PartitiaN Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Ce optiune folositi la a cumpara silk?io de obicei foloseam BillGate si era ok da acum am incercat sa cumpar si imi arata asa ceva:http://img201.imageshack.us/img201/8485/okev4.pngdaca stie careva ce se intampla sa imi zica pls, o fi de vina de la silk astia sau nu se poate cumpara cat e in inspectie servereledaca stiti o alta posibilitate de plata da asa una mai rapida nu cu atataea informatii despre adresa si alea alea, as fi foarte recunoscator, ms mult si spor 2 all
__Andy__ Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 http://img140.imageshack.us/my.php?image=sro2007122918122064ws6.jpgmare branza
mogul Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 http://img140.imageshack.us/my.php?image=sro2007122918122064ws6.jpgmare branzakomi dami id tau ca nul am si acum e crowded X( nu pot intra
wine Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Guild lvl 2 DivineKings de pe server Neptune recruteaza jucatori activi,seriosi si cu lvl 20+.Tin sa mentionez ca nu cerem bani la jucatori pentru lvl up la guild.S-au facut locuri deoarece am facut o curatenie printre cei inactivi, deci sariti sa prindeti un loc :).PM: TheDash sau MrWineP.S. Asteapta pana da drumu la billgate, prin paypal vei lua ban cum au luat multi altii.
BillyTalent Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 daca si voi postati ciorapi dece sa nu postez si iohttp://imageshack.us.....numaratile(recordu meu personal)
The Dash Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Neam facut si un forum dar e ink in beta testing dar dak vretzi sa va facetzi acont suntetzi bine venitzi http://divinekings.freeforums.org
__Andy__ Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 din cate vad majoritatea joaca cu euro in special rogue Incepand de astazio urasc din ce in ce mai mult wiizard si rogue singurul motiv prin care poate sa ma bata un amarat de rogue este prin skilu ala de invizibilitate se face invizibil si si tio da pe la spate ca un las ce este astazi am resuit sa intalnesc un turk rogue de 42 rogue care a acceptat sa faca pvp fara invizibilitate si lam facut prin knock down si un nuk dupa cu.m spuneam euro creste rpd si moare rpd este doar pentru cei care se plicitisesc sa faca lvl in prostiede wizzard nici numai vorbesc
Avzar Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Adevarat :PDar vezi ca si chinezii au skiluri care detecteaza stealth :P
mogul Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 din cate vad majoritatea joaca cu euro in special rogue Incepand de astazio urasc din ce in ce mai mult wiizard si rogue singurul motiv prin care poate sa ma bata un amarat de rogue este prin skilu ala de invizibilitate se face invizibil si si tio da pe la spate ca un las ce este astazi am resuit sa intalnesc un turk rogue de 42 rogue care a acceptat sa faca pvp fara invizibilitate si lam facut prin knock down si un nuk dupa cu.m spuneam euro creste rpd si moare rpd este doar pentru cei care se plicitisesc sa faca lvl in prostiede wizzard nici numai vorbescms mult komi :(
BillyTalent Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 din cate vad majoritatea joaca cu euro in special rogue Incepand de astazio urasc din ce in ce mai mult wiizard si rogue singurul motiv prin care poate sa ma bata un amarat de rogue este prin skilu ala de invizibilitate se face invizibil si si tio da pe la spate ca un las ce este astazi am resuit sa intalnesc un turk rogue de 42 rogue care a acceptat sa faca pvp fara invizibilitate si lam facut prin knock down si un nuk dupa cu.m spuneam euro creste rpd si moare rpd este doar pentru cei care se plicitisesc sa faca lvl in prostiede wizzard nici numai vorbescasta crezi tu....crezi ca la euro nu trebe farmat....crezi ca euro are nev de mei putin xp sa faca lvl...euro i egal cu chinez in punctulasta de vedere....deci nu zi tu ca numa aia folo euro care sunt puturosi pt lvl la chinezPS:te fac la pvp si fara invizibiliti nu zi tu acum ca nu te a facut nici uun rogue fara invizibiliti
MiXalic Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Imi spune si mie cineva ce fac cu sosetele alea de la event ? :D Si as dori sa-mi mai dea cineva un site cu informatii legate de buildurile rogue + cleric, rogue + bard. Care e mai bun, daca rogue tre sa fie pe dagger sau pe arc etc.
__Andy__ Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 asta crezi tu....crezi ca la euro nu trebe farmat....crezi ca euro are nev de mei putin xp sa faca lvl...euro i egal cu chinez in punctulasta de vedere....deci nu zi tu ca numa aia folo euro care sunt puturosi pt lvl la chinezPS:te fac la pvp si fara invizibiliti nu zi tu acum ca nu te a facut nici uun rogue fara invizibilitima crezi cazut din copac? un nuk si un shock lion iti dau (in cel mai rau caz) app ce lvl ai?
__Andy__ Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 http://img247.imageshack.us/my.php?image=sro2007122922440445ws2.jpgdadeai in el si nu misca
wine Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 ciudat eu de 5 iau silk prin peypall... si nu am primit ban nu mai informa gresit lumea :> lol frate nu il faci nu sti ce vb ........ daca The_Deash si a facut forum mi am facut si eu http://silkroad.ucoz.org/ sa nu radeti :D Ok, continua sa iei.Pe troy a luat ban un char lvl 80 glavier...o romanca deoarece a bagat prin paypal.Posibil sa fi fost un bug, cert este ca cumpara silk lunar si era full legit.Eu vorbesc din intamplari REALE spre deosebire de altii, deci nu mai spune te rog ca informez lumea gresit. Cat despre forum, nu inteleg ce este de ras...noi incercam sa facem un guild unit, cat mai complex.Cum a zis si Dash forumul este beta...sa vedem daca se va posta pe el si daca da, vom face unul muuult mai bun. @__Andy__: ai facut pvp cu un rogue praf.
