Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

wink.gif 1 stea. Am spus ca nu am habar de unde au aparut atatia thiefi.

Cativa hoti: http://img206.imageshack.us/img206/3826/sro20060708095225101dx.jpg

Inca cativa: http://img210.imageshack.us/img210/5106/sro20060708095225107tn.jpg

Posted

pt cei care joaca pe aege astept PM-uri pt aliante sau Wars..intre ghilde...(cei de la baieti_buni si ROMANIA....sunt prea mari pt noi!)ghilda noastra se numeste [PARAZITII kar.gif ]

Posted

dc nu mai posteaza nimic snap_troy ?? cumva e pe lista de bannati pt booting ? 24.gif

@kiola

poti sa nu mai faci spam ?? ca nu ne intereseaza aberatiile tale ... sincer

Posted

mental nu am fost banat pt botting....ce sa mai zic si eu....aceleasi plangeri k de acum 100 de ani legat de joc....pentru unii au devenit banale pentru altii nu....he he he multi nici nu stiu peste ce vor da mai incolo (ma refer cat de misto e jocul)

Guest viorelu4
Posted

Acu' descarc shi eu joku'.Datimi shi mie niste sugestii:pe care server sunt mai multi romani(eventual pt.sfaturi),care server e mai bun,caracter mai bun?etc.sau alte sugestii de inceput tiphat.gif

Posted

salut....imi poate spune si mie cineva la ce anume folosesc noile ITEM-uri...bagate?..nu am gasit pana acum rostul lor...desi am revenit de putin timp aprox 3 zile....dupa o pauza de 1 luna..potaie mi-am cumparat hello2.gif ..dar la naiba....am plecat cu ea in DW...si iar am mai bagat 150K sa o invii ...ma-m dus pravale de tot cu $ sef.gifhair.gif ..ma poate ajuta vreo cineva? blink.gifeusa_pray.gif

Acele noi itemuri se folosesc ca sa upgradezi diferite optiuni la arme,accesorii,scuturi sau iteme din set(cum ar fi de exemplu...sa adaugi Int sau Strg sau ice rezistance sau block parry ratio...etc,etc, cu ajutorul stonelor) sau sa resetezi anumite optiuni.Off course ca poate da si fail dar asta e viata,parshiva uneori...

@tranCe-addiCted...din cate stiu eu nu exista un server romanesc...dar sunt doar un om si de asta supus greselii...mai cauta...poate gasesti si daca da anuntzane si pe noi pls.

@cu lupul am rezolvat-o tongue.gif nu se poate incaleca biggrin.gif,al meu are lvl 43 acu si "mi-a zis" tongue.gif ca nu vrea sa ma sui pe el dar e baiat bun si de obicei o incaseaza el primul de la moobi si tot el le da de multe ori ultimul cap in gura...

RESPEC'ALL tiphat.gif

Posted

- un char bun este glavier pe fire.este cel mai bun, nu il bate nimeni...mde acu depinde si ce skilluri iti pui, eu prefer ultimele 5 (cu tot cu pasiva)...cel mai bine cititi la fiecare skill ce face si ce dmg are...

- la capitolul server puteti pe oricare...va sfatuiesc noii veniti sa intrati pe noul server Alps ca acolo cresteti si voi in pas cu lumea....este relativ nou (adik de 2 saptamani).

- NU va speriati dc deja vedeti lvl mari pe Alps pt k the BOT exist already bananadance2.gif

Posted

pt un joc free este superb blink.gif

grafica,feeling,gameplay, tot ce vrei.inclusiv cal.

Jucaushii.ro Mirror

GReedyX in china:

Am downloadat jocul de pe situl oficial : www.silkroadonline.net...am instalat jocul si am incercat sa intru in el...imi da o eroare...nu se putea fara...ceva o inconvenienta din aceea cu Dont Send pumn.gif ..as vrea sa va intreb de unde as putea sa downloadez jocul...?sper sa imi raspunda cineva....merci anticipat

Posted

faza e k mereu mi-se intampla si mie....incearca sa modificii chestile astea....le-am luat si eu...dp forum...nu le-am incercat pt k nu mi-sa mai intamplat...eu dadeam dont send si iar click-uiam pe .EXE pana mergea. tongue.gif

Gata mate, asta ar trebui sa iti rezolve toate problemele: cauta fisierul hosts in windows\system32\drivers\etc , deschidel cu notepadu si baga la sfarsit linia asta :

comp26.gif 222.111.150.111 gwgt1.joymax.com

Copyright Gnomul pe la pagina 15.

eu nu am incercat...daca vrei poti sa incerci

Posted

l-am mai jucat si eu prin februarie... a mers excelent , aveam 2 chare de lvl 15 parca (nu ca ar avea vreo legatura biggrin.gif) dar.. m-am plictisit de joc si l-am sters.

