wine Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 skorpyo93 ! Da add pe mess la sergiu_91 pls.Fara suparare dar ii ceri idul pt bot?Parerea mea e ca faci de rusine X-Man.
Sabin Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 scorpio....dak ai bot, nush dc dar am presimtzirea k no sa mai ai acont asa k bucurate cat mai potzi....de fapt u ala antybot sa aiba bot?? incredibil......oricum......tot nu cred eu k o sa mai ai acont :PJoaca atata lume cu bot, iar joymax nu face nimic. De ce ar lua tocmai el ban ?
skorpyo93 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 ma eu am lv 35 asa ca nu am ce perde... singuru lucru care il am e ticketu si maimuta :) :P
Guest Darkoniq Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Soldier niciodata nu ai sa vezi bot pe contul meu pentru ca am muncit foarte mult la el... Vroiam doar sa il intreb daca foloseste dala gold sau dala moka gasit pe vrun site.Pt ca el a zis ca e platit.
elusion Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 aici ai dreptate ... e ca o pedeapsa tarzie care te doare si mai mult .. la lvl 30 nai ce pierde in schimb la 70-80 ... :(
Daddysady Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Daca iei botu de la joymax, nu iei ban :) si c bot are joymax ma?? poate sa fie mana in mana cu vreun site care vinde boti dar sa vanda ei boti nu am auzit..
deathrazor Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Nu cred ca am voie sa pun site-u de unde poti lua botu de la joymax.Nu vand ei oficial botu...dar tot la ei ajung bani :)
__Andy__ Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 sa ma ....pe ei de germani prosti pe Pluto au ajuns mai tari ca turciisiau facut o uniune de rup toti au aceasi emblema nu sunt toti nemtii da majoritatea si masteru sunt nemtiguilde genScorpionsDNSMOONEmipre0x33 estea sunt cei mai corciti la ei vroiam sa intruZakonFlixaetc etcnici nu te baga in seama rup totu nau cu cn sa se bata la fortess deh se pare ca nu numai turcii fac legea bot dal in spanac jucam si fara
mogul Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Daca iei botu de la joymax, nu iei ban :) zimi si mie de unde vinde gaymax bot ? :)
deathrazor Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 sa ma ....pe ei de germani prosti pe Pluto au ajuns mai tari ca turciiDupa parerea mea, germanii sunt cei mai buni in jocu asta, cumpara foarte mult gold si la salariile lor isi permit.Pe athens nemtii fac legea, majoritatea au set sun cel putin +5.
__Andy__ Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Dupa parerea mea, germanii sunt cei mai buni in jocu asta, cumpara foarte mult gold si la salariile lor isi permit.Pe athens nemtii fac legea, majoritatea au set sun cel putin +5.poi cam da au un union puternic vreo 5-6 guilde dar bn sunt mixed guildele dar majoritatea sunt nemtimai sunt si thiefiaseara adika azi-dimneata ne alergau de neau capiat dar nahcand te gandesti la silkroad automat te gandesti la bani daca platesti te distrezi daca nu te distrezi si asa da mai putin
__Andy__ Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Dupa parerea mea, germanii sunt cei mai buni in jocu asta, cumpara foarte mult gold si la salariile lor isi permit.Pe athens nemtii fac legea, majoritatea au set sun cel putin +5.poi cam da au un union puternic vreo 5-6 guilde dar bn sunt mixed guildele dar majoritatea sunt nemtimai sunt si thiefiaseara adika azi-dimneata ne alergau de neau capiat dar nahcand te gandesti la silkroad automat te gandesti la bani daca platesti te distrezi daca nu te distrezi si asa da mai putinDupa parerea mea, germanii sunt cei mai buni in jocu asta, cumpara foarte mult gold si la salariile lor isi permit.Pe athens nemtii fac legea, majoritatea au set sun cel putin +5.poi cam da au un union puternic vreo 5-6 guilde dar bn sunt mixed guildele dar majoritatea sunt nemtimai sunt si thiefiaseara adika azi-dimneata ne alergau de neau capiat dar nahcand te gandesti la silkroad automat te gandesti la bani daca platesti te distrezi daca nu te distrezi si asa da mai putin
PartitiaN Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 e inspectie sau de ce nu mi se executa jocu?...stie careva?
wine Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Mult mai bine nemti decat turci.Am cunsoscut cativa nemti in joc si ce pot spune...tot respectul pentru ei, sunt foarte de treaba ;)
skorpyo93 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 super tare botu asta.Ce prost am fost.Am iesit afara si mia facut si lvl trebuia sa iau mai de mult.Acum am timp de teme ,pot iesi afara, sooper.
Sabin Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Daca iei botu de la joymax, nu iei ban :)Te referi la bot369 ?
mogul Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 eu am but 369 cred..mie nu imi merge , imi da eroarea cu ??? ???????? ??????????????????? ????
Gabuz Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 pt ca incerci sa furi ceva.... ajutati-l cu idei cum sa-si rezolve butul... ce loser.