Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Imagine IPB

hehe iam dato pacat ca am fost hunter si mia aparut numele de la hunter ma si ma omorat un thief exact in momentu kilului

Imagine IPB

sa vada clar ca eu am fost huntaru si ca yo am omorato

esti al mai mare ghinionist :)) :rofl1:

Guest legendar_no1`
Posted

am o intrebare care este cel mai bun job mie mi se pare trader deoarece is foarte [uterenici dar nu imi place ca au hp mic voi ce ziceti?? oricum is lvl 14 mai am dar in fine

Posted

Hai salut la toata lomea

AM inceput si io de ceva vreme jocu asta, si am cateva nelamuriri, mai ales la Alchemy aia, poate imi zice si mie careva sau imi da un site unde pot sa vad si io toate STONURILE care sunt in acest game si ce atributii are fiecare, dar daca se poate incepand cu TABLETELE, adica daca faci tableta "cutaresca" iti iese STONUL "cutarescu" , care la randul lui iti da atributiile "cutare" la arma, accesorii, protector, shielt, etc

Daca am explicat indeajuns sa inteleaga careva poate imi da un replay cu informatiile cerute, pana atunci numai bine si la cat mai multe sossunsom dropuri...si nu numai ca game-u nu sta numa in astea, bafta all

poate se gaseste careva sa dea un raspuns si la asta

Posted

poate se gaseste careva sa dea un raspuns si la asta

daca as sti , te-as ajuta cu cea mai mare placere insa nici eu nu stiu absolut deloc nimic despre alchemy :(

Posted

am o intrebare care este cel mai bun job mie mi se pare trader deoarece is foarte [uterenici dar nu imi place ca au hp mic voi ce ziceti?? oricum is lvl 14 mai am dar in fine

lol....cand am vazut asta mam kkt pe mine de ras :coffee: :rofl1:

toate joburile sunt "egale" nu e unu mai puternic si altu cu mai putzina viatza decat dak ai un build pe pur int sau ceva de genu dar joburile nu determina cat de puternic esti ci doar cu bani si asta te face puternic.....si jobul nu determina voatza ta (hpul ma refer)

Posted

Hai salut la toata lomea

AM inceput si io de ceva vreme jocu asta, si am cateva nelamuriri, mai ales la Alchemy aia, poate imi zice si mie careva sau imi da un site unde pot sa vad si io toate STONURILE care sunt in acest game si ce atributii are fiecare, dar daca se poate incepand cu TABLETELE, adica daca faci tableta "cutaresca" iti iese STONUL "cutarescu" , care la randul lui iti da atributiile "cutare" la arma, accesorii, protector, shielt, etc

Daca am explicat indeajuns sa inteleaga careva poate imi da un replay cu informatiile cerute, pana atunci numai bine si la cat mai multe sossunsom dropuri...si nu numai ca game-u nu sta numa in astea, bafta all

Mosule ca iti spunem noi toate stoneu-rile si tablete si ce faec fiecare ne trbuie mult timp... asa ca mai bine foloseste Google! Nu vei fi dezamagit!!!

Posted

Hai salut la toata lomea

http://www.shimpedia.net/sro/index.html

vezi pe acolo,te descurci tu.

Posted

gabutz...itnra pe mess sa vb k sa imi zici ce se intampla....poate rezolvam

si pt ala cu tabletele si alchemia

www.mmosite.com si intra la silkroad si ai acolo tot ce itzi doresti

Posted

uitatzi recordul meu pt sosete......o sa editez si va arat ce mia cazut

uitatzi rezultatul....uitatziva si la sp ^^

si da stiu k nu mia dat nici un stone de 8 deg...cel putzin nu vad eu

Edit: oh...acuma am vaz k am una de 8 deg

Posted

nu stiu ce pizda masii are. am incercat sa cumpar 100 silk cu visa lu` taicamiu... poate e ceva de la aia ... baga-mi-as pula. mai am si datorie la wine.

imi cer scuze pt limbaj , dar ganditi-va cum a-ti gandi in locul meu.

Posted

nu stiu ce pizda masii are. am incercat sa cumpar 100 silk cu visa lu` taicamiu... poate e ceva de la aia ... baga-mi-as pula. mai am si datorie la wine.

nu vb asa urat pls macar pi**a ma*i atat fa macar ...

Posted

uitatzi recordul meu pt sosete......o sa editez si va arat ce mia cazut

uitatzi rezultatul....uitatziva si la sp ^^

si da stiu k nu mia dat nici un stone de 8 deg...cel putzin nu vad eu

Edit: oh...acuma am vaz k am una de 8 deg

...sincer nu cred ca s-a meritat sa le strangi atatea, la ce ai primit pe ele

io in ficare seara dupa event(mai ales ca am timp ca farmez cu gap 9) le dau la craciunita de So-Ok si pastrez stonurile, mai putin alea de 6D si potionurile alea pe care le dau repede in DW si adun cel potin 150k pe seara de la event cu iteme de la mobi fqci cam 300k / seara + stonurile de 7D si 8D care vor fi la mare cautare si pret dupa event,

spor la toate

Posted

cred ca aia e problma poate ca este cardu blocat sau era gol si poate ei au crezut ca poate vrei sa cumperi silk ilegal sau vezi pe akolo ca poate este interzis sa cumperi silk cu un anumit card

Posted

parola tio da cand ii faci cardu

pfff.... ce klumea merge garmentu pe int cred ca o sa raman pe garment pana la 8d nu e mare diferenta intr prot si garment doar ca te misto mai rpd nush imi palce mai mult e mai tare il plusez si rup

Posted

care ar fi pretzu pt arma asta??

Imagine IPB

Salut, am si io un sos blade cu 2Int si 2Str, +3....si as vrea sa o fac mai mare in +, +5 sau mai mult, poate imi zici si mie cum fac sa nu imi cada la +0?

Posted

mda...u vb de astea park ar fi smecherii lol

k sa nutzi scada la +0 trebe sa pui imortal si astral de la +4

Ms TheDash pt raspuns,

imi permit apoi o parere mai putin dragutza fatza de tine TheDash, nu vb de astea ca si cum ar smecherii ci INTREB de ele pt ca nu joc de mult si nu stiu ce trebe pus...apoi daca u stii mai multe e pt ca ai avut timp sa invetzi de atata timp decand joci, nu de alta dar daca te uiti la posturile tale de pe la paginile 170 si tu mori de ras de tine...iar daca de atunci ai mai crescut ceva o sa iti fie rusine de tine,

oricum ms ca mi-ai raspuns la intrebare dar socot ca nu era necesar un raspuns de smecker, bafta all

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...