Acum mi-a venit dor, l-am downloadat iar(de vreo 2,3 ori) si imi da o eroare gen "Reference to this memory segment could not be read" or smthn'..

Am mai vb cu un prieten care l-a downloadat in acelasi timp cu mine si are aceiasi problema.

wtf 00000019.gif

EDIT: \:D/ koila \:D/ sa traiesti.

Am modificat hosts-ul si merge tongue.gif

Posted

toti care intra aici posteaza de genul " am ajuns si eu lvl 15-20 si m-am plictisit...mi se pare aiurea, BLAH BLAH BLAH ". Normal k e plictisitor la lvl mic, ia incearca sa ajungi pe la lvl 30 si ai sa vezi k te descurci sa faci de o branza (jobul trader e ok la lvl mic si intre lvl 27-30+ poti face singur un trade de 1 stea). Nici mie nu imi placea la lvl mic, daca as mai sta sa ma gandesc ce questuri are jocul pai ar trebui sa ma spanzur si sa comp03.gif . Dupa lvl 30 (cand termini si prostia de q cu taoisti) incepe sa fie funul mai mare...

pentru maniacii care doresc sa faca XP repede gen alte prostii de jocuri unde faci in 1 zi lvl 50 sa se gandeasca mai bine inainte de a downloada acest joc........NO COMMENT blink.gifblink.gif

Posted

Sunt de acord cu tine.....!! asta da joc....munceste sa faci faci lvl...asa cum eu am muncit si muncesc sa fac lvl cu un cgar hibrid....si sincer imi place... chiar daca e greu dar e FUNY...si ma pot lauda k am facut TRADE 5 STARS...pakt k nu am screen shot sad.gif( dar eu styu ce am realizat tongue.gif cine nu ma crede asta e nanana.gif

Posted

Sal'all

1.Cum draq va plictisitzi ma voi la lvle mici?Pai astia care suntetzi mai mari un pic si ma refer de la lvl 32 in sus, voi nu va plictisitzi la 3000 de flori?Ori cand de la 42 la 45 nu mai ai nici un quest si batzi la bunwangi de iti ies peri albi 3 lvl fara nici un bonus nik?Acolo nu e plictiseala?Dupa calculele mele ar tebui sa dai in cap la vreo 10k de bunwangi pt alea 3 lvle(bine,asta excuzand faptul ca mai prinzi cate un champion sau un giaint)...Eu cel putin nu am avut timp sa ma plictisesc pana pe la 30-32.

2.E un joc f bun zic eu pt ca e de fapt foarte aproape de realitate...adik tre sa faci in continuu rost de bani,de imbunatatziri,la fiecare lvl poti pune ceva mai bun pe tine,diferentza dintre cei ce isi permit sa cumpere fel de fel de chestii de la item mall si cei ce nu-si permit nu e uriasa ca in alte jocuri,daca te plictisesti de ceva te apuci de altceva,poti chiar sa injuri sanatos tongue.gif poti sa furi tongue.gif si multe alte chestii care sa fim obiectivi face parte si din viatza reala de zi cu zi...

3.Koila eu nu te contrazic ca ai facut trade de 5* dar tre sa recunosti ca ai avut un noroc al naibii de mare de ti-a reusit.Bafta in continuarea si iti urez succes la cat mai multe.

RESPEC'ALL

tiphat.gif

Posted

alex iti dau dreptate. Apropo de greutatea de mai incolo ce sa mai zic?eu 1 luna am batut fara tiket in cave de la 61 la 62, fara gap unde luam cate 0.01% / monstru (portocaliu)....singura chestie marfa e ca atunci cand mori nu iti scade 2.00% ci in jur de 1% si ceva....

acum hai sa ne mai plangem k suntem lvl mare si sa stergem jocul....smecher nu?

gg celor care isi dau seama cat de tare este jocul in comparatie cu WoW, Dota, MU (nu il agreez deloc), Diablo 2, L2, Kalonline, etc. Singurul joc care este mai aproape de el este Dark Age of Camelot (aproximativ la fel, depinde de cum privesti)

P.S : Va rog eu FRUMOS cei care mai postati sa nu mai puneti aiurea in tramvai " m-am plictisit repede de el, mie nu mi-a placut, acum 100 si ceva de ani.....era si facea ". asta cred ca este topic de a vorbi despre joc si nu ABERATII !

NO COMMENT blink.gifblink.gif

P.S.S : Na ce admin aiurea, nu zice nimic dar face omu Blessing dupa care da BIR CU FUGITII : http://img93.imageshack.us/img93/699/sro20060710052631755uu.jpg

as noapte pe la 4, South Gate, Donwhang

Posted

am auzit acum ceva timp k a mai fost o data GM pe Troy in Hotan...are careva poze cu el?cik are prea smechera armura angry4.gif .... al dracului bogatan violent1.gif

GReedyX mai traieste? si dc mai traiesti man ce lvl esti?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...