Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

si..in ce consta eventul asta de craciun ? ce boxuri cad ? sau ce ?

pai in primu rand se baga ninsoare, de azi... i don't see it, but we'll wait...

de la mobi vor cadea sosete de Craciun pe care le dai la So-Ok in schimbul unor iteme sau SPs.

Christmas Event

Title: If it Snows on Christmas

Period: 22:00~24:00, 00:30~5:00 every day from 12/18/2007 to 1/8/2008 Silkroad Standard Time

Details: During the event period, snow will fall, and event monsters will appear on all fields. When event monsters are killed, they will randomly drop Red Santa Socks. Bring the Red Santa Socks to Christmas So-Ok, and she will give you skill points and items.

see...

Posted

dal in frantu lui de sro .. mio tras ala .. si dau sal instaleze si tot scrie please wait ... o ora tot asa scrie ... dal in plm ..

moment bun sa ma las de sro :) .. cui sa las banetu meu si somurile ?:D :-??

Posted

i need :D

misto semnatura.

si pff..misto update-ul.

a readus ploaia,zerk-ul vechi(ala in care te faci rosu tot nu numai fata) si un unique nou ? Captain ivy.si nu e ala de quest.block-ul(ce liber e hotan e chatul din hotan acum)+ brazii si altele de care nu'mi aduc aminte acum.e frumos.si sper ca 90 cap nu va fi decat peste minim 4 luni..sa fac si eu lvl 80 si sa fac putin farming :D.

Posted

Care ma ajuta si pe mine???Am o problema...cand se instaleaza...dupa ce aproape temrina cu data.pk2 imi da o eroare cu runtime eror!!!!Sunt disperat dupa jocul asta!!!Joc de dim de la 8 pana la 11 si de la 17 pana la 23!!!!!!!!!!!!!!!Maine (19.12.2007) imi bag silk!!!!!!!!!!!!!!!!Dar nush nu miam bagat jocu :((((((

PLZ sami dea careva PM cu id lui....pe forum

Posted

Wai..unde sunt vremurile bune din silkroad..De craciun nu era o anumita perioada de timp a eventului..era non-stop pana la sfarsit..acum au pus limita si la asta..ce o sa mai faca joymax'u.Rog pe cineva sa faca un emulator cu tot ce era frumos in silkroad de la inceput..:) ksro rullz (doar ca e in coreeana :)) )

Posted

Ahile' date='Dec 18 2007, 18:10' post='2436720']

Wai..unde sunt vremurile bune din silkroad..De craciun nu era o anumita perioada de timp a eventului..era non-stop pana la sfarsit..acum au pus limita si la asta..ce o sa mai faca joymax'u.Rog pe cineva sa faca un emulator cu tot ce era frumos in silkroad de la inceput..:) ksro rullz (doar ca e in coreeana :)) )

AM vaZ O POZA CU UNU CARE AVEA 9 MIL sp IN PLM JI LV 95:d:d

Posted

dal in frantu lui de sro .. mio tras ala .. si dau sal instaleze si tot scrie please wait ... o ora tot asa scrie ... dal in plm ..

moment bun sa ma las de sro :) .. cui sa las banetu meu si somurile ?:D :-??

as vrea eu...

Posted

sal all...cum mere eventu pe la voi pe servere??

La mn mere penal rau... am luat doar o soseta ..da am luat pe ea Magic Stone of LUck lvl 7...(btw care ar fi pretu??pe zeus dak stiti...)

Si colegii de guild iau numa sp si pots:))) cand mau auzit au inceput sa mah injure:))

BFT AlL!!

Posted

AM vaZ O POZA CU UNU CARE AVEA 9 MIL sp IN PLM JI LV 95:d:d

era test server mai mult ca sigur.

cu event-ul..unii au luat sos-uri. un sos de lvl 16.altii cate 10 sp..

e aiurea tare.in cateva ore nu intalnesti prea multi monstri din astia de event..si nici nu iti cade mereu.e cam aiurea event-ul..nu e nu stiu ce.oricum mai bine decat nimic si macar au adus niste inbunatatiri jocului.

Guest Xtreme-gamer
Posted

fratilor cand dau install imi da o eroare de genu "This program has encounterd a problem and can't contiune we are srry for the inconvenience" :-? am descarcat de 2 ori clientu si de 2 ori mi-o facut la fel :(

Guest king_sfecla
Posted

care imi zice si mie de unde sa trag sro asta nou ca disper:(((((de la ora 4 il caut....pe site oficila

nu mere

:((:comp2: de unde sa mai caut fratilor:(( :banghead: :pray: :banghead::comp2:

.....va rog yo mult.........ajutatima sal scot.......ca am o pofta de joc.... :sef: :banghead::banghead:

Guest king_sfecla
Posted

da nu mai sunteti nici unu ..on?:(:(:( :banghead::happy1:

zicetimi oleak un site de unde sa scot sro a ajutatima:( :crybaby: sta nou va rog yo mult ca il caut de cv timp........ :banghead:

Posted

vezi ca ii acolo pe site la Downloads ... ;) Bafta

Hehe mie mia picat tableta de Luky dgr 6 imi fac glavieul de la sos +3 la +5 cred:-> Wish me luck ;))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...