Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

EU DAU LA REGISTER(NUSTIUU CUM AM REUSIT DAR AM REUSIT) DA NU INTZELEG NIK....FACETZI VA ROG UN PRINT SCR..SI TRAGETZI NISHTE SAGETZI SI SCRIETZI CE TREBE SCRIS IN FIECARE CASUTZA....VA ROG SA MA AJUTATZI....SI MULTZUMESC DE PROGRAM IULI..... :cool2: :banana:

asta e dashul nostru :wub: oricum te wub-ulim .. ca de atunci .. te-ai facut maestru intrale sroului :)

(si postu asta nu e ca sa te fac de **** ca nus asa vroiam doar sa bat apropoul ca si altii au fost incepatori .. ca si mine :-j ) buh bye .. peste 2 saptamani termin farmu :hello:

Guest DirigX
Posted

Deci am o problema mare cu SRO...am incercat si io sa ma apuc...mia mers o zi adik ieri si azi pana acum 10 minute...nu imi aparea start knd dadeam dublu click p iconitza..se bloca acolo..am desinstalat jocu si knd vreau sal instalez apare aia cu please wait dupa care o fereastra de eroare si imi spune: this clien can be used after the legend 2 update si nu pot sa intru pe site sau pe joymax.com ce ar trebui sa fac?

Posted

mah acolo era vb de acont de ksro....deci chair nu se putea face...nu era vb de isro, deci hai scutestema.

dak ai citi tot ai vedea k acolo vorbeam de ksro asa k nu zicetzi voi de mine k nu stiu ce vb

Posted

int spear e varza.De fapt china e varza.Un mare kklau.Am lv 35 si am facut pvp cu un rogue de lv 36.Nici un skil nu apucam sa dau.Incercam cu stanu cu plm.Debia cu petalu in atingeam.Oricum trebuia sa dau de 3 ori in el sa moara.Si el doar un skill si eram dead..:(( mai bine ma faceam pe s/s Am block si ceva def in plus...

Posted

Deci am o problema mare cu SRO...am incercat si io sa ma apuc...mia mers o zi adik ieri si azi pana acum 10 minute...nu imi aparea start knd dadeam dublu click p iconitza..se bloca acolo..am desinstalat jocu si knd vreau sal instalez apare aia cu please wait dupa care o fereastra de eroare si imi spune: this clien can be used after the legend 2 update si nu pot sa intru pe site sau pe joymax.com ce ar trebui sa fac?

Trebuie descarcat alt client, dupa updateul cu legend 2, dupa cum ti-a scris.Descarca din nou clientul si iti va merge ;)

Cat despre Dash, e de treaba daca ajungi sa vorbesti cu el la mic ...stiu nici mie nu imi placea ce zicea si ce facea pe forum , modul in care se comporta...dar dupa ce l-am cunoscut mi-am schimbat parerea total despre el :)

Posted

int spear e varza.De fapt china e varza.Un mare kklau.Am lv 35 si am facut pvp cu un rogue de lv 36.Nici un skil nu apucam sa dau.Incercam cu stanu cu plm.Debia cu petalu in atingeam.Oricum trebuia sa dau de 3 ori in el sa moara.Si el doar un skill si eram dead..:(( mai bine ma faceam pe s/s Am block si ceva def in plus...

gresit..... poate ai gresit skilurile trebuie sa le faci intrun fel anume incat sa iti dea mag.balance in jur de 93 94% (eu am 98% trebuie sa mai scad din skiluri) pasiva de la heuskal trebuie marita

sa dai de 3 ori in el si sa nu moara????????? lol frate :)))))))) eu la 37 dadeam ddoar 2-3 nukuri sa omor un rogue de 42

iti recomand sa te bagi pe s/s si armura dupaia te bagi pe garment nu poti spune despre un char int ca e prost atata timp cat nai experienta necesara ca sa stii cu.ms e creaza unu incearca sa joci cu gap5 strange sp plm citeste un ghid pe net

Posted

faza e k el itzi dadea 1 hit pt k a data extram si u esti int si ai putzina viatza.....deci dak apucai sai dai un nuke il faceai mai mult k sigur...dak erai farmat oleak desigur. La lvl mari rogue rulez...face mai pe totzi inafara de full sosun bladers....dar dak da 3 crituri unu dupa altul il face....vam arata un vid cu vreo 10 pagini in urma(nu mai tzin minte) asta e si faza k euro are insane dmg (expresia lu soldier :P) dar china nare delay asa mare, deci cik ar fi echilivrat...oricum tzias sugera sa continui k dak faci asa la fiecare character kre il creezi e de rau k si la wizz zici k mori la mobi de lvl tau, la rogue dak itzi dau extreme iara mori, la worior nu dai destul dmg etc. asa k tzias sugera sa ramai asa si sa faci lvl 80 (dak potzi desigur)

