RedDawn Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Sal...Am si yo o intrebare: Voi ati prins ceva interesant inafara de stone de lucky, sp si pots la acest event???
__Andy__ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Am intrat pe Odin .... Sa vad care mai e treaba pe acolo avand in vedere ca am fost in cel mai tare guild de pe server....si ce sa vad Gold = 0 .... Doar o sabiutza amarata de lvl 16 pe mine ) LOL cred ca ai dat contu la altcineva sau ai avut cont de 50+? daca ai sub 50 nu cred ca are nimeni interes sa te fure
Kreative Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Sal...Am si yo o intrebare: Voi ati prins ceva interesant inafara de stone de lucky, sp si pots la acest event???eu unu nam primit :blink:
Cipi_Cipi Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 lol frate light +cold la nukar cred ca glumesti fire are cele mai multe nukuri cu cel mai mae dmg cold doar pentru bufffeste foarte bun si buildul pe cold. intr-adevar ai damage mai mic (dar nu cu mult),dar ai rezistenta mult mai mare,iar pentru full int,sa mergi pe cold e ideal. diferenta de damage o poti compensa cu un SoM sau chiar un SoSUN :D
mogul Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 LOL, acum am vazut si eu Ce pass trebuie sa bagi ? lol ? nu trebuie nici un pass
mogul Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 mie ieri din 6 sosete mio picat 20 grain de 25 % mana , 10 vigor grain 25 % . , 2 lucky stonerui de lvl 6 , si una de lvl 7 si inca 40 sp :D :)
wine Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 poate sati cada si elixir de la sosete.Ce elixir zici ca ti-a cazut?Intreb din curiozitate doar...
Avzar Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 LOL, mogul mie mi-a picat din 12 socks 12 lucky stones Acuma trebe sa le vand X( Partea buna, scot 6 mil pe ele, partea proasta e ca tre sa stau cu stallu` :( :( si soldier, ce elixire putea sa ii cada? Weapon, Protector, Shield...chiar nu conteaza care :P, ptr ca asa bine putea sa pice o potiune vigor :) si daca a cazut SHIELD de exemplu, pot cadea si celelalte doua... :)
Guest legendar_no1` Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 deci vine cam 900.000 de oameni on plus inca vreo 100 200 de mii chiar mai mult care vor sa se logheze faceti calculu aia miliardari
RedDawn Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 LOL, mogul mie mi-a picat din 12 socks 12 lucky stones Acuma trebe sa le vand X( Partea buna, scot 6 mil pe ele, partea proasta e ca tre sa stau cu stallu` :( :( si soldier, ce elixire putea sa ii cada? Weapon, Protector, Shield...chiar nu conteaza care :P, ptr ca asa bine putea sa pice o potiune vigor :) si daca a cazut SHIELD de exemplu, pot cadea si celelalte doua... :) Ti-as recomanda sa nu le vinzi acuma... incearca sa le vinzi cam dupa 3- 4 sapt dupa ce se termina eventu fiindk atunci o sa fie cautare mare :)... ca acuma toti vand, si se vinde ieftin. Inainte sa inceapa eventu un stone de lucky D8 era cam pana 10 mil, acuma e vreo 800k - 1,5 mil cel mult si stone de lucky lvl 7 am vazut si 100k, eu asa va recomand. Si de pots ce sa mai zic am vreo 1000 din fiecare, iar stoneuri cam 2 pagini de storage.
skorpyo93 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ce elixir zici ca ti-a cazut?Intreb din curiozitate doar...de wep da nu mie.Unui prieten ia cazut elixir.
Sabin Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 poate sati cada si elixir de la sosete.Poate il avea in inventory si nu si-a dat seama de unde. Eu am dus peste 350 de sosete eventul asta si nu mi-a dat nici macar unul.
RedDawn Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 am dus la So-Ok aprox 300 de sosete si nici un elixir...
elusion Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 nici mie .. in schimb am facut cam 10kk .. dp toate sosetele de pana acuma :D din 3 charuri pe care le am ... la ala de 54 am facut cam 200 sosete .. la rogue de 32 am adus cam 150 sau mai mult si .. si la worrior cam 20 .. o mers bine .. zic eu :D
Daddysady Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 sal all...am facut 2 sapt pauza ..m-am intors:Pnici mie .. in schimb am facut cam 10kk .. dp toate sosetele de pana acuma :D din 3 charuri pe care le am ... la ala de 54 am facut cam 200 sosete .. la rogue de 32 am adus cam 150 sau mai mult si .. si la worrior cam 20 .. o mers bine .. zic eu :Dp und umbli ma??iar ai schimbat serveru? :D
elusion Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 poi numa odata lam schimbat cand am venit la tine pe greece :) da ... nu poate un anume VanillaIce dp zeus fara mine amu vrea sai fac pwfarm la un char la ongi ;) (macar ma fac cu bani) :whistle:
Andreas_good Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Intrati ma aici www.rev6.com ;):-" Care e pe PACIFIC!!!
Gabuz Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 hehehe ...s-au marit unele servere la 3500 locuri....btw ..cand incerc sa-mi bag parola imi zice accoount blocked. am 2 caractere pe acel cont un 1h sword 20si un wizz de 17 . ce naiba?
__Andy__ Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 poate ai gresit parola de 3 ori sau asteapta 10 minute si incearca
PartitiaN Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Hai salut la toata lomeaAM inceput si io de ceva vreme jocu asta, si am cateva nelamuriri, mai ales la Alchemy aia, poate imi zice si mie careva sau imi da un site unde pot sa vad si io toate STONURILE care sunt in acest game si ce atributii are fiecare, dar daca se poate incepand cu TABLETELE, adica daca faci tableta "cutaresca" iti iese STONUL "cutarescu" , care la randul lui iti da atributiile "cutare" la arma, accesorii, protector, shielt, etcDaca am explicat indeajuns sa inteleaga careva poate imi da un replay cu informatiile cerute, pana atunci numai bine si la cat mai multe sossunsom dropuri...si nu numai ca game-u nu sta numa in astea, bafta all
mogul Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 hehehe ...s-au marit unele servere la 3500 locuri.... btw ..cand incerc sa-mi bag parola imi zice accoount blocked. am 2 caractere pe acel cont un 1h sword 20si un wizz de 17 . ce naiba? pe xian stiu numa pe alexander e ?xD
deathrazor Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 corect pe venus daca te uit vezi stone de 8D 300k WOW, profita cat mai mult de preturi, poti face sute de milione lejer.... ;)
__Andy__ Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 hehe iam dato pacat ca am fost hunter si mia aparut numele de la hunter ma si ma omorat un thief exact in momentu kilului sa vada clar ca eu am fost huntaru si ca yo am omorato