__Andy__ Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Baiete, nu aveam Hp pots, isy era la 50% cand am atacat-o. Nu stiu cine te crezi tu, frun zeu full sun :crazy: , esti vai de capu tau si comentezi de altii, in viata ta nu o sa ai ce am/avut eu in silk. b00nie!Pentru cei ce vor un caracter chinezesc pur int, sa aleaga sword & shield, vb din experienta, nu ca altii care isi dau parerile aiurea, ca au vazut ei pe youtube.pasiva de heusakal ai marito? mai bn zis ce lvl ai la heuskal?
deathrazor Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 pe ce srv esti ?babel cumva ?Athens!pasiva de heusakal ai marito? mai bn zis ce lvl ai la heuskal?Nu am mastery in heuskal!
Kreative Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 pai eu vroiam sa te bag dar nu esti niciodata on....ce vrei satzi fac??pm TheDash sau MrWine dar nu acuma k tocmai am iesithei man eu nu sunt aqasa momentan sunt in germania si nu prea am timp de sro.Can a jung aqasa ma voi ocupa mai multBft
iLoveCalifornia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 mah dar explica....wtf o.Ocum potzi sa mori la isy la lvl 80?? o.Onas putea sa fac asa ceva o.Ooricum....cine stie ce build ai u dak mori la lvl 60......si esti si s/skre zici u k e bun pai dak il ataca mai multzi de lvl 60 moare?? eu in locul tau as scoate poza asta....te faci te tot kktumai greste si omu , nu tot timpu joaca incordat , mai relax,
soso09 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 nustiu cand se baga 9d dar am auzit ceva de iunie dar nustiu exact era vb sa se bage acu cand sa bagat forters warms de sfat :D lvl 52 ^^ hehe
elusion Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 deci ca sa fac un warrior 2h+1h ... o sa am nevoie de sp multe .. deci ma pun la farm :) Ongs wait for me :D im comin`
Avzar Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 dar acolo scrie ca l`ai omorat..si el te`a omorat pe tine :)lol?
__Andy__ Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 a omorato pe isy si restu giantilor care sunt akolo lau omorat pe el
Gabuz Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 aici asta mai ziceam si eu...ce legatura are gramatica cu silkroad??? unii scroiu rpd si [oate cu lumina inchisa si nu prea se vede tastatura si mai gresesc dar pentru o greseala asta nu inseamna k nu stii romana.....si sa stii k fine are dreptate....cred k are de 2-3 ori mai multa scoala ca tine sroNOOBon: eventul se termina pe 8 cand e inspectziesi sa va arat o poza cu botzii din ksro: http://imageshack.uswooooowe incredibil... cel care e proprietarul butilor pariu ca are 100m + pe zi.
mogul Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 wooooowe incredibil... cel care e proprietarul butilor pariu ca are 100m + pe zi.100 m gold ? sau ?
flo17 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Iti spun din proprie experienta, ramai pe sword si shield, cel mai bun build pe sword & shield este 80 fire 80 light, 67 cold, 73 bicheon.Pe spear o sa ai mari probleme la pvp/uniques, set 72-77 +5 prot, arma si scut cel putin +7 si ai sa fii foarte mutumit. Daca o sa ai arma sun tine cold 60 si bicheon in 80. ;) Ceva funny: pe asta chiar n`am vasto in viata mea :blink: , cum sa mori la 80 la isy la 75 l`am batut fara nici o potiune nici macar universal pils n`aveam , se vede e cel mai bun build :nanana:
wine Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 deci ca sa fac un warrior 2h+1h ... o sa am nevoie de sp multe .. deci ma pun la farm :) Ongs wait for me :D im comin` Ai nevoie de aproximativ 350k sp.
skorpyo93 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 mah dar explica....wtf o.Ocum potzi sa mori la isy la lvl 80?? o.Onas putea sa fac asa ceva o.Ooricum....cine stie ce build ai u dak mori la lvl 60......si esti si s/skre zici u k e bun pai dak il ataca mai multzi de lvl 60 moare?? eu in locul tau as scoate poza asta....te faci te tot kktupoi avea ....stai cat HP ....8000 si ceva parca....Dak esti atacat de o gramada de mobi normal k mori.Dak esti singur la ysy cu atatia mobi in preajma nu prea cred ca rezisti bn.Plus ca el era nuker.Si dupa ultimile cercetari un int sa zicem la lvl 80 are ...hmmmm....100 si ceva cu tot cu blue si set si plm.Si un str are 100 str la lvl 25 ?....ajea k mai intai gandesti,stai 5 sec sa vezi dak e buna ideea si dupa aia scrii.Sa stii ca eu m-am gandit 10 sec dak e bn sa scriu sau nu :-? :clap: :readthis:
mogul Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ai nevoie de aproximativ 350k sp.wow pt ce 350 k sp ? :o
elusion Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ai nevoie de aproximativ 350k sp.nu e o problema :) am mai facut pwfarm :) bani am .. oricum la ongi vin pe parcurs .. no problem ..edit: pentru warriorul meu am nevoie de 350k sp mogul
skorpyo93 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 si cu premium iei DC cei drept mia cazut netu....
mogul Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 si cu premium iei DC cei drept mia cazut netu.... dar intri dupa aia din prima inapoi :)
Guest Light_Death Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Io am avut un chinez pe mercury dar i l-am da unui prieten si l-a facut d la lvl 21 la 34.... :P nu are ce face baiatul...
mogul Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 cine are vreun worrior sa ma ajute cu niste informatii ? full str si vreau 2 hand sword , si ce mai ?
__Andy__ Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 flo 17 mai moare lumea daca te gandesti bn este isyutaru2.tipul a avut dreptate si o sa raman pe sword si shield dar sa testez spearu la 45 akum sid aca nu merge bag doar pasiva si o sa fac pvp pe la 60 cand o sa am sp de bichemonmogule mai joci mah pe pluto? ce informatii mai vrei tia zis solider destule bagi sp la warrior si cleric sau harp
EvilToileT Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 imi explicati carei faza cu pwfarm ? stiu ceva de genu ca tre fak si lv down...dar de la ce lv e recomandat ?
__Andy__ Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 si cu premium iei DC cei drept mia cazut netu.... lol frate normal ca iei d/c daca tia cazut netu chiar daca ai premium silkroad nus e poate juca fara internet
mogul Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 flo 17 mai moare lumea daca te gandesti bn este isyutaru2.tipul a avut dreptate si o sa raman pe sword si shield dar sa testez spearu la 45 akum sid aca nu merge bag doar pasiva si o sa fac pvp pe la 60 cand o sa am sp de bichemonmogule mai joci mah pe pluto? ce informatii mai vrei tia zis solider destule bagi sp la warrior si cleric sau harpbine dar vreau sa stiu care e mai bine dual axe , duble handed , care ? aia vreau sa stiu si nu mai joc pe pluto ;) ca e crowded numa el si troy dimineata la 7-8 , imi pare rau
__Andy__ Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 bine dar vreau sa stiu care e mai bine dual axe , duble handed , care ? aia vreau sa stiu si nu mai joc pe pluto ;) ca e crowded numa el si troy dimineata la 7-8 , imi pare raufati 2h da id tau de mess
Guest legendar_no1` Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 ma poate ajuta cineva is pe serveru uranu is lvl 13 datimi numele si8 zicetimi la ce ora sunteti on daca puteti si zicetimi daca sunt ceva guld de romani vreau si eu sa intru