Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

un kkt cu fortress waru asta...pe xian a luat NIKE...pff in loc sa ne unim impotriva alora care aparau fortressu ne-am batut ca boii intre noi si nu am distrus portile...logic e un lag de nedescris si lupta de sosunuri...macar am facut ceva bun si am strans toti 70+ intr-un singur guild...docamdata suntem 14 de 80 si mai vin :bananadance2:

LE: te inscrii in jangan unde scrie imperial palace...la e de la palace...costa 5 mil pe care ii plateste guild masteru...

Guest luci_xxx2007
Posted

:bananadance2: h3h3h3....c ma distrez.....!!!!:))).....toti se iau de mn si yo rad de ei....:))).......mai ales de The Dash.....kre vb urat si nu i`am facut nimika!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bananadance2: :( :( :( :( :dontknow: :tiphat:

Posted

lol

u esti noobul kre inceark sa scameze lumea si tot u razi =)) noi totzi rade de cat de noob esti mah retartd =))

totzi sunt mai pro k tine si u esti nooooob

ai merita un ban

Posted

mijto patch u asta...au marit si rata de drop de saculete de event...am facut 11 saci si pe 1 am luat stone of luck deg 8 si o gramada de sp uri :cool2: ...bafta si voua

PS: pentru cei care au in gand sa intre in Fortres War....nu are rost oameni buni la noi a ocupat o guilda cu 47/50 toti lvl 80 si cel putin 10 au sosun SlayerS

trebe sa fie cel putin 20-30 de persoane lvl 80 ca sa ai sanse

Posted

Woai amu ii beton Eventu, mergi intr-un loc cu multi botteri si apar la event moobs de te sperii io am strans vreo 75 de Red Santa Socks miau picat vreo 10 stonuri vreo 300 sp..si in rest pots

Posted

owned , mo banat pana in 2107 :P , naspa rau il dau contu la stranepotu meu :)) avea numa lvl 43 pe troy , avea ceva sosun si ceva blue :P cam 2 mil gold si owned din nou , nu stiu ce am facut ca am luat ban :)) , gaymax imputzit ....

Posted

lol ieri am strans 6 sosete si am luat 50 SP x2 2 tablete de lucky lv7 si restu pots de alea imputite :D

si nst cum rev6 nu mai mere.Ma uitam pe rev6 si zicea ca sunt locuri goale pe mercury da knd am iintrat in sro era crowded

Posted

Eu am reusit sa strang 66 in 30 de minute :)

Mi-a dat 7 pietre de lvl 6, 3 de lvl 7 si 1 de lvl 8. In rest numai pots si ceva sp... parca mai merita acum.

Posted

poate mi zice si mie careva de unde iau neshte gold pe NEPTUNE da sa fie un site de incredere, nu sa platesc si sa iau dreaq tzeapa.....nu ca 3-4$ ar fi o avere da sa ma aleg cu ceva daca tot ii platesc

si poate imi explica careva si cum se intampla pasii cand e sa cumperi ca inca nu am mai comparat, ms all

apropo joc pe NEPTUNE is un blader de lv 11 si se numeste HeruviM

bafta all

datzi un pm cu raspunsu care shtie ca sa nu loatzi worn cand publicatzi situl, 10X 2 all

Posted

www.thepowerlevel.com :) , poti sa ai incredere pe mine din 3 incecari nicodata nu mo schammat , dar la powerleveling folosesc bot :))

astia de care zici u nu au gold pe Neptun.....in fine da poate este careva care mai stie alt site care sa aiba pe Neptune gold si care sa fie credibil, si daca nu cer prea mult poate si sa imi explice cum decurge o astfel de operatiune, adica il plaqtesc pe site si cum ajunge la mine pe caracter, ms mult si bafta all, cu spor

Posted

lol oare cum sa ajunga?? =))

dai banii si zicetzi unde sa va intalnitzi

el vine cu un character si facetzi trade si itzi da banii....chiar asa de greu este satzi dai seama?? =))

Posted

lol oare cum sa ajunga?? =))

dai banii si zicetzi unde sa va intalnitzi

el vine cu un character si facetzi trade si itzi da banii....chiar asa de greu este satzi dai seama?? =))

ms bro m-ai ILUMINAT, nu asta era nedumerirea mea mah ci faptu ca ma poate hackui apoi de ei ca astia au o gramada de kestii in cap , acu imi da banu apoi vine si ma scameaza, LOL

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...