pentru a cumpara iteme sun/som (din cate am inteles), dar ai nevoie de foarte multe.Odata cumparat silkul, iti apare imediat la item mall apoi poti cumpara ce vrei tu, iteme pe care le vei primi imediat.
elusion Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 mai eu tiam zis ceva ... seby bine ma asculti ... las ca spun io xD baieti mam lasat de sro ;) fine game but not for me ... am mai multe motive ... adik mnoah eu am incercat sa fac tot ce sa putut (deci asta e problema) dupa ce intru in joc .. cam dupa 5 minute se **** grafika ... am reinstalat sro .. tot ce sa putut ... deci ma enerveaza ca se opreste sec .. mi se **** grafica si iau d/c :dooh: mnoah bafta baietii .. si nu veniti cu dalea:"imi dai mie contu tau plzz" .... buh bye
BillyTalent Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 desigur pe sparta sunt numai noobi si cred ca deaia ca ti-as da una de teas baga in nefinta ) is?? combini engleza cu romana? ))))))))))))))) prefer sa nu fac scandal sau sa ma agit deoarece nu are rost si nu vreau sa ajung la nivelu tau macar stiu sa combin ceva nu ca tine care stie o engleza de balta apropo voi pune pe youtube un vid cu pvp rogue(eu) vs nuker...sa te iluminezi care e mai bun
Daddysady Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 mai eu tiam zis ceva ... seby bine ma asculti ... las ca spun io xD baieti mam lasat de sro ;) fine game but not for me ... am mai multe motive ... adik mnoah eu am incercat sa fac tot ce sa putut (deci asta e problema) dupa ce intru in joc .. cam dupa 5 minute se **** grafika ... am reinstalat sro .. tot ce sa putut ... deci ma enerveaza ca se opreste sec .. mi se **** grafica si iau d/c :dooh: mnoah bafta baietii .. si nu veniti cu dalea:"imi dai mie contu tau plzz" .... buh bye imi dai mie contu? :-j :-j :-j glumeam :P pacat ca te-ai lasat ..bafta PS:las' ca te intorci u :P
elusion Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 de erau baieti ca tine pe toate serverele :) da mnoah in fine :-j ... nush poate ma intorc .. mai vad poate la anu :D
__Andy__ Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 prefer sa nu fac scandal sau sa ma agit deoarece nu are rost si nu vreau sa ajung la nivelu taumacar stiu sa combin ceva nu ca tine care stie o engleza de baltaapropo voi pune pe youtube un vid cu pvp rogue(eu) vs nuker...sa te iluminezi care e mai bunda nu ma intereseaza cu ce noobi faci tu pvp daca ai face pvp cu mn teasi bate de tiar suna apa in capsa te cobori la nivelul meu? nici no sa ajungi akoloinca ceva? mai am 3 zie de premium si linia aia albastra era sper sfarsit si akum e plin + ca mai am 2 opre si se acticeza si pe premium cica 20 de oreface joymax cinste cu premium???????? xD
mogul Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 mai eu tiam zis ceva ... seby bine ma asculti ... las ca spun io xD baieti mam lasat de sro ;) fine game but not for me ... am mai multe motive ... adik mnoah eu am incercat sa fac tot ce sa putut (deci asta e problema) dupa ce intru in joc .. cam dupa 5 minute se **** grafika ... am reinstalat sro .. tot ce sa putut ... deci ma enerveaza ca se opreste sec .. mi se **** grafica si iau d/c :dooh: mnoah bafta baietii .. si nu veniti cu dalea:"imi dai mie contu tau plzz" .... buh bye elusion se lasa de sro sa stiti :D :P
elusion Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 mda mc .. apreciez whynot ;) iote un mare hacker:..:::domnu x pt voi:::.. .: sti cum facem..:::domnu x pt voi:::.. .: mie imi trb useru tau si intru p sv..:::domnu x pt voi:::.. .: si atunci ii hackuiesc p aia dei ruppCata always nr 2: stai am o intrebare pt tine....:::domnu x pt voi:::.. .: ziCata always nr 2: stii forumu linkmania nu ?..:::domnu x pt voi:::.. .: nop:..:::domnu x pt voi:::.. .: Cata always nr 2: noah in fine ..Cata always nr 2: vroiam sa te intreb ceva ..Cata always nr 2: las ..
mogul Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 scorpio nu mai merge botu asai?? dc ai iesit din guilda de romani de "treaba" ?
__Andy__ Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 mogule am iesit toti din guildu ala si neam dus in SHAOLIN cu niste tipi de pe sparta Master erosam facut lvl 4 am intrat cu nemtii in union Scorpionscred ca la asta te refereai
elusion Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 mda domnu x a incercat sa ma hackaiasca .. chiar dak mam lasat de sro ... you cant hack me :D
skorpyo93 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 scorpio nu mai merge botu asai?? as vrea sa-ti spun din tot sufletul ca da, mere botu! Dar nu pot pt ca ash minti