Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Sau nu mai cumparati.. incercati sa tot intrati si folositi bot. Poate cand toata lumea ii va folosi si nu se va mai cumpara nimic, Joymax va face ceva.

Posted

cu premium intri din prima ai loc asigurat il da pe altu afara de pe server ca sa intri tu..........

si iei si exp mai mult :P cu 100% sau 60% depinde daca e gold premium sau silver :D

da io am intreb... daca toti ar avea premium.... pe cine ar mai da afara sa intrii tu ??? :dontknow:

:tiphat:

Posted

si aia cu premium tot sunt datzi afara de altzii cu premium deci sar da afara reciproc toata ziua. chiar ar fi nasol dar oricum nu sar intampla asa cea k 2500 charactere sunt gold bots si 400 bots normali si 100 legit deci sa zicem k max 500 de caractere au premuim

Posted

si aia cu premium tot sunt datzi afara de altzii cu premium deci sar da afara reciproc toata ziua. chiar ar fi nasol dar oricum nu sar intampla asa cea k 2500 charactere sunt gold bots si 400 bots normali si 100 legit deci sa zicem k max 500 de caractere au premuim

lol si se presupune ca intr un fortress war sa fie 600 de playeri... :)) :bananadance2:

Posted

e bun k le stii u dar nu ai nici o dovada k nu iei dc deci pana ne filmezi vreo 2-3 zile incontinu si ne aratzi te cred. pana atunci raman la afirmatzia mea...oricine ia dc

Posted

iei disc si de esti fiul lui BIll Gaste ;)

mogule stiu ca stiu un MARE cersetor si un stricat

toata ziua ma turbeaza ma cresti?? imi lasi botu 2 ore? plm stii tu ca iei? vorbeste din propia experienta

mai fa darqu lvl si taci ca ai lvl 22 de cad aveam eu 32 si eu am 42 akum xD

Posted

mogule stiu ca stiu un MARE cersetor si un stricat

toata ziua ma turbeaza ma cresti?? imi lasi botu 2 ore? plm stii tu ca iei? vorbeste din propia experienta

mai fa darqu lvl si taci ca ai lvl 22 de cad aveam eu 32 si eu am 42 akum xD

sincer andy yo nu am bot ca si yo as fi 50 deja :)

Posted

Defapt chiar se ia d/c cu premium, am avut multi prieteni care au luat d/c, dar bineinteles ca intrau inapoi din prima.

La multi ani !

Posted

sincer andy yo nu am bot ca si yo as fi 50 deja :)

nu mai are nimeni bot acum , s-au dus alea 4 zile moka , acu dai banu daca vrei bot , sau te chinui cu versiunile alea de pe net "free" care is varza .

Posted

lol thedash eu nu iau d/c si am premium toti cu premium nu ia d/c

@__Andy__ LOL am prieteni cu premium si luau d/c

@On Topic:Caut Guild pe Neptune PM:Smokee

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...