Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

mie nu imi merge , imi da eroarea cu ??? ???????? ??????????????????? ????

deoarece ce scorpio minte ca un blovan ala bot 369 este tbot original si momentan tbot are toate serverela cazute si nu merge nici originalu

deasta nu a aparut inca un crack

eroare aia ????????????????????????????????????????????????????????? tio da ca nu merge

Posted

pt ca incerci sa furi ceva.... ajutati-l cu idei cum sa-si rezolve butul...

ce loser.

mah u mai joci?? sa stiu si eu dak sa ma mai astept sa te vad in joc :P

acuma imi fac plvl la un worlock cu gap 9 am 2k sp aproape si are lvl 10

Posted

Dupa parerea mea, germanii sunt cei mai buni in jocu asta, cumpara foarte mult gold si la salariile lor isi permit.Pe athens nemtii fac legea, majoritatea au set sun cel putin +5.

pe grecia kuveitii fac legea..o sa mai treaca luni bune pana o sa iasa guilda KUWAIT din fortress..talibani ..le curge petrolu' la robinet..

uitativa pe rev6 cate sunuri sunt pe grecia dupa mine nu e server cu mai multe sunuri..

si dati un search la huskky(sau hussky nu mai stiu exact) sa vedeti ce are ala :>

ms de bun venit nightfire :beer:

welcome..pe c server joci?

Posted

sal all!!! is nou pe forum...prin septembrie mam cam lasat de silkroad deoarece serverelesunt prea pline si nu pot sa intru orice as facesi mam cam saturat sami pierd o z intreaga numa k sa joc 3-4 ore pe silkroad :banghead: , dar akma vreau sa intru sa reincep sa joc k nu pot rezista. Nu stiti un hack, bug sau program in care sa ma lase sa intru pe server chiard dak i full,crowded? As vrea sa intru pe alexander pt k acolo am un dual axer de lvl 23 parca cu wolf iteme si tot "tacamu" :P .Astept raspuns :D

scuzati ortografia dar tastatura imi este plina de miezuri de paine etc. si nu prea merge

Posted

scorpio....dak aratzi aia nu dovedetsti.....cu isrobot potzi sa intri in joc dar dak nai acont nu potzi apasa auto train asa k pune un ss cu dovada mai buna dak chiar ai

Posted

asa si pana la urma botul "de la joymax" cum zice andy care e?

nush dak au vreo legatura astia de la joymax desi nu ma mai mira nici un lucru pe care il fac ei pt niste bani in plus..cat silk iti trebe sa ai ca sa nu iei ban ca folosesti bot? :D

Posted

lol cum a zis si The_Deash in joc dacanu apare startt treining sa dai pe el degeaba il ai :))

ii trebuie bot card ca sa poate bota dar daca este crackuit tot ce este posibil sa ii meraga

Dady presupusul bot de la joymax este ala de pe botsmall si softmode de pe 0x33 asta e isro cu multi-client

Posted

Pentru Cerberus 1 trebuie sa fac toate questurile euro sau doar cele de la witch's lighthouse ? Intreb deoarece yo nu prea fac questuri :D

tinand cont ca la questurile euro...toate se leaga intre ele....cred ca tre sa le faci pe toate ;)

Posted

ma eu vam aratat.Eu nu trebuie sa bag nici un cont.Cred ca o fi cracuit.Si da are multiclient zoom nude patch no dc etc.Merge sa dau start training.Si knd intru in sro imi zice weolcome to softmode etc

Posted

ma cum se poate sa dai intrun mob giant party.,tu faci cel mai mare dmg

si mobu da in tn, dar in acelas timp sati faca ks un wizard si el sa ia toate itemele ? X((

Posted

Daddysady ce lvl ai man? si ce build ca am uitat de mult vroiam sa te intreb

lev 60 pur int heuskal/cold/light si de la 70 bag str sa iasa hibrid 7:1 :P

ma cum se poate sa dai intrun mob giant party.,tu faci cel mai mare dmg

si mobu da in tn, dar in acelas timp sati faca ks un wizard si el sa ia toate itemele ? X((

simplu...nu ai dat u cel mai mare damage ci wizzu.. :banghead:

trebuia sa fugi putin pe langa wizz poate il puneai lui pe cap giantu :D

Posted

raspuns de clasa a2a: "deaia" :D

pai nu am de gand sa cresc nukeru pana la 90 :bananadance2:

ce imbue folosesti? 7:1 asta hibryd nu e mare chestie zicea unu pe un forum ca 10 lvl de int nu e cine stie ce poate 20

si cand se baga lvl 90 unde o sa mai bagi inca 10 lvl?

Posted

ce imbue folosesti? 7:1 asta hibryd nu e mare chestie zicea unu pe un forum ca 10 lvl de int nu e cine stie ce poate 20

si cand se baga lvl 90 unde o sa mai bagi inca 10 lvl?

o sa mai bag 1 sau 2 levele la str sa vad cat am nevoie...dar am scris si mai sus ca nu cred k o sa imi cresc nukeru

LE:imbue de light

Posted

fmm ...... doamne tocmai am pierdut un sos spear de lvl 52

eram la ishade si hashade si a cazut sos din una nam vazuto cand si cand am vazuto sa o iau rpd si poooooook un arcas tampit cu zerku ma caftit si mia luat spearu a facut pk

:((((

dar plm nu cred era sos deoarece era foarte mare si stralucea puternik si scria spear bla bla bla

asta e neatentia se plateste

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...