Gabuz Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 sa va zic o povestioara......incep prin a ma prezenta : 20 de ani , fac judo de 5 ani , jucator infocat de sro. am un prag de durere foarte ridicat.in sfarsit am facut lvl 77 pe serverul athens ajutat de fostul ddl2 si de reddracul. fericit nevoie mare. ma decid ca am jucat destul numai pt lvl (hand grind) si sa ma apuc de un job. decid sa fiu thief. buildul meu fiind blade fullstr armor tot la +5. scut blk 18. super fericit ..va imaginati... imi iau costumul de thief si ies din dw spre jangan....... la ferry ma trezesc mort..... 25k dmg.. ( eu fiind fullstr). UN THIEF EURO WIZZ ERA INVIZIBIL LA FERRY SI ASTEPTA PE ACOLO. numele lui era ~ I_PLAY_AFK . ma jur ca am plans 2 ore. acum....dau vina ca era si 4 dimineatza, dar totusi am plans ca un copil mic. un booter, folosind un bot timp de 2,maxim 3 luni....mi-a dat 1hit kill....cu tot +5 pe mine. scutul inclusiv. nu mai suport. mi-am cerut scuze celor din guilda mea ...si am abandonat sro pe athens.... as vrea sa ma apuc pe alt server intr-o guilda axata pe trade/thiefing (combinatia e f buna daca stati si va ganditi) . caut pe cineva sa ne apucam pe serverul neptune...sau care o fi ala cel mai nou,inclin sa cred ca neptune. exculs bot. deci caut pe cineva cu care sa joc sro, nu care nu vine la un trade cu guilda ca face lvl butu`. m-ar interesa eu sa fiu cleric, si el/ea(nu cred) ceva pe str. id meu de mess este : ando_ando1 va rog sa-mi dati add pana marti dimineatza. daca este o guilda full legit pe neptune as dori foarte tare sa ma alatur. ...un pm ar fi ideal. va multumesc. cine joaca cu but......FURA ! -spatiu pe server -mobii prin care un legit face experienta -goldul (cei cu 2sau mai multe cliente) a buta..este un atac la bunul simt....Va multumesc!
Stef Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 eu mi-am spus doar parerea si daca silk era mai bun ca WoW jucau cateva milioane de oameni si silk si apropo daca silkroad era p2p cred ca nu aveam 300 de jucatori totusi sa faim seriosi
Gabuz Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 asta e...fiecare cu dependenta lui....btw .. la ce ore incepe si se termina eventul? am omorat 2 caini de aia mici si nu mi-a cazut nimic. si s-a si inceiat eventul
Sabin Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Scuzati ca vin cu o intrebare oarecum idioata, mai e cineva caruia ii da disconnect jocul ? Care nu poate intra deloc/Nu apare "Start"...
Gabuz Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 sabin.... de cand nu ai mai intrat in joc? eu a trebuit sa iau noul client pt a putea juca...are noul update in el... incearca asa.
Guest Fly_and_Go Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 salutare all ...hai ca ma bag si eu pe neptun [dar nustiu pt. cat timp:)) ]
Gabuz Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 fly, eu am jucat 3 ani pe un singur server.... nu cred ca esti bun pt guilda cu mine... mai ales cu atitudinea asta de voieur. sry
Guest Fly_and_Go Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 sincer eu as prefera sa incepem toti cand se deschide un nou server
Gabuz Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 serverul are maxim o saptamana sau una si jumate. ce conteaza... e cel mai nou server...cate crezi ca vor mai lansa?
soso09 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 sincer eu as prefera sa incepem toti cand se deschide un nou server hehehe uite-l si pe fly Ba intra pe Neptun santem multi deja (numa de pe forum) daramite din exterior ;) mai vorbim pe mess
wine Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 serverul are maxim o saptamana sau una si jumate. ce conteaza... e cel mai nou server...cate crezi ca vor mai lansa?Baga-te pe neptun.Suntem destui romani...azi am facu un party si a mers excelent.Ne-am descurcat foarte bine si maine urmeaza sa facem un guild.PM in Game: MrWine sau TheDash.
The Dash Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 gabutz te am deja pe messsdami un mess sa vb dak vrei sa stai cu noi (ff multzi de pe forum) si suntem full legitAm facut lvl 20 ^^ yey :P maine trade si dupa lvl cat cuprinde pt fortres war
Kreative Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 deci am si eu o problema eu sunt aqum in germania si vreau sa joc sro de aici.Am luat clientu asta nou si cand intru ma loghey cu caracteru nu arata aia ce se incarca si imi iese si arata o erroare tot cu semnu intrebariOare de la ce o fi ?
Guest king_sfecla Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 salll all......dau cont de lvl 79....nuker full int pe unu pe greece de preferat de lvl 65+...contactatima urgent .....nu e vrajeala id de mess skyppy92......apropo Kreative ia id meu sati dau ce iti trebe ca sati mearga jocu
Kreative Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 ba frate am facut asa cum ai yis u p mess si nimikalte pareri :(
Guest king_sfecla Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 man mai esti...........nush cum ai fac u da mie imi mergea,.....:-?......intra pe mess sa mai vb
The Dash Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 @Kr3at1v3 te ajut eu....te am pe mess?? dak nu baga vici4ever2 k stiu eu de la ce e
mogul Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Haideti mah pe pluto mahhhhhh este guild imediat lvl 3 de romani cunosc vreo 15 prieteni si care nu iam bagat inca in lista friend mai sunt vreo cam 40
Sabin Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 sabin.... de cand nu ai mai intrat in joc? eu a trebuit sa iau noul client pt a putea juca...are noul update in el... incearca asa.Trecusera vre-o 3-4 ore, dar pana la urma am intrat, iar versiunea pe care o am este 1.139.Daca mai joaca cineva pe Greece, sa dea un pm.. poate mai vorbim. Nick: K3nsei
iLoveCalifornia Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Sabin :) , asa am patit eu :( Intra mai intai pe siteul lor pe urma intra in game iti va aparea startu :>Hmm ,cred ca as intra eu , ca pe celelalte 2 servere care au zis ca joaca romani ( Mars, Saturn ) nu s-a prezentat nimeni.
The Dash Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 pai vino pe neptun lolsuntem romani de numa numa si suntem multzi si de pe forum
iLoveCalifornia Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 tot asa m-am apucat si pe marss si pe saturn nimica. macar asa il stiu pe sabin cat de cat si stiu ca e addicted :P
Guest Fly_and_Go Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 id: kiss_by_kiss_2 dac e de 1-2 saptamani hai ca mere:D
soso09 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 id: kiss_by_kiss_2 dac e de 1-2 saptamani hai ca mere:D Ce lvl ai kiss? ?? ? si ce char iti faci? <><><> Eu am lvl 14 da am gap 7 fac 16 cu gap 9 si farmez...sa ma bagati in guild ca va ajut la lvl :D
MiXalic Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Ce lvl ai kiss? ?? ? si ce char iti faci? <><><> Eu am lvl 14 da am gap 7 fac 16 cu gap 9 si farmez...sa ma bagati in guild ca va ajut la lvl :DImi explici si mie cum e cu gapul asta, te rog ? Stiu ca, cu cat e gapul mai mare cu atat iti da mai multe sp-uri. Dar nu inteleg ce e gapul. Mi-a zis cineva ca e diferenta dintre lvl tau si mastery lvl. Care mastery lvl ? Fire, cold...aste ? Sau alea heksal, bicheon (sau cum se numesc) ? Sau ambele ?