Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

mah ai mai avut cumva un char d lv mare??ca jtiu un preten care a furat un kont cu un char care avea numele esoteric :D

zi mi ce nick ai in joc sau ce id de mess ca io s ar putea sa fiu amicu ala.. :)))) am avut multe charuri de lvl mare

Posted

bah tampitilor estea de mau bagat in lista ma bagati in lista pentru bot vam dat fotumul cu tbot nubot si alte cacaturi www.gamerzplanet.net dar daca sunteti atat de incompetenti si nu stiu sa il faceti cica ii da nu stiu ce eroare ca nu stie sa il bage asta e sunteti prosti altu numai stiu aveti mura in gura akolo

Posted

andy dar nu mai da la totzi botzi k ii faci pe totzi cu bot si ei dau la altzii si tot asa, si nu vreau sa fiu pana in gat cu ei, oricum sunt deja multzi

plus k ala de pe gmz e virusat si chiar u ai ziso

Guest ElliteKiller
Posted

Oricum nu mai conteaza.......... Vreau un SW cu Romani si zicetimi la Glavier cu ce gap sa incep ????

Andy Tbot il am dar dreq stie cine sal foloseasca lasa instructiuniii pllz...

Posted

Oricum nu mai conteaza.......... Vreau un SW cu Romani si zicetimi la Glavier cu ce gap sa incep ????

gap 5 9 e cel mai bun :> ady nu ma da bptu la boti si asa srv is pline de boti vrei sa fi printre miile de banati care o s a inceapa sa apara :)):)):)) app faza ca ei silk si ai bot blatit/cracked nu e valabila tot timpu un pr de pe rome lvