Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

oare worrior/bard e bun ? sau ce altceva inafara de bard (worrior 2 h)

Pai nu prea e...nu se merita pentru 2 skilluri sa dai lvl up la bard( ma refer la noise si speed). Mai bine alegi cleric si o sa poti tanca foarte mult ;)

Posted

dak sa cresti 2 mastery-uri e greu....atunci cum e sa cresti 4 la charurile chinese?

pai faza e k de la lvl 60+ masteryurile de la euro costa mai mult sp si ajungi cu un worlick/clerick sa itzi trebuiask 600k sp pt full farm lvl 80

sweetFATHER cool set sosun dar dc in poza portzi prot si acolo ai full sosun armor?? si ai o glavier de 8+3 sos xD =))

Posted

ehhhhh...inca putin si fac lvl 50

intrebare.... ajunge 9k sp pentru lvl 45bichemon si lvl 50 light vreau sa bag elea de knock down si aia de io infige + imbue lighting si nuku eu zic ca da

4 zile de premium nooooooooooooooooo ma obisnuisem cu luxu da nah

Posted

Pai nu prea e...nu se merita pentru 2 skilluri sa dai lvl up la bard( ma refer la noise si speed). Mai bine alegi cleric si o sa poti tanca foarte mult ;)

si rouge ? ceva ? si apropo pt ce e cleric la worrior ?

Posted

pe alexander sunt gilde? daca is gilde online romane sami spui k?

dar sa fie active

sau si pe alte server sa fie active sa ma primeasca dak incep de la 0...cine ma poate primi in gilda lui? dak i de romani gilda

Posted

Degeaba are sun glavie +9 daca are iteme +5, te contrazic la chestia cu sunurile pot spuna ca pe athens sunt cele mai multe sunuri de 8D.BTW aruncati un ochi si pe la mine pe rev6 :D

nu teai uitat :P

are glavie +9 sun si set sun +7 si legs sun +8 :>

Posted

dar sa fie active

sau si pe alte server sa fie active sa ma primeasca dak incep de la 0...cine ma poate primi in gilda lui? dak i de romani gilda

haideti pls nu ma puteti baga intro gilda? nu conteaza server doar zicetimi din cei gilda europeni sau chineji !!!!!!!!!

Posted

dar sa fie active

si yo is pe alex dar nu prea imi plac guildele romane :D

Posted

Degeaba are sun glavie +9 daca are iteme +5, te contrazic la chestia cu sunurile pot spuna ca pe athens sunt cele mai multe sunuri de 8D.BTW aruncati un ochi si pe la mine pe rev6 :D

Sincer eu din poza aia nu inteleg nimik... nu se vede ca sunt SoSun... ci deabia dak se vede SoM... trebea una mai clara ;) ca soame si soase de +9 is pe troy kklau =))

Posted

fati glavie pe fire sau daca esti incepator fati wizzard

duamne ajuta cum zice tiganii

scorpio e deal tau mai conteaza lvl? cand zic deal tau e roman wat in the....

Posted

stiti ceva build pt un blader sau glavier? nu ma pot hotara intre astia 2 :kar: :sef:

scuzati! am vrut sa scriu si archer. Dintre archer blade sau glavier

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...