Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

imi explicati carei faza cu pwfarm ? stiu ceva de genu ca tre fak si lv down...dar de la ce lv e recomandat ?

Cand ai lvl 22-23, tre' sa ai deja gap 9 si te tine cineva de lvl cel putin 64 in party de Exp Autoshare la Ongs (mobi de lvl 34). In felul asta o sa faci o gramada de SP-uri in timp scurt si te scapa de un farmat de durata si plictisitor la lvl mare.

In legatura cu ce s-a discutat mai sus... Nukerii cei mai buni sunt pe sabie si scut. Un pure int nu face HP 8000,la lvl 80 face vreo 9000 si ceva, asta cu str 4-5 pe toate itemele bineinteles. Build-ul l-a dat corect,intr-adevar cel mai bun e fire 80, light 80, bicheon 80 si cold 60.

Salutari si toate cele bune !

Posted

pe asta chiar n`am vasto in viata mea :blink: , cum sa mori la 80 la isy :| la 75 l`am batut fara nici o potiune nici macar universal pils n`aveam :)):)):)) , se vede e cel mai bun build :nanana:

poate ca nici tu nai vazut da e pe int .. nu pe str ... cum poate esti tu ... ;) deci sa nu judecam inainte sa cunoastem circumstantele ..

:) aa si pana acuma cu intensivu am adunat cam 37k sp si merge bine

Posted

Nukerii cei mai buni sunt pe sabie si scut. Un pure int nu face HP 8000,la lvl 80 face vreo 9000 si ceva, asta cu str 4-5 pe toate itemele bineinteles. Build-ul l-a dat corect,intr-adevar cel mai bun e fire 80, light 80, bicheon 80 si cold 60.

In momentu ala nu avea s&s ci un amarat de spear, de aia aveam 8.5k hp.

Posted

Cand ai lvl 22-23, tre' sa ai deja gap 9 si te tine cineva de lvl cel putin 64 in party de Exp Autoshare la Ongs (mobi de lvl 34). In felul asta o sa faci o gramada de SP-uri in timp scurt si te scapa de un farmat de durata si plictisitor la lvl mare.

In legatura cu ce s-a discutat mai sus... Nukerii cei mai buni sunt pe sabie si scut. Un pure int nu face HP 8000,la lvl 80 face vreo 9000 si ceva, asta cu str 4-5 pe toate itemele bineinteles. Build-ul l-a dat corect,intr-adevar cel mai bun e fire 80, light 80, bicheon 80 si cold 60.

eu am lv 31 7.2k sp ji ma chinui sa adun 10k ca sa aduk tot la lv 32 jtii kum ash putea strange mai rpd am gap 7:D

Posted

pasiva de la heuskal iti un hp incredibil la lvl 50 da 800 viatza si la 60 da 1k si ceva si daca ai iteme bune nu pre iti mai trebuie shield

Posted

pasiva de la heuskal iti un hp incredibil la lvl 50 da 800 viatza si la 60 da 1k si ceva si daca ai iteme bune nu pre iti mai trebuie shield

1 K viata e ceva. dar e mult mai rentabil sa mergi pe cold. cu Snow Shield de la lvl 60 ai 40% absorption din damage,ceea ce la PvP e foarte bun. plus ca mai si si buff-ul de physical deffence si pasiva.

Posted

eu am lv 31 7.2k sp ji ma chinui sa adun 10k ca sa aduk tot la lv 32 jtii kum ash putea strange mai rpd am gap 7:D

pt ce iti trebuie 10 k ? la lvl 30 cand am fo pe troy inainte sa fiu hackat am avut cam 1-2 k sp :)

Posted

in sf unu care e cam pe aceias unda cu mn.Ice +light e bun pt nuker.Mai bn ARMA 80 ; ICE 80; LIGHT 80 ; si FIRE 60''

lol frate light +cold la nukar cred ca glumesti fire are cele mai multe nukuri cu cel mai mae dmg cold doar pentru bufff

Posted

Sal all...Am si eu un nuker aproape full sos lv 43 pe Pacific...Ce build mi-ar trebui sunt Pure INT-Armor-Spear!!!Am Cold de defence...Light si fire de viteza si atac si altele...E bn???Dar n-am bagat deloc la heuksal!!!Ce sa bag de acolo

Posted

http://imageshack.us

pe serverul sparta guilda SlayerS bineinteles cea mai puternika guilda de pe server au iesit la un thiefing cu Behemot si Lizard ...pot si ataca.. :cool2: in item mall nu este o fi din fortress war ? or castigat a doua oara consecutiv ...

Guest legendar_no1`
Posted

cam ce capacitate are n server de silk deorace mereu is ocupate.

Guest Darkoniq
Posted

Din ce am vazut eu pe nivlam.com ,capacitatea ar fii de 3000.

Posted

ahaha :)) da acu te vad .. Liquid nu ? :)

da Liquid atunci aveam lvl 42 mi se pare acum am 46 yeah....

rogue creste f rpd de la lvl 40 in party de 8 full la mobi cu cateva lvl mai mari faci o gramada de sp si lvl

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...