Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Are cineva bot pentru noua versiune de Silkaroad ( season II ) daca o are lasatimi si mie un pm cu id-ul vostru sau cu siteul de unde il pot lua si eu ...

Mersi mult !!!

nu e voie

Posted

e de la net ^_^

mie nu imi face fitze sro-ul :P

ma omule... de la pc nu e... de la net nu e... mi s a blocat aseara silkroadu de 3 ori si am luat d/c de 2 ori...noroc de premium...

Guest fuLLthrottle
Posted

Ma va implor :pray: facetzimi j mie nij lvl......k mor hackuit.....am avut lv 57.....akma am unu de lv 16 is o pla pa server....care santetzi pa olympus sh ma puteti ajuta cu plvl cu bani sau sa imi datzi cva arme.....va implor :pray:

:crazy:

PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :pray:

Posted

mah deci eu disper de astia care cer bot sa mor de nu...cand vad requesturi dinastea imi vine sa imi arunc pcul pe geam

dak as fi admin leas da ban pe clasa de ip sa mor de nu

Faza cu schimbatul parolei...mere si pe firefox doar de pe asta imi schimb eu....app scorpio de pe ce incerci sa o schimbi de pe www.silkroadonline.net sau www.joymax.com ??

dak de pe silkroad dute pe joymax.com k de acolo schimbi acuma

Posted

dar am 2 intrebari:

1) cum a reusit sa schimbe cineva pasu de la contu cu nukeru ala de lvl 53 (username era spirit9339) ,dak nu stia secret question ?

si intrebarea 2) ce NPC e ala merchant islam nst cum din jangan ?

Posted

dar am 2 intrebari:

1) cum a reusit sa schimbe cineva pasu de la contu cu nukeru ala de lvl 53 (username era spirit9339) ,dak nu stia secret question ?

si intrebarea 2) ce NPC e ala merchant islam nst cum din jangan ?

1.proprietaru? ;)

2.nu stiu

3.kkt de avent am omorat 3 mobi speciali si nu a picat nimic :sef:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...