Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

ma am ji eu o intrebare.Ce este ''dull" ?am vazut chestia asta la skilurile de la heuksal.E mai bun k stanu ?

din cate stiu eu e cam ca frostbite-ul..te incetineste..dar nu poate fi vindecat cu pilule

Posted

Ms, mai am o intrebare

Daca folosesc un sro_client.exe modificat sa nu mai iau d/c cand bag contul...as putea sa fiu hackuit ? e luat de le gamerzplanet :)

Posted

lol am inceput un char nou cu bot ... vreau sa vad cum e :D de la 0 cu boot ... dar nu stiu unde sa pun self breathe heal ... btw fol tbot .. imi zice cineva? ;)

Posted

Ms, mai am o intrebare

Daca folosesc un sro_client.exe modificat sa nu mai iau d/c cand bag contul...as putea sa fiu hackuit ? e luat de le gamerzplanet :)

da ai putea scanezal pe net si vezi daca are virusi ......

Posted

Gap e diferenta dintre mastery-ul cel mai mare care il ai, si levelu tau la caracter.

Cu cat gapul e mai mare, cu atat iei XP mai mic si XPsp mai mare, respectiv invers.

Guest am_jucat_sro
Posted

i wanna have isy :> :D

sper sa dea drumu mai rpd...pfff alt server...nu mai baneaza botii...le fac loc acuma :kar:

asta-i noua moda :D

din cauza filmuletzelor cu guild fortress.. ma apuc iar... cand am vaz filmul cu chinezu sabios vs euro one hand sword... da...da sunt dependent de sro.... daca nu erau buti era cel mai tare joc ever.(mmo)

dar din filmele de pe youtube cu fortress war am facut 3 obs :

1) trebuie sa fii full str sa ai o sansa

2)daca esti pe int ...alege euro int

3)daca nu ai in guilda ta cel putin 50% full str glavieri pe fire... fa un trade.....

deci e cam pt str.....

Posted

Gap e diferenta dintre mastery-ul cel mai mare care il ai, si levelu tau la caracter.

Cu cat gapul e mai mare, cu atat iei XP mai mic si XPsp mai mare, respectiv invers.

al meu Pascenon(Bow) E lvl 16 , eu 16 si fireul 12 ce gap am ?

Posted

Daca ai sa zicem LEVEL 16

si ai fire 16 si ice 12, ai gap [0]

Daca ailvl 16 si ice 12, fire 10 ai gap 4...

CITITI ATENTI MAI !!!!! am zis ca gap e diferenta dintre levelul tau si levelul cel mai mare la un mastery !!!!!

Posted

imi ziceti un sait unde pot sa vad unde pun magile la europeni celel mai tari si discutii ? si imi ziceti care ii mai bun wizard sau worrior ?

Posted

imi ziceti un sait unde pot sa vad unde pun magile la europeni celel mai tari si discutii ? si imi ziceti care ii mai bun wizard sau worrior ?

sunt 2 chestii total opuse.

warrior e tanker si are viata multa.e facut sa fie rezistent(desi cu delay-ul la potiuni de 15..).are dmg decent,avand in vedere ca ai 3 variante : 2h sword,1h s+s si axe.

wizard..are putina viata si cu delay-ul de 15 secunde mori foarte repede.nu poti face fata la un giant de lvl-ul tau si nici cu un lvl mai jos dar..faci dmg mare..poti omora monstri cu cateva lvl-uri mai mari decat tine.

te distrezi mai mult cu un wizard farmat klumea decat cu un warrior..warrior-ul se misca si incet..

uita'te pe youtube..cauta silkroad wizard si silkroad warrior sa vezi cum sta treaba...sunt 2 chestii opuse...mai bun e wizard cred..desi are viata putina si mori rpd.omori rpd si ai si invizible..

uita'te pe youtube si ce iti place.. amandoua sunt misto si destul de bune..dar nu exista "cel mai bun build" pt ca fiecare e facut pt altceva si unul are ce celalalt nu are.alege ce crezi ca'ti va placea pt ca asta conteaza si bun poti fi cu oricare.

Hello. This is Silkroad Online.

We are happy to announce to our users that there will be three additional new contents tomorrow after the weekly server inspection, other than the scheduled Legend II Fortress War update.

The three additional contents are: Christmas Event, Devil Wing Dress, and Chat Block.

Detailed information on the new contents can be viewed below.

Christmas Event

Title: If it Snows on Christmas

Period: 20:00~24:00, 1:00~5:00 every day from 12/18/2007 to 1/8/2008 Silkroad Standard Time

Details: During the event period, snow will fall, and event monsters will appear on all fields. When event monsters are killed, they will randomly drop Red Santa Socks. Bring the Red Santa Socks to Christmas So-Ok, and she will give you skill points and items.

Devil Wing Dress

Period: Limited sales from 12/18/2007, until stocks are sold out.

Details:

Chat Block

Purpose: To block spammers in town, or any other users that spam through whispering and chatting window.

Details: A 'Block' tab will appear in the community window, which can be brought up by pressing 'U' in-game. Under the 'Block' tab, users will see additional two tabs, which are 'Block whisper' and 'Block all chat'. By registering character names under the 'Block whisper' tab, users will not be receiving whispers from the registered character names. By registering character names under the 'Block all chat' tab, users will not be able to see any messages typed in the chat window by the registered character name, excluding Global Chat.

Posted

1.dc puii mei am fost bant pe contu ce vechi

2. misto faza cu chat block mie imi place

3.jumate din guilda din kuwait de pe grecce e pe pluto au ceva soase +premium + lv 3 a guild vor sai fac praf pe toti

iam intrebat si majoritatea au fost in kuwait de pe greeece

Posted

1.dc puii mei am fost bant pe contu ce vechi

2. misto faza cu chat block mie imi place

3.jumate din guilda din kuwait de pe grecce e pe pluto au ceva soase +premium + lv 3 a guild vor sai fac praf pe toti

iam intrebat si majoritatea au fost in kuwait de pe greeece

:bananadance2: :bananadance2:

muhahahah doamne da sa fie asa desi cred ca se vor intoarce odata cu updateul(adica vineri ca e primu war)

Posted

nu cred odata ce au bagt bani in premium si alte eal nu cred ca mai pleaca ma inteleg bn cu masteru lor kuwait asa il cheama si mau rugat sa ma duc la ei si cred ca ma duc si mai e unu CHINEASE1334 ceva de genu asta

au party de cate 12 pe la mobi de 30 full numai cu membri deai lor

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...