Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Ce optiune folositi la a cumpara silk?

io de obicei foloseam BillGate si era ok da acum am incercat sa cumpar si imi arata asa ceva:

http://img201.imageshack.us/img201/8485/okev4.png

daca stie careva ce se intampla sa imi zica pls, o fi de vina de la silk astia sau nu se poate cumpara cat e in inspectie serverele

daca stiti o alta posibilitate de plata da asa una mai rapida nu cu atataea informatii despre adresa si alea alea, as fi foarte recunoscator, ms mult si spor 2 all

Posted

http://img140.imageshack.us/my.php?image=sro2007122918122064ws6.jpg

mare branza

komi dami id tau ca nul am si acum e crowded X( nu pot intra

Posted

Guild lvl 2 DivineKings de pe server Neptune recruteaza jucatori activi,seriosi si cu lvl 20+.Tin sa mentionez ca nu cerem bani la jucatori pentru lvl up la guild.S-au facut locuri deoarece am facut o curatenie printre cei inactivi, deci sariti sa prindeti un loc :).

PM: TheDash sau MrWine

P.S. Asteapta pana da drumu la billgate, prin paypal vei lua ban cum au luat multi altii.

Posted

din cate vad majoritatea joaca cu euro in special rogue

Incepand de astazio urasc din ce in ce mai mult wiizard si rogue singurul motiv prin care poate sa ma bata un amarat de rogue este prin skilu ala de invizibilitate se face invizibil si si tio da pe la spate ca un las ce este

astazi am resuit sa intalnesc un turk rogue de 42 rogue care a acceptat sa faca pvp fara invizibilitate si lam facut prin knock down si un nuk

dupa cu.m spuneam euro creste rpd si moare rpd este doar pentru cei care se plicitisesc sa faca lvl in prostie

de wizzard nici numai vorbesc

Posted

Incepand de astazio urasc din ce in ce mai mult wiizard si rogue singurul motiv prin care poate sa ma bata un amarat de rogue este prin skilu ala de invizibilitate se face invizibil si si tio da pe la spate ca un las ce este

astazi am resuit sa intalnesc un turk rogue de 42 rogue care a acceptat sa faca pvp fara invizibilitate si lam facut prin knock down si un nuk

dupa cu.m spuneam euro creste rpd si moare rpd este doar pentru cei care se plicitisesc sa faca lvl in prostie

ms mult komi :(

Posted

asta crezi tu....crezi ca la euro nu trebe farmat....crezi ca euro are nev de mei putin xp sa faca lvl...euro i egal cu chinez in punctulasta de vedere....deci nu zi tu ca numa aia folo euro care sunt puturosi pt lvl la chinez

PS:te fac la pvp si fara invizibiliti nu zi tu acum ca nu te a facut nici uun rogue fara invizibiliti

Posted

Imi spune si mie cineva ce fac cu sosetele alea de la event ? :D Si as dori sa-mi mai dea cineva un site cu informatii legate de buildurile rogue + cleric, rogue + bard. Care e mai bun, daca rogue tre sa fie pe dagger sau pe arc etc.

Posted

asta crezi tu....crezi ca la euro nu trebe farmat....crezi ca euro are nev de mei putin xp sa faca lvl...euro i egal cu chinez in punctulasta de vedere....deci nu zi tu ca numa aia folo euro care sunt puturosi pt lvl la chinez

PS:te fac la pvp si fara invizibiliti nu zi tu acum ca nu te a facut nici uun rogue fara invizibiliti

ma crezi cazut din copac? un nuk si un shock lion iti dau (in cel mai rau caz) app ce lvl ai?

Posted

ciudat eu de 5 iau silk prin peypall... si nu am primit ban nu mai informa gresit lumea :>

lol frate nu il faci nu sti ce vb ........

daca The_Deash si a facut forum mi am facut si eu http://silkroad.ucoz.org/ :)) sa nu radeti :D

Ok, continua sa iei.Pe troy a luat ban un char lvl 80 glavier...o romanca deoarece a bagat prin paypal.Posibil sa fi fost un bug, cert este ca cumpara silk lunar si era full legit.Eu vorbesc din intamplari REALE spre deosebire de altii, deci nu mai spune te rog ca informez lumea gresit.

Cat despre forum, nu inteleg ce este de ras...noi incercam sa facem un guild unit, cat mai complex.Cum a zis si Dash forumul este beta...sa vedem daca se va posta pe el si daca da, vom face unul muuult mai bun.

@__Andy__: ai facut pvp cu un rogue praf.

Posted

multzumesc de propunere badfist (mia propus sa ma ajute cu forumul) dar vrem sa ne descurcam singuri si o sa il facem noi cat mai bun.