The Dash Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 multzumesc de propunere badfist (mia propus sa ma ajute cu forumul) dar vrem sa ne descurcam singuri si o sa il facem noi cat mai bun.Acuma lam facut asa k o schitza k abea aseara lam inceput si am stat vreao 10 min sal fac. Si as mai vrea sa zic ceva......backgroundul tau este de la botsmall deci nu e in totalitate original (sper sa nu te superi)Andi: deci cum zice restu ori spui u minciuni ori era varza aia, eu am un rogue si rup mai tot din 1 hit chiar de la lvl meu (32), si sa nu mai zic k o sa ii fac praf de la 40+ sau 48 cand incep farmul si imi bag si dagers
mogul Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 si ce are ce e de botsmail , nu il asculta ca oricum nu vinzi boti .....
mogul Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 The_Deash .... asa e templatu nu am pus eu nimica in el doar am modificat oleak in loc statistic am pus poza aia cu medusa si app ala e un hosting care iti da web forum blong bla bla tu iti faci cont si bifezi acolo ce module vrei si gata + ca alegi templatu are silkroad lainag2 din jocuri in special dar trebe sa modific mai mult. @solider stiu multi care iau de pe peypall. si nu au luat ban exemplu windilly de pe rome de cand sa apucat de silkroad ia prin peypall si are lvl 80 ful sun ful farm si isi vinde acc pt 3000$ uitate pe forum la silkroad daca nu ma crezi a fost hacarit si nu mai avea nimica pe cont acu cand am intrat pe rome avea iar ful sun pe ia deci......... ba mai mult si a vandut glavia sun+7 ful blue pt 1 gold ca sa plictisit de ia si are alta ..... sau zimi de ai bot :D ca cumpar
The Dash Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 mogul asta e spam curattai si nu te mai baga in treburile altora, ca nu tea intrebat nimeni nimic
__Andy__ Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 uite aici lol ce prosti:)) mia intrat unu in lista si iaute ce imi spuneid lor este ceva de genu silkroad_gm_teamSilkroad Online: hELLOSilkroad Online: Hello*andy andy: hi Silkroad Online: This is silkroad GM Teamandy andy: are you shure?Silkroad Online: We are performing an account activity checkSilkroad Online: Our database is flooded with inactive accountsandy andy: so?Silkroad Online: Please give us all your accounts to be checkedandy andy: )andy andy: are you so stupid? lolandy andy: im not a noobandy andy: you just lok for scamandy andy: ghet a life nooobsSilkroad Online: Do not make us stupid! we try to HELP people to play without server traficandy andy: yea yea i now some scmaers like youandy andy: the gms contact me on e-mailSilkroad Online: No we are not scammersandy andy: not on yahoo messwenger\Silkroad Online: We are contacting every player and check they'r accountsSilkroad Online: Our database is runing fullandy andy: yea yea make a account andy andy: that is not write on silkroad websiteSilkroad Online: It willSilkroad Online: after we finnishandy andy: yea andy andy: make acount andy andy: and make lvl 80andy andy: no scamSilkroad Online: You want us to check you or not?andy andy: no thxSilkroad Online: Why sould i make a lvl 80 char for nothing?andy andy: yea wat everandy andy: stupid scammersandy andy: when i was a noob i was camandy andy: i lose moneyandy andy: but the life go onmandy andy: on**andy andy: i ahve 450 silk and premiumandy andy: the gm dont ban meandy andy: noobs look at your e-mailandy andy: you msut have Silkroad Online: We are not scammers we are GM team ( [GM]Pizza [GM]gargamel and[GM] Yoshua ) we help peopleSilkroad Online: BUTandy andy: gmsblalba@siilkroadonline.netSilkroad Online: if you dont trust us only delete us from yahoo idSilkroad Online: and good byeSilkroad Online: have a nice dayandy andy: yea have a nice daySilkroad Online: We are flooded with emails we can not read all andy andy: i hope the silkroad ppl dont be scamSilkroad Online: too much like 3000 in one dayandy andy: yea yeaSilkroad Online: We dont scam BECAUSE:1) We are GM's we can make our chars how big we want2)We try to help peopleandy andy: 1. you are not a gmandy andy: 2.you are a noobandy andy: 3.scammers\andy andy: ban me andy andy: i want to be bannedandy andy: lolSilkroad Online: After this session we will start again a mass bot baningSilkroad Online: What means " Noob " ?andy andy: if you are gm you will find my accountSilkroad Online: I can not ban people for no reason and i will never do itandy andy: yea okandy andy: nice for youSilkroad Online: on our database are 817.723 Accounts how could i find you thereSilkroad Online: at 830.000 will be fullandy andy: yea scammers thx for this stupid talkSilkroad Online: We are NOT scammersandy andy: i will post this on a romanian forumSilkroad Online: I sayd if you do not believe us just delete us ... And have fun in silkroadandy andy: i have funandy andy: good lookSilkroad Online: Good Bye
KoBrA9315 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 AAAHAHAHA!!! si pe mine or incercat sa ma jefuiasca is hackeri astia silkroad_gm_team aia? ))
__Andy__ Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 da si mai e unu gm_yoshuma ceva de genu asta
Aldguth Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Moama, seamana cu o conversatie intre turci care incearca sa vorbeasca engleza
Guest playsilkroadonline Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Salut pe ce server jucati cei mai multi dintre voi ca vreau sa ma alatur si eu ieri mi-am facut cont si am jucat putin cu un wizard pana la lvl 10 pe zeus.