Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest Darkoniq
Posted

Bai fratilor! Am ajuns la disperare :crazy: . Iau disconnect in fiecare zi... chiar de 2 ori pe zi :banghead: :comp1: :comp2: . De la ce e frate? ma dispera :hair:

Posted

Bai fratilor! Am ajuns la disperare :crazy: . Iau disconnect in fiecare zi... chiar de 2 ori pe zi :banghead: :comp1: :comp2: . De la ce e frate? ma dispera :hair:

intr-un cuvant...joymax..

iei d/c "chiar de 2 ori pe zi" sincer imi vine sa rad de sa cad de pe scaun...la silkroad 2 d/c-uri e parfum,....de obicei se iau 5+ pe zi...nu ai ce face...schimba jocu:))

stii cum se zice...love me or hate me...asa e si cu silku ori te inveti cu el ori nu mai joci...bafta :))

Posted

@Darkoniq loooooool =)) =)) :))

nu mai pot de ras....cik de atat de multe ori itzi vine sa crezi de 2 ori pe zi si altzii iau din 20 in 20 min(kre ii cunosc eu) pai dak u te plangi la ata tu itzi dai seama ce ar trebui sa fak aia?? sinucidere =))

@Kr3at1v3 u chiar nu intzelegi k nu exista cont premium?? am mai explicat de 5 ori k e premium tiket nu cont premium

so tiketul nu te face sa nu iei dc ci doar sa intri din prima si 100% more xp si sxp si alte facilitatzi

Posted

poate lui ii place sa spuna cont premium..

si se referea ca stai fara griji in sensul ca poti lua dc fara pb ca tot asa intri din prima :P

pfai c iti place tie sa ii corectezi p toti

Posted

The Dash cand sa bagat premium pt asta era sa intri din prima fara d/c dar ca multi au cumparat si cumpara nu mai au pe cine sa dea afara sa intre cei cu premium :)) si au scos faza asta

Posted

bai da eu nu inteleg o faza.Dc e necesar sa iei dc dak nu prinzi loc ?Deja au bagat security code....ajea k nu se mai face flood sau ceva de genu asta.E o tampenie...

Guest ElliteKiller
Posted

Achie le sparta e Full int sowrd sheel pe mars tanker ful strr 2h sword.....e prea tare pustiu:))

Guest ElliteKiller
Posted

Scuze :((

proasta tstatura

Achile pe sparta e full int 80 sos srod 80 sos sheeld pe mers e 2hsord 72+++

e prea tare are un noroc la iteme vai de mine

Poi din cate stiu eu securit ca sa nu intre botii si sa flodeze

pe unele situri cand te inregistrezi iti cere security code ca sa "prevent bot registering"deai se foloseste.

si exista prgogram ca sa nu te mai dea afara din joc cand zice ca e full swru

stie Why_Not care eee.:))

:beer: :comp1:

Posted

ba cine il stie pe unicul , sau pe MoYongPong sau alex_ro ? :( astea au fo hackati (troy) de crinu_good

Ii stiu pe toti 3 si nu ma mira...oricum toti erau niste ingamfati !

Posted

ce tio facut ? :|

Mie nimic, nu imi pun mintea cu ei.Tot ce stiu astia e sa injure si sa se laude ca ei sunt cei mai buni(macar de ar avea cu ce sa se laude).Printre ei se putea regasi si Xa3ro.

Daca stii cumva cum i-a hackuit crinu sa imi zici.

Guest Xtreme-gamer
Posted

sal'tare fratilor m-am reapucat si eu acu de SRO ca tot baga legend 2 :)) joc pe xian cu un char nou arc am lvl 11 abea ma rog ...caut si eu un guild de romani,aveti careva? :D

Guest iuli4romania
Posted

Care aveti cont pe Odin si aveti level peste 60 va rog sa ma contactati la id...

iuli_1992@yahoo.com ...

Posted

sal'tare fratilor m-am reapucat si eu acu de SRO ca tot baga legend 2 :)) joc pe xian cu un char nou arc am lvl 11 abea ma rog ...caut si eu un guild de romani,aveti careva? :D

atata timp cat esti activ te iau la mine in academy si vorbim si de guild...ce nick ai?si te rog...fara pretentii authority,plvl,gold...bla bla bla..ms :)

Posted

faza cu cont premium e pe siteuri...aia e cand ai acces la private section dar premium tiket e altceva, deci nu va punetzi in gura cu mine k am dreptate

esti praf frate..stim si noi c inseamna premium tiket dar ti-am spus sa lasi omu sa zica kum vrea el..nush dc ai impresia ca toata lumea are ceva cu tine..poate din cauza faptului ca te dai mare cunoscator de silkroad..cred si io ca ai timp sa citesti forumuri internationale(ca doar na botu face treaba) ..p forumurile alea mai posteaza si retarzi si eu cred k un om cu exp in sro e unu care joaca "manual" si incearca p pielea lui tot c poate oferi jocu' ,nu unu care stie doar bot bot bot..anyway nu am nimic cu cei care folosesc boti doar k ma deranjeaza k te consideri taticul forumului si nu ai nici levelul nici experienta sa te comporti asa..dak stau mai bn sa ma gandesc nu ai nici varsta:P

btw ..sunt cam in ceatza..care e faza cu mag/phy reinforce p arma/haine ??am citit p niste forumuri dar se contrazic aia :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...