Acuma lam facut asa k o schitza k abea aseara lam inceput si am stat vreao 10 min sal fac. Si as mai vrea sa zic ceva......backgroundul tau este de la botsmall deci nu e in totalitate original (sper sa nu te superi)

Andi: deci cum zice restu ori spui u minciuni ori era varza aia, eu am un rogue si rup mai tot din 1 hit chiar de la lvl meu (32), si sa nu mai zic k o sa ii fac praf de la 40+ sau 48 cand incep farmul si imi bag si dagers

Posted

The_Deash .... asa e templatu nu am pus eu nimica in el doar am modificat oleak in loc statistic am pus poza aia cu medusa si app ala e un hosting care iti da web forum blong bla bla tu iti faci cont si bifezi acolo ce module vrei si gata + ca alegi templatu are silkroad lainag2 din jocuri in special dar trebe sa modific mai mult.

@solider stiu multi care iau de pe peypall. si nu au luat ban exemplu windilly de pe rome de cand sa apucat de silkroad ia prin peypall si are lvl 80 ful sun ful farm si isi vinde acc pt 3000$ uitate pe forum la silkroad daca nu ma crezi a fost hacarit si nu mai avea nimica pe cont acu cand am intrat pe rome avea iar ful sun pe ia deci......... ba mai mult si a vandut glavia sun+7 ful blue pt 1 gold ca sa plictisit de ia si are alta .....

sau zimi de ai bot :D ca cumpar :))

Posted

uite aici lol ce prosti:)) mia intrat unu in lista si iaute ce imi spune

id lor este ceva de genu silkroad_gm_team

Silkroad Online: hELLO

Silkroad Online: Hello*

andy andy: hi

Silkroad Online: This is silkroad GM Team

andy andy: are you shure?

Silkroad Online: We are performing an account activity check

Silkroad Online: Our database is flooded with inactive accounts

andy andy: so?

Silkroad Online: Please give us all your accounts to be checked

andy andy: )

andy andy: are you so stupid? lol

andy andy: im not a noob

andy andy: you just lok for scam

andy andy: ghet a life nooobs

Silkroad Online: Do not make us stupid! we try to HELP people to play without server trafic

andy andy: yea yea i now some scmaers like you

andy andy: the gms contact me on e-mail

Silkroad Online: No we are not scammers

andy andy: not on yahoo messwenger\

Silkroad Online: We are contacting every player and check they'r accounts

Silkroad Online: Our database is runing full

andy andy: yea yea make a account

andy andy: that is not write on silkroad website

Silkroad Online: It will

Silkroad Online: after we finnish

andy andy: yea

andy andy: make acount

andy andy: and make lvl 80

andy andy: no scam

Silkroad Online: You want us to check you or not?

andy andy: no thx

Silkroad Online: Why sould i make a lvl 80 char for nothing?

andy andy: yea wat ever

andy andy: stupid scammers

andy andy: when i was a noob i was cam

andy andy: i lose money

andy andy: but the life go onm

andy andy: on**

andy andy: i ahve 450 silk and premium

andy andy: the gm dont ban me

andy andy: noobs look at your e-mail

andy andy: you msut have

Silkroad Online: We are not scammers we are GM team ( [GM]Pizza [GM]gargamel and[GM] Yoshua ) we help people

Silkroad Online: BUT

andy andy: gmsblalba@siilkroadonline.net

Silkroad Online: if you dont trust us only delete us from yahoo id

Silkroad Online: and good bye

Silkroad Online: have a nice day

andy andy: yea have a nice day

Silkroad Online: We are flooded with emails we can not read all

andy andy: i hope the silkroad ppl dont be scam

Silkroad Online: too much like 3000 in one day

andy andy: yea yea

Silkroad Online: We dont scam BECAUSE:

1) We are GM's we can make our chars how big we want

2)We try to help people

andy andy: 1. you are not a gm

andy andy: 2.you are a noob

andy andy: 3.scammers\

andy andy: ban me

andy andy: i want to be banned

andy andy: lol

Silkroad Online: After this session we will start again a mass bot baning

Silkroad Online: What means " Noob " ?

andy andy: if you are gm you will find my account

Silkroad Online: I can not ban people for no reason and i will never do it

andy andy: yea ok

andy andy: nice for you

Silkroad Online: on our database are 817.723 Accounts how could i find you there

Silkroad Online: at 830.000 will be full

andy andy: yea scammers thx for this stupid talk

Silkroad Online: We are NOT scammers

andy andy: i will post this on a romanian forum

Silkroad Online: I sayd if you do not believe us just delete us ... And have fun in silkroad

andy andy: i have fun

andy andy: good look

Silkroad Online: Good Bye

Guest playsilkroadonline
Posted

Salut pe ce server jucati cei mai multi dintre voi ca vreau sa ma alatur si eu ieri mi-am facut cont si am jucat putin cu un wizard pana la lvl 10 pe zeus.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...