Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

andy .... am uitat ca esti super man :))) ... si nuk ... si bow..... si te transformai repede in euro wizz sa-i dai un nuk`.... si repede in cleric..... esti tare omule :)

btw.... s-a blocat rev6....

cine are no d/c pt 1.140?

cand am zis bowwwwwwwwwww nam zis arc am zis bowwwwwwww adika booom adika china power adika sunt BATMAN xD

Posted

cand am zis bowwwwwwwwwww nam zis arc am zis bowwwwwwww adika booom adika china power adika sunt BATMAN xD

super baseee

:D

si dak nu dai kd ce faci ma :))

eu as vrea un rogue..e singura sansa sa capacesc arabetii cu sunuri

Posted

....care arabi?

am ramas in urma? au aparut arabii? o sa-i bage? aaaaa a...panica....sangele-mi zbate in tample...... aaaaaaa .....

serios ...arabi?

Posted

....care arabi?

am ramas in urma? au aparut arabii? o sa-i bage? aaaaa a...panica....sangele-mi zbate in tample...... aaaaaaa .....

serios ...arabi?

:))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))) se refera la un guild de arabi

super baseee

:D

si dak nu dai kd ce faci ma :))

eu as vrea un rogue..e singura sansa sa capacesc arabetii cu sunuri

lool sunt prea mari eia nimeni nusi mai face char nou pe un server vechi ca GREECE joaca pe nukaru tau

akum faci ce vrei

Posted

poi cum poti da cu pacheonu knock down ?:))

mah tu ce plm nu tiai dat seama???? cand am spus bowwwwwwwwwwwww nam zis arc sau pacheon

doamne mare iti e gradina

Posted

Eu vad euro wizz.. probabil a modificat :)

Pai.. eu cu ticket gold am facut lvl 46 singur in 3 saptamani (4 ore pe zi). 80... in 3-4 luni ?

Eu insa l-am abandonat.. m-a scos din sarite delay-ul de pots.

Posted

exact domnisorule elusion

spune-mi domnule ...

nu cumva stie cineva ce urmeaza dupa asta cu sosetele .. ceva event .. pentru care merita sa-mi dau si eu interesul :D ca ma plictisesc de pwfarm

Posted

spune-mi domnule ...

nu cumva stie cineva ce urmeaza dupa asta cu sosetele .. ceva event .. pentru care merita sa-mi dau si eu interesul :D ca ma plictisesc de pwfarm

da maestre elusion aa urmatoru event cred ca e de craciun nu cred ca mai e lol

am lvl 48 xD

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...