__Andy__ Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 andy .... am uitat ca esti super man ) ... si nuk ... si bow..... si te transformai repede in euro wizz sa-i dai un nuk`.... si repede in cleric..... esti tare omule :) btw.... s-a blocat rev6.... cine are no d/c pt 1.140? cand am zis bowwwwwwwwwww nam zis arc am zis bowwwwwwww adika booom adika china power adika sunt BATMAN xD
Gabuz Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 totusi .... rev6 mai e blocat si la altii >? primul pe pagina :)
mogul Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 totusi .... rev6 mai e blocat si la altii >? primul pe pagina :) dar ce e cu rev6 ? poti lua no dc ? sau ce ?
mogul Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 mie imi merge lolmogule pe ce srv joci?si mie imi merge , pe alexander :D cine joaca pe ALEXANDER PM !!!!!!!!!!
Daddysady Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 cand am zis bowwwwwwwwwww nam zis arc am zis bowwwwwwww adika booom adika china power adika sunt BATMAN xD super baseee :D si dak nu dai kd ce faci ma eu as vrea un rogue..e singura sansa sa capacesc arabetii cu sunuri
Gabuz Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 ....care arabi?am ramas in urma? au aparut arabii? o sa-i bage? aaaaa a...panica....sangele-mi zbate in tample...... aaaaaaa .....serios ...arabi?
__Andy__ Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 ....care arabi? am ramas in urma? au aparut arabii? o sa-i bage? aaaaa a...panica....sangele-mi zbate in tample...... aaaaaaa ..... serios ...arabi? ))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))) se refera la un guild de arabi super baseee :D si dak nu dai kd ce faci ma eu as vrea un rogue..e singura sansa sa capacesc arabetii cu sunuri lool sunt prea mari eia nimeni nusi mai face char nou pe un server vechi ca GREECE joaca pe nukaru tau akum faci ce vrei
The Dash Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 gabutz eu tziam dat buzz dar nu raspunzi.....mah u fatzi alt acont si joaca in plm k ne e dor de tone xD si am eu dar nul dau xD
skorpyo93 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 trebuie sa stii sa faci pvp ca sal bati eu ii dadeam un kcnoc-down si un nuk si bowwwwwwwww poi cum poti da cu pacheonu knock down ?
__Andy__ Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 poi cum poti da cu pacheonu knock down ? mah tu ce plm nu tiai dat seama???? cand am spus bowwwwwwwwwwwww nam zis arc sau pacheon doamne mare iti e gradina
Avzar Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 si multi prosti sar gardu o intrebare, in cat timp faci 80 cu un euro wizz ?
elusion Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 daca nu era mare nu intram toti in ea :) domnu Andy se referea la un FLEOSC ... POOC .... BUUM :D
__Andy__ Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 daca nu era mare nu intram toti in ea :) domnu Andy se referea la un FLEOSC ... POOC .... BUUM :Dexact domnisorule elusion
Kreative Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 si multi prosti sar gardu o intrebare, in cat timp faci 80 cu un chinez wizz ? cu chinez wizz ?
Andreas_good Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Uraaa miam facut spearul sos lv 42+5 :X!!!Era +4 si lam facut +5 :***** o sa incerc un +7 cu astral :D!!!Care e pe Pacific???
Sabin Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Eu vad euro wizz.. probabil a modificat :)Pai.. eu cu ticket gold am facut lvl 46 singur in 3 saptamani (4 ore pe zi). 80... in 3-4 luni ?Eu insa l-am abandonat.. m-a scos din sarite delay-ul de pots.
Avzar Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 am gresit.. mnoh.. ma grabeam si am scris chinez wizz sry..
elusion Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 exact domnisorule elusionspune-mi domnule ... nu cumva stie cineva ce urmeaza dupa asta cu sosetele .. ceva event .. pentru care merita sa-mi dau si eu interesul :D ca ma plictisesc de pwfarm
__Andy__ Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 spune-mi domnule ... nu cumva stie cineva ce urmeaza dupa asta cu sosetele .. ceva event .. pentru care merita sa-mi dau si eu interesul :D ca ma plictisesc de pwfarmda maestre elusion aa urmatoru event cred ca e de craciun nu cred ca mai e lolam lvl 48 xD
skorpyo93 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 cu cat sa vand stonurile de dupa event ?Am de gand sa le vand peste o luna