Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

dar plm nu cred era sos deoarece era foarte mare si stralucea puternik si scria spear bla bla bla

Nu ai de unde sa stii dak era SoS/SoM/SoSun. fiindk nu este nici o diferenta la cutia care o vezi pe jos.

Toate stralucesc la fel si au aceeasi marime... ti-o spun din proprie experienta :)))

Posted

Nu ai de unde sa stii dak era SoS/SoM/SoSun. fiindk nu este nici o diferenta la cutia care o vezi pe jos.

Toate stralucesc la fel si au aceeasi marime... ti-o spun din proprie experienta :)))

man credema stiu cu.m arata un sos cand e pe jos da asta stralucea de orbeai si era imens

Posted

sal. aj vrea sa-mi fac si eu un char de silkroad. dar va rog sa nu incepeti cu kinezii k nu-mi place deloc. vreau si build si un svr mai bun(golut, xp mai mare, drop mai mare daka exista diferenta intre svr).

Posted

ma cum se poate sa dai intrun mob giant party.,tu faci cel mai mare dmg

si mobu da in tn, dar in acelas timp sati faca ks un wizard si el sa ia toate itemele ? X((

wizz are dmg ca face foame dar viata ca P**A unui copil de 3 ani cand i se scoala :)))) ( dar nu se scoala :P)

Posted

sal. aj vrea sa-mi fac si eu un char de silkroad. dar va rog sa nu incepeti cu kinezii k nu-mi place deloc. vreau si build si un svr mai bun(golut, xp mai mare, drop mai mare daka exista diferenta intre svr).

pai server iti sugerez sa intrii pe cel mai nou server(dak vrei sa intrii in joc cate de cat lejer) si ca build incearca crossbow cu cleric ;)

Posted

nush daka se merita crossbow cu cleric...is tocmai opusele...crossbow cere str iar clericul int...e f aiurea...daka sa-mi spoonetzi daka cleric cu bard face ceva(sa-mi spoonetzi kare e de baza)...a da si nush care e cel mai nou svr.si ca build m-am referit la int sau str ma rog intelegetzi voi.as vrea mai moolt svr sa stiu k sa ma poata creste cineva makar pana la lvl 20 k sa ma fac thief sau trader, sa le rup gatu la aia.

Posted

ba dash dak vrei iti dau si tie botu :)Oricum til dau pe raspunderea ta.

Cred cas norocos ca am gasit butu asta :P

Cn vrea but dati ad la next_generation93.Stiu ca forumu asta e nst ce contra hackurilor si etc.Mai vb.

Posted

nush daka se merita crossbow cu cleric...is tocmai opusele...crossbow cere str iar clericul int...e f aiurea...daka sa-mi spoonetzi daka cleric cu bard face ceva(sa-mi spoonetzi kare e de baza)...a da si nush care e cel mai nou svr.si ca build m-am referit la int sau str ma rog intelegetzi voi.as vrea mai moolt svr sa stiu k sa ma poata creste cineva makar pana la lvl 20 k sa ma fac thief sau trader, sa le rup gatu la aia.

intre int si str ,eu unul as alege in totdeauna str .cel mai nou serv deschis e neptune din cate tin minte.la buildu cleric cu bard,ash alege bard primary deoarece ai skiluri de atack mai bune .la cleric vrea 1,2 .....pe troy esti bine venit :)

Posted

Eu zic sa asculti ce zic ceilalti din moment ce esti nou in sro.Rogue/cleric este un build bun... nu te grabi sa contrazici.Este un build bun deoarece un rogue isi poate da buffuri de la cleric care il ajuta enorm, apoi schimba arma: dagger/crossbow descurcandu-se muuuuult mai bine cu buffurile pe el.Deci nu au buffurile treaba cu ce tip de build este.Cleric/bard daca vrei sa fii bufferul in permanenta...

Posted

ba dash dak vrei iti dau si tie botu :)Oricum til dau pe raspunderea ta.

Cred cas norocos ca am gasit butu asta :P

Cn vrea but dati ad la next_generation93.Stiu ca forumu asta e nst ce contra hackurilor si etc.Mai vb.

bv scorpyo sincer eu nu o sa iti cer botu tin prea mult la charu meu

Esti un roman adevarat ca incercis a ajuti GG tineo tot asa

Posted

fati doar rogue pe xbow ..creste repede si nu prea ai nevoie de farm

fiind incepator o sati bagi **** in el sro cand realizezi de cate spuri ai nevoie sa mergi p 2 masteryuri

Posted

sal all!!! is nou pe forum...prin septembrie mam cam lasat de silkroad deoarece serverele sunt prea pline si nu pot sa intru orice as face si mam cam saturat sami pierd o z intreaga numa k sa joc 3-4 ore pe silkroad :banghead: , dar akma vreau sa intru sa reincep sa joc k nu pot rezista. Nu stiti un hack, bug sau program in care sa ma lase sa intru pe server chiard dak i full,crowded?

inca mai astept raspuns :-??

Posted

inca mai astept raspuns :-??

doar clientul ala pt no-dc te poate ajuta..dar tre sa faci rost de el din nou odata la cateva sapt cand se face update...baga il lista idul horatiu_91 si til dau eu..sau cautal pe net

a avut careva rogue+warrior pe armor??

nu vreau presupuneri ca dinalea am si io :P

Posted

salutare din nou!!!imi puteti spune pe ce servere sunteti si sunt gilde de romani care ma pot primi dak iau de la 0 cu caracter si spunetimi ce fel: european sau chinez ms :tiphat:

Posted

uitativa pe rev6 cate sunuri sunt pe grecia dupa mine nu e server cu mai multe sunuri..

si dati un search la huskky(sau hussky nu mai stiu exact) sa vedeti ce are ala :>

welcome..pe c server joci?

Degeaba are sun glavie +9 daca are iteme +5, te contrazic la chestia cu sunurile pot spuna ca pe athens sunt cele mai multe sunuri de 8D.BTW aruncati un ochi si pe la mine pe rev6 :D

Posted

fati doar rogue pe xbow ..creste repede si nu prea ai nevoie de farm

fiind incepator o sati bagi **** in el sro cand realizezi de cate spuri ai nevoie sa mergi p 2 masteryuri

dak sa cresti 2 mastery-uri e greu....atunci cum e sa cresti 4 la charurile chinese?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...