Guest Romi2008 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Silkroad = Chinezarie = jeg de joc grafica de toata p..a si e naspa better WoWLasa mai frate WoW-ul?iar incepem cu flame-urile?...Vreau sa va urez si eu la toti forumistii de la acest poll SARBATORI FERICITE, UN CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI!!, multe succese si multe vise implinite in acest joc, iar in real life multa sanatate si mai ales multa multa dragoste, voua si celor dragi voua. Deasemenea aceste urari sunt si pt moderatorii acestui forum. Fie ca noul an sa ne apropie si mai mult fie pe acest forum fie in real life sa ne faca mai buni , mai iertatori si de ce nu...mai bogati in maretie sufleteasca.CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI !!!MERRY CHRISTMAS and HAPPY NEW YEAR!!!
wine Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Cu ocazia sarbatorilor de iarna, va urez(si eu) un CRACIUN FERICIT si cat mai multe dropuri :)@Ontopic:deoarece Troy e crowded si nu vreau sa pierd mult timp pentru a intra, asa ca mi-am facut aseara un char pe Neptun.Momentan lvl 13...poate face un party share.Name:MrWine
EvilToileT Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 cei de pe neptun postatziva idurile de mess sa facem conferintzaOk ma bag si eu YM id : spydy15klCraciun Fericit allz :)
BijuuMode Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 care e diferenta intre european si chinezoi ?europeni fut dmgi mama mama fata de chinezi un european de 55 dagger il face pe un glavier de 80 usor eu am vazut ... 15k crt ia dat ......
soso09 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 dute ma asta nu cred unu de 55 sa il ia pe unu de 80???? Hai sa fim seriosi
Guest N2x0b4r3L Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ok ma bag si eu YM id : spydy15klCraciun Fericit allz :)Si eu ma bag , am mai jucat SRO acum 1 an parca :D TheDash da-mi add la ID : N2x0b4r3aL
EvilToileT Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Haideti ca ne strangem ...numele meu e MrBuff :P
KoBrA9315 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 hai ca ma bag si eu eram pe poseidon... dar am uitat secret answer de la cont si e riscant asa... :( ID norby_boy2006nick: KaKa_MaKa_RO
BijuuMode Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 dute ma asta nu cred unu de 55 sa il ia pe unu de 80???? Hai sa fim seriosi daca te uit pe forum o sa vezi ca a pus si angelhex (defiler66 ) poza ...... comparatie o sa o pun imediat uite aici acu crezi???????????? toti se plang ca europeni is cei mai buni si tu nu crezi unu de acelas lvl il face praf uite nici macar un skil nu apuca sa i dea
Guest king_sfecla Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 care are clientu ala care sa numi mai dea disconect cand ma loghez....plsss datimil i mie..... :comp1: :sef:
[G.U.N.I.T]Ahile Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Si eu am un rogue lvl 32 dagger +3 si rup pe aia de 42 de nu stiu pe ei..ma duc cu stealth si cand le bag un critical
iLoveCalifornia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Problem , am reinstalat sro dar nu-mi apare START stiu ca trebuie sa adaug in host ceva any help ?
[G.U.N.I.T]Ahile Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Now this is dagger power :> :cool2: http://www.youtube.com/watch?v=43Twd3SnUjc
iLoveCalifornia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 si car recomandati pt un nub?:Dgorf pe ce server joci ?
Guest Romi2008 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 ...nu sunt sigur sigur ca am dreptate dar inclin cu aproape toata convingerea sa cred ca daca charurile europene de care ziceti voi ca dai criticalurile acelea mari daca nu prind acel critical sunt mancate ...a doua lovitura nu mai apuca sa o dea......pareri?...RESPEC"ALL :tiphat:
[G.U.N.I.T]Ahile Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 looooooooooooool guilda romaneeasca de pe Odin aparuta din a 2-a saptamana dupa european update uitati ce a ajuns cativa useri dp linkmania o stiu ca au fost si ei in ea...Razvane mai tii minte guilda asta??http://www.youtube.com/watch?v=lIiR4YuxyKQ...feature=related
Guest king_sfecla Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 care are clientu ala care sa nu mai dea disconect dupa ce ma loghezz......plssss ajutatima :crybaby:
Guest king_sfecla Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 care poate sami faca si mie rost de un cont pe grece de lvl 50-60....ca dau la schim unu pe alexander d e48 glavie [are guild proptiu]......unu pe olympus de 53...fulll int...si 2 pe greece de lvl 30 nuker resp 32 blader:(((:(((ajutatima........id de mess skyppy92 :violent: :tiphat: :tiphat: :tiphat:
elusion Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 i got the no d/c client .. cine il vrea trebuie sa plateasca :rofl1:
BijuuMode Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 i got the no d/c client .. cine il vrea trebuie sa plateasca :rofl1: ce gluma buna ......... de pe care elitpvps? sau deepblue? nvm
Gabuz Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 sa va zic o povestioara......incep prin a ma prezenta : 20 de ani , fac judo de 5 ani , jucator infocat de sro. am un prag de durere foarte ridicat.in sfarsit am facut lvl 77 pe serverul athens ajutat de fostul ddl2 si de reddracul. fericit nevoie mare. ma decid ca am jucat destul numai pt lvl (hand grind) si sa ma apuc de un job. decid sa fiu thief. buildul meu fiind blade fullstr armor tot la +5. scut blk 18. super fericit ..va imaginati... imi iau costumul de thief si ies din dw spre jangan....... la ferry ma trezesc mort..... 25k dmg.. ( eu fiind fullstr). UN THIEF EURO WIZZ ERA INVIZIBIL LA FERRY SI ASTEPTA PE ACOLO. numele lui era ~ I_PLAY_AFK . ma jur ca am plans 2 ore. acum....dau vina ca era si 4 dimineatza, dar totusi am plans ca un copil mic. un booter, folosind un bot timp de 2,maxim 3 luni....mi-a dat 1hit kill....cu tot +5 pe mine. scutul inclusiv. nu mai suport. mi-am cerut scuze celor din guilda mea ...si am abandonat sro pe athens.... as vrea sa ma apuc pe alt server intr-o guilda axata pe trade/thiefing (combinatia e f buna daca stati si va ganditi) . caut pe cineva sa ne apucam pe serverul neptune...sau care o fi ala cel mai nou,inclin sa cred ca neptune. exculs bot. deci caut pe cineva cu care sa joc sro, nu care nu vine la un trade cu guilda ca face lvl butu`. m-ar interesa eu sa fiu cleric, si el/ea(nu cred) ceva pe str. id meu de mess este : ando_ando1 va rog sa-mi dati add pana marti dimineatza. daca este o guilda full legit pe neptune as dori foarte tare sa ma alatur. ...un pm ar fi ideal. va multumesc. cine joaca cu but......FURA ! -spatiu pe server -mobii prin care un legit face experienta -goldul (cei cu 2sau mai multe cliente) a buta..este un atac la bunul simt....Va multumesc!