App aproape fac lvl 38 si gratz soldie de 40 :P

Edit: am uitat sa zic, ms de compliment soldier :P paote mai vb maine

Edit2: andy nu intzeleg cum skilurile itzi afecteaza balanceul dar cum zici u

si cine mia amintit de pagina 170 ms...am regasit mel asta http://www.youtube.com/watch?v=jn_ItwcZEbA...ted&search=

Posted

faza e k el itzi dadea 1 hit pt k a data extram si u esti int si ai putzina viatza.....deci dak apucai sai dai un nuke il faceai mai mult k sigur...dak erai farmat oleak desigur. La lvl mari rogue rulez...face mai pe totzi inafara de full sosun bladers....dar dak da 3 crituri unu dupa altul il face....vam arata un vid cu vreo 10 pagini in urma(nu mai tzin minte) asta e si faza k euro are insane dmg (expresia lu soldier :P) dar china nare delay asa mare, deci cik ar fi echilivrat...oricum tzias sugera sa continui k dak faci asa la fiecare character kre il creezi e de rau k si la wizz zici k mori la mobi de lvl tau, la rogue dak itzi dau extreme iara mori, la worior nu dai destul dmg etc. asa k tzias sugera sa ramai asa si sa faci lvl 80 (dak potzi desigur)

App aproape fac lvl 38 si gratz soldie de 40 :P

Edit: am uitat sa zic, ms de compliment soldier :P paote mai vb maine

Edit2: andy nu intzeleg cum skilurile itzi afecteaza balanceul dar cum zici u

si cine mia amintit de pagina 170 ms...am regasit mel asta http://www.youtube.com/watch?v=jn_ItwcZEbA...ted&search=

Bladeri???????????? iti spun eu ca la lvl mai mare care da primu tot ala castiga asta int vs rogue (sucks)

plm nu bladerii sunt mai tari si int poate sa bate bladeri si glavieri si etc si invers totul depinde cel care ii face

mie imi merge din ce in ce mai bn in silkroad sper sa fac mai multe pe srv ast ca pe eprsia ce ce va fi misune imposibila totusi mam molipsit cu bola unicilor dar nah asta e frumosuteanam mai botat de la lvl 41

INT POWER

Guest maxyyy
Posted
:((:((:((ma ce plm sa fac am 512 rami placa video 128 am instalat windosu acu jum de ora in tot pc si numi merge imi merge sacadat ca draq se blocheaza id meu perlan_2006 pls rasp :comp1: :comp2:
Posted

gresit..... poate ai gresit skilurile trebuie sa le faci intrun fel anume incat sa iti dea mag.balance in jur de 93 94% (eu am 98% trebuie sa mai scad din skiluri) pasiva de la heuskal trebuie marita

sa dai de 3 ori in el si sa nu moara????????? lol frate :)))))))) eu la 37 dadeam ddoar 2-3 nukuri sa omor un rogue de 42

iti recomand sa te bagi pe s/s si armura dupaia te bagi pe garment nu poti spune despre un char int ca e prost atata timp cat nai experienta necesara ca sa stii cu.ms e creaza unu incearca sa joci cu gap5 strange sp plm citeste un ghid pe net

nu se merita sa mergi cu gap mai ales dak esti incepator si nu te-ai obisnuit sa omori mii de mobi p zi :P

mai bine lasi gap 0 si bagi mare..eu m-am tot prostit cu gap 9 la 42 si la 52 bla bla si intre timp flo 17 a facut 80 si a inceput charu cu nush cate luni dupa mine ^_^...cauta si u un build care sa nu necesite multe spuri si baga doar strictu necesar..de exemplu faci int doar p light(t descurci k ai si ceva protectie+damage+viteza) sau cold(damage mai mic dar rezistenta) sau la str ridici doar arma si fire cat de cat pt imbue..intrebatil p flo17 kum a facut 80 super rpd :crybaby: :dance:

:tiphat:

Posted

__Andy__ uite aici un fost char de a meu lvl 61 ne farmat set npc tot armuira de 57 doar glavia +3 de 60 crt 7 si nukaru asta farmat set calumea ce iam facut http://www.youtube.com/watch?v=uZiSQzcDqHY INT POWER ? sau STR Power poate era mai mult de 64

INT POWER! Multi jucatori adevarati iti pot confirma asta...Ce faceai tu acolo nu era pvp, era un haos total!

BTW muzica este de kkt!

Posted

Bladeri???????????? iti spun eu ca la lvl mai mare care da primu tot ala castiga asta int vs rogue (sucks)

plm nu bladerii sunt mai tari si int poate sa bate bladeri si glavieri si etc si invers totul depinde cel care ii face

mie imi merge din ce in ce mai bn in silkroad sper sa fac mai multe pe srv ast ca pe eprsia ce ce va fi misune imposibila totusi mam molipsit cu bola unicilor dar nah asta e frumosuteanam mai botat de la lvl 41

INT POWER

La 80 un blader calumea nu poate omori dar nici tu nu il poti omori asa usor...

La lvl mic, toti pe int sux!La lvl mai mare 70+ incep sa mai omoare si ei ceva daca sunt farmati :)

P.S. Ty Dash

Guest maxyyy
Posted

:sef: miati rasp ma???????? :comp2: :comp1:

Posted

bladeri la lvl 80 nui poti omora din experienta propie si ce miau spus si altii jucatori de pe mai multe srv ca hibryzi sau int fac legea

mogule daca esti pe spear ai mai multa viatza?? crezi tu asta pe mn blocku ma salvat de multe ori +ca poti mari si pasiva chiar daca esti pe sword si shield

Posted

yo zic ca mias face de mias face : nuker full int , spear (pt ca o sa am mai multa viata decat sword) , armorr

Nu intelegi, acel 1.5k hp in plus nu se merita. Ex: Aveam 72+9 sword 72+7 shield, omoram cam tot ce prindeam, mi-am luat un spear de 72+7 asta are mag att 1634, swordu avea 1542, acu cei care ii omoram destul de usor, imi da 2-3 hit! SPEARU este bun doar la mobi!

Posted

mogule nu iti face int daca nu ai experientza necesara eu am avut un nukar de 47 pe persia era varza varza varza chiar daca iam pus soase si alte elea dar akum cu asta e prea adevarat armura porti pana la 39-40 dupaia iti bagi protector sau garment

Posted

mogule nu iti face int daca nu ai experientza necesara eu am avut un nukar de 47 pe persia era varza varza varza chiar daca iam pus soase si alte elea dar akum cu asta e prea adevarat armura porti pana la 39-40 dupaia iti bagi protector sau garment

oricum nu ma apuc din nou cu chinezii xD , miam facut pe alt srv un full str / armorr / 2h sword euro :D

Posted

dash da-mi un buzz pe mess..... pizda mastii ce are si messu ...

http://img100.imageshack.us/img100/2618/sssssssssqj0.jpg

am incercat sa cumpar de la ei ...... si mi s-a blocat contul........

mortii masi ..... dash da-mi un buzz pe mess mane.!

Posted

ma.Eu bateam rugu ala dak ii dadeam un nuke sau vreo 2 skiluri.Oricum eu nu apucam sa dau cu nuke.Pana dadeam cu nuke muream :((

trebuie sa stii sa faci pvp ca sal bati

eu ii dadeam un kcnoc-down si un nuk si bowwwwwwwww

Posted

andy .... am uitat ca esti super man :))) ... si nuk ... si bow..... si te transformai repede in euro wizz sa-i dai un nuk`.... si repede in cleric..... esti tare omule :)

btw.... s-a blocat rev6....

cine are no d/c pt 1.140?

Posted

mah acolo era vb de acont de ksro....deci chair nu se putea face...nu era vb de isro, deci hai scutestema.

dak ai citi tot ai vedea k acolo vorbeam de ksro asa k nu zicetzi voi de mine k nu stiu ce vb

domnu dash cand moi lua io de tine .. sa ma tai crucis ;) .. deci eu nu mam luat de tine .. faceam o aluzie ... si mda ... stiu ca vb de ksro .. :)

np :whistle: sper ca nu te-ai suparat intro oarecare masura considerabila pe mine :right:

Posted

andy .... am uitat ca esti super man :))) ... si nuk ... si bow..... si te transformai repede in euro wizz sa-i dai un nuk`.... si repede in cleric..... esti tare omule :)

btw.... s-a blocat rev6....

cine are no d/c pt 1.140?

deci deaia nu mere sro mie ? ~X(

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...