Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest king_sfecla
Posted

__ANDY___ ai ajuns papagalul forumului ......felicitari......ce te iei asa de mogul sia dat si el cu parerea...............la urm lvl de papagal castigi un premium gold gratis........bafta:D si LA MULTI ANI ALLLL :pumn::happy1: :crazy: :tiphat:

Posted

__ANDY___ ai ajuns papagalul forumului ......felicitari......ce te iei asa de mogul sia dat si el cu parerea...............la urm lvl de papagal castigi un premium gold gratis........bafta:D si LA MULTI ANI ALLLL :pumn::happy1: :crazy: :tiphat:

papagal ? din ce cauza ?

Posted

lol......ce avetzi mah....va certatzi degeaba, andy se da mare (ca deobicei), si totul o ia razna...eu nam mai avut net de 3 zile dar totusi

La multzi ani la totzi(sry k nam ziso mai devreme da am avut motiv), un an nou plin de satisfatzii multa sanatate si tot ce va doritzi

Posted

gratis???? poate ca tu ar trebui sa taci draqu din gura si sa nu te bagi unde nu iti fierbe oala miam luat premium pe bani bani mei nu pe ai tai app king sfecla ia sa intru pe srv care joci tu sa te bat la cap. ma cresti?imi dai gold?ma ajuti la trade? imi botei 2 ore? tiar conveni bah copil distrus

app am si maimuta dar e moarta (asa ca tn)

TheDash tu sa taci poate ar trebui sa te uiti mai intai la tn si dupaia la alti

Bafta

Posted

LoL..zilele astea am tot petrecut incat am si uitat de silkroad...si m-am simtit bine fara silkroad...nu m-am gandit la grinduri si sp'uri ci doar dansam ca nebunu cu fetele si prietenii...voi ce ati facut de revelion?Sunt curios cati dintre voi au jucat silkroad in noaptea de rev?:) Bft..R3sp3ct

Posted

trebuie sa fi nebun s-au pur si simplu sa duci o viata de tot kktu ca sa te joci pe pc in noaptea de revelion...si ontopic : sa terminat eventu ?

Posted

trebuie sa fi nebun s-au pur si simplu sa duci o viata de tot kktu ca sa te joci pe pc in noaptea de revelion...si ontopic : sa terminat eventu ?

Mai treci si pe la scoala sa vezi cum e cu gramatica.

Eventul se termina in 8.

Posted

Eventul se termina in 8.

de ce trebuie tot timpu sa criticati voi total aiurea? aici e un topic privind jocul silkroad din cate stiu eu, nu un topic despre cat de bine gramatical putem sa scriem ! stai tu fara grija ca poate am de 2 ori mai multa scoala decat tine numai ca atunci cand postez nu sunt foarte atent la ce scriu! si mersi de informatie :tiphat:

Posted

aici asta mai ziceam si eu...ce legatura are gramatica cu silkroad??? unii scroiu rpd si [oate cu lumina inchisa si nu prea se vede tastatura si mai gresesc dar pentru o greseala asta nu inseamna k nu stii romana.....si sa stii k fine are dreptate....cred k are de 2-3 ori mai multa scoala ca tine sroNOOB

on: eventul se termina pe 8 cand e inspectzie

si sa va arat o poza cu botzii din ksro: http://imageshack.us

Posted

Eventul se termina in 8.

dc te iei de om aiurea?mai facem si greseli ce destept esti

app imi place numele tau

Posted

gratis???? poate ca tu ar trebui sa taci draqu din gura si sa nu te bagi unde nu iti fierbe oala miam luat premium pe bani bani mei nu pe ai tai app king sfecla ia sa intru pe srv care joci tu sa te bat la cap. ma cresti?imi dai gold?ma ajuti la trade? imi botei 2 ore? tiar conveni bah copil distrus

app am si maimuta dar e moarta (asa ca tn)

TheDash tu sa taci poate ar trebui sa te uiti mai intai la tn si dupaia la alti

Bafta

simplu zis : Go to hell ;)

Posted

aici asta mai ziceam si eu...ce legatura are gramatica cu silkroad??? unii scroiu rpd si [oate cu lumina inchisa si nu prea se vede tastatura si mai gresesc dar pentru o greseala asta nu inseamna k nu stii romana.....si sa stii k fine are dreptate....cred k are de 2-3 ori mai multa scoala ca tine sroNOOB

Cred si eu ca are mai multa scoala ca mine,anii repetati conteaza.Cred ca sunteti colegi.Gramatica are legatura cu scrisul in general.Dar generatia mess nu prea are treaba in general cu scrisul si cititul.Aici nu e irc sau y! messenger.

Posted

deci as putea sa ma cobor la nivelul lui noob dar no sa fac...ink ceva, dak o sa vad ca gresesti gramatical ceva te fac de tot kktul si pun si la semnatura

On...ce zicetzi de poza kre am puso?? stiu k si pe isro sunt gold botzi multzi dar nici chiar asa

Posted

dar tu dc te bagi ?

mogule cear fi sa te duci in............... daca te prind la trade las thiefi sa te pape muhahaahhaha

hehe se pare ca toti au gold boti

silkroad este un jok frumos si cautat trebuie sa se faca bani din el

Posted

lol imi puteti spune si mie dc am cu europeanu(pe crossbow) 4.598 de hp iar cu chinezu(glavier,blade) 5100 la lvl 44...mam uitat pe iteme si am ajuns la concluzia ca nu e din cauza acea...nu am pus nici un stat point la INT asa ca nici din cauza asta....ma puteti ajuta voi?

Posted

mogule cear fi sa te duci in............... daca te prind la trade las thiefi sa te pape muhahaahhaha

hehe se pare ca toti au gold boti

silkroad este un jok frumos si cautat trebuie sa se faca bani din el

su** tu la negri ;) , si de tu de o sa ma mai aperi de thiefi odata yo is half chinese ;)

Posted

lol imi puteti spune si mie dc am cu europeanu(pe crossbow) 4.598 de hp iar cu chinezu(glavier,blade) 5100 la lvl 44...mam uitat pe iteme si am ajuns la concluzia ca nu e din cauza acea...nu am pus nici un stat point la INT asa ca nici din cauza asta....ma puteti ajuta voi?

glavieru are pasiva de la heuskal si iid a viatza cred ca deaia iar tu nu ai nici o psavia sa iti dea viatza

Posted

nu stiu andy .. ince incet .. devii un papagal .. am tot urmarit ce s-a discutat si tu tot timpu te bagi in seama .. si ca de obicei .. dupa ce citesti postu asta o sa incepi sa ma injuri in toate felurile .. cu motivu .. "tu ce te bagi" ... mai bine lasa-te de silkroad daca tu crezi ca esti inconjurat de idioti si muta-te pe alte forumuri .. ca aici nu e de injurat

on: am observat ca daca faci o arma la euro+1 +2 ..... e mai buna dkt una chineza de acelasi lvl +1+2 .....

si nush dc .... e ceva cu armele de la euro? sau doar am eu impresia? ;)

Posted

Salutare ...nu am mai vb de mult cu voi...dar citind ultimele pagini vad ca numa va certati inconinuu.

Ce-am vrut sa va intreb :Cand se baga dgr 9 ?

Btw..am facut lvl 51 hehe

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...