Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest qwiker007
Posted

sall eu joc silkroad de vreo luna si am doua caractere de level 20 si vreo 3 de level 5 si vreau sa va spun ca joku e super tare ! desi are cateva bube cum ar fi conectarea!

mai spuneti si voi nijte trucuti si hinturi la silkroad ca eu sunt incepator....

Guest playsilkroadonline
Posted

Sunt pe venus am un wizz de lvl 16 fac daca mai e cineva pe venus dati si voi un pm pe nicku dozatu

Posted

Imi spune si mie cineva ce fac cu sosetele alea de la event ? :D Si as dori sa-mi mai dea cineva un site cu informatii legate de buildurile rogue + cleric, rogue + bard. Care e mai bun, daca rogue tre sa fie pe dagger sau pe arc etc.

Imi raspunde si mie cineva ?

Posted

Recordul meu in 3 ore :readthis: + alte 30 pe care le schimbasem inainte :)

http://img245.imageshack.us/img245/3059/61468957hl7.jpg

http://img245.imageshack.us/img245/7888/77392000pz4.jpg

Posted

Salutare la toata lumea! De curand mi-am ridicat un euro, rogue-cleric, momentan nu stiu ce sa aleg, x-bow sau daggs, are cineva un rogue 80? Niste pareri pls! Are cineva o idee cam cate sp-uri tre ptr full farm in 80 ptr rogue si cleric?

Asta sunt eu :P, este cineva pe aici pe serverul ATHENS???

Posted

@Sabin ai putea pls sami zici pe ce server joci si unde ai gasit atatea?? k spotul meu de sosete se dus....nu mai apar deloc event mobs....pls potzi?? si dak potzi vrei?? :P

Posted

nice char esti int sau hibryd? mar interesa un sfat despre hibryzi la lvl 80 de ceva vreme imi tot spune un prietend de pe srv ca un 7:1 hybryd e bun doar la lvl la grinding deloc

Posted

MS, hybrid ce drq e aia??? :crazy: HYBRID = vaca baltata ( ma scuzati daca deranjez pe cineva dar asta-i adevaru)!!!, singurele caractere care ar tre sa fie hybird sunt arcasi, ii ajuta fff mult la crit.

Posted

Ok, continua sa iei.Pe troy a luat ban un char lvl 80 glavier...o romanca deoarece a bagat prin paypal.Posibil sa fi fost un bug, cert este ca cumpara silk lunar si era full legit.Eu vorbesc din intamplari REALE spre deosebire de altii, deci nu mai spune te rog ca informez lumea gresit.

Cat despre forum, nu inteleg ce este de ras...noi incercam sa facem un guild unit, cat mai complex.Cum a zis si Dash forumul este beta...sa vedem daca se va posta pe el si daca da, vom face unul muuult mai bun.

@__Andy__: ai facut pvp cu un rogue praf.

Daca te referi la astarteea a.k.a Raluca..te inseli amarnic...ea a jucat legit pana pe la lvl 50 cred...apoi non-stop bot...deci ea a luat ban pt ca a folosit bot nu pt ca a cumaprat prin paypall... so ..intrebare dureroasa este,,,de ce a luat ban daca ea baga lunar silk ...si baga la greu nu gluma...si nu era lvl 80 ci 79 :P iar acuma joaca cu nick-ul GwyNn sau ceva de genu ...si asta e facut 100 % cu bot...

ToT respectu` meu si Happy New Year !

PS : varianta cu paypall nu e batuta in cuie...deodarece daca cumperi prin paypall silk si apoi mergi la bancomat jos si scoti toti bani de pe card...tie iti ramane silk-ul ...iar bani tot tie iti raman ...dar cu siguranta ai ban ...daca tot turcu se lauda cu stiu eu ce...v-am dat o ideea daca vreti sa furati ... chestia e adevarata si da roade...cumperi silk ...vinzi globale si faci bani ...apoi ai ban ..e simplu sau faci orice altceva cu silk-u (s-ar putea ca astarteea sa fii patit la fel )

Posted

e cineva pe neptune?

acum ma refer.

intrebare 2 : cum cumparati voi silk/ nu mai am card de credit eu . mai am unu` de debit de la bcr, dar nu stiu daca merge...ca am incercat mai demult si nu mai mergea....

Posted

Daca te referi la astarteea a.k.a Raluca..te inseli amarnic...ea a jucat legit pana pe la lvl 50 cred...apoi non-stop bot...deci ea a luat ban pt ca a folosit bot nu pt ca a cumaprat prin paypall... so ..intrebare dureroasa este,,,de ce a luat ban daca ea baga lunar silk ...si baga la greu nu gluma...si nu era lvl 80 ci 79 :P iar acuma joaca cu nick-ul GwyNn sau ceva de genu ...si asta e facut 100 % cu bot...

ToT respectu` meu si Happy New Year !

PS : varianta cu paypall nu e batuta in cuie...deodarece daca cumperi prin paypall silk si apoi mergi la bancomat jos si scoti toti bani de pe card...tie iti ramane silk-ul ...iar bani tot tie iti raman ...dar cu siguranta ai ban ...daca tot turcu se lauda cu stiu eu ce...v-am dat o ideea daca vreti sa furati ... chestia e adevarata si da roade...cumperi silk ...vinzi globale si faci bani ...apoi ai ban ..e simplu sau faci orice altceva cu silk-u (s-ar putea ca astarteea sa fii patit la fel )

Mie asa mi-a zis ea.Poate am inteles eu gresit.

@Gabuz: desigur ca suntem si cativa pe Neptune...PM: TheDash sau MrWine.

Posted

lol nu cred ca sti ce vb ..... hibrist spear litning e cel mai bun face un glavier usor o sa caut filmuletu sa il vezi hibridu il bate de 4 ori pe glavier iar glavieru de 2 ori deci ........ conteaza cum sti sa joci si Arcasi lol trebe ful str ca altfel nu fac fata ma mobi........ mai citete guild-uri si documenteazate faci si u cum a zis un noob ca daggaru e bun pe int :)):)):))

Daca ai vazut ceva filme pe youtube crezi ca le stii pe toate!!!!? Eu zic ca tu sa te mai documentezi!

Posted

lol nu cred ca sti ce vb ..... hibrist spear litning e cel mai bun face un glavier usor o sa caut filmuletu sa il vezi hibridu il bate de 4 ori pe glavier iar glavieru de 2 ori deci ........ conteaza cum sti sa joci si Arcasi lol trebe ful str ca altfel nu fac fata ma mobi........ mai citete guild-uri si documenteazate faci si u cum a zis un noob ca daggaru e bun pe int :)):)):))

=)) sry sa zic badfist dar ai luato razna =))....un hibrid dak da 5k dmg intrun glavier are mult noroc

si zimi cum sa citesc "guild-uri" ?? =)) si cum a zis si cel de dinainte dak teai uitat la un film asta nu inseamna k le stii pe toate.

Guest Lightmaster
Posted

Salutare!M-am apucat si eu recent de SRO, am facut un personaj pe noul server Venus, dar am o problema.O fi el nou aparut, dar deja este crowded.Trebuie sa stau zeci de minute sa pot intra pe server.Exista vre-o solutie?

Posted

Salutare!M-am apucat si eu recent de SRO, am facut un personaj pe noul server Venus, dar am o problema.O fi el nou aparut, dar deja este crowded.Trebuie sa stau zeci de minute sa pot intra pe server.Exista vre-o solutie?

Jocul asta nu se poate juca fara premium. SILVER sau GOLD!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...