Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Imi explici si mie cum e cu gapul asta, te rog ? Stiu ca, cu cat e gapul mai mare cu atat iti da mai multe sp-uri. Dar nu inteleg ce e gapul. Mi-a zis cineva ca e diferenta dintre lvl tau si mastery lvl. Care mastery lvl ? Fire, cold...aste ? Sau alea heksal, bicheon (sau cum se numesc) ? Sau ambele ?

Toate sunt maestry:ice,cold,fire,force,heuskal,bicheon,pacheon.

Posted

gata am rezolvato treaba cu semnu intrebari foloseam un sro_client mai vechi si deaia ms fain

Edit: Are cineva sro_clientu asta care merge sa nu mai iau disconnect

Guest Fly_and_Go
Posted

ce guild ati fakut pe neptun?

am lvl 11 [xbow] fac european ca nu mai am chef de farmuri:))

Posted

Imi explici si mie cum e cu gapul asta, te rog ? Stiu ca, cu cat e gapul mai mare cu atat iti da mai multe sp-uri. Dar nu inteleg ce e gapul. Mi-a zis cineva ca e diferenta dintre lvl tau si mastery lvl. Care mastery lvl ? Fire, cold...aste ? Sau alea heksal, bicheon (sau cum se numesc) ? Sau ambele ?

da adica daca ai lvl 50 si ai gap 5 ai la mastari( cold fire litn pacheone bicheone heuscal) lvl 45 la toate ma refer pe ce tip de arma esti si cold fire litn

Posted

pai cedetzi fine pe tine te cunosc de pe hercule si tziam dat ad si tzie fly tziam dat add (nu te cunosc )

vb pe mess facem confe cum am facut azi dupamiazaz...dak am scris gresti sry dar am luat la bord oleak k am fost la colindat la profesori si se mai intampla :P sry din nou si craciun fericit si in unele cazuri hanuca fericita

Posted

care poate sami faca si mie rost de un cont pe grece de lvl 50-60....ca dau la schim unu pe alexander d e48 glavie [are guild proptiu]......unu pe olympus de 53...fulll int...si 2 pe greece de lvl 30 nuker resp 32 blader:((:(((:(((ajutatima........id de mess skyppy92 :violent: :tiphat: :tiphat: :tiphat:

in edit ca tu mi ai ciordit glavieru de 48 :)) mm

Posted

mda ala care o zis ca xbow de la lvl 40 e naspe e NoOoB rau....eu am 41 si la 40 abia incepe funn u....primesti skill care da Knock down si mai o groaza de skilluri mijto....deci si de DMG nu vb dac esti farmat cu xbow bun dai mai mult de 3.5k DMG.... :P

PS: Sarbatori fericite tuturor

Guest luci_xxx2007
Posted
cn ma ajuta si pe mn cu cv...am si eu o problema...tot intru in jok dau conect mi se conecteaza apare omul dau clik pe el start si imi da problema cu semnu intrebarii (?????).....de ce..si cum se poate rezolva...sau.....cum se poate proceda in asemena problema....cine jtie ma poate ccontacta la id luci_xxx2007 sau sa scrie va rog pe forum....va rog frumos ajutatima....;)/...multumesc
Posted

damn im in rogue pe daggers pe neptune dak aveti guild dati un pm Nick:Smokee

Edit:deci eu sunt confuz upik cu rogue.Deci poti fii cu dagger sau xbow sau cu am 2

sau iti alegi unu principal

Poate sa mi dea si mie cineva un guide :P

Posted

damn im in rogue pe daggers pe neptune dak aveti guild dati un pm Nick:Smokee

Edit:deci eu sunt confuz upik cu rogue.Deci poti fii cu dagger sau xbow sau cu am 2

sau iti alegi unu principal

Poate sa mi dea si mie cineva un guide :P

Deci skillurile de la rogue sunt impartite in 3: skilluri pentru rogue(nu conteaza ca e dagger sau crossbow), skilluri numa pentru dagger si skilluri numa pentru crossbow.

Daca farmezi poti sa bagi toate skillurile de la rogue, dar cum am spus... nu poti folosi skillurile de la dagger daca esti cross si viceversa.

Posted

Cum se cheama guildul pe Neptune ? eu joc ( lvl 7 deocamdata ca am inceput alt char :P ( wizz sucks :| )) impreuna cu inca 2 prieteni ( lvl 31 si 22~23 ) dati mi un nick sa dau pm ca sa intram in guilda :P ms

btw CRACIUN FERICIT la toti !

Posted

Cum se cheama guildul pe Neptune ? eu joc ( lvl 7 deocamdata ca am inceput alt char :P ( wizz sucks :| )) impreuna cu inca 2 prieteni ( lvl 31 si 22~23 ) dati mi un nick sa dau pm ca sa intram in guilda :P ms

btw CRACIUN FERICIT la toti !

DivineKings.Nick :TheDash,PREDATOR_RO,Extaz,MrWine.

@Kr3at1v3: guide nu am cautat dar incearca pe silkroad forums sau tavern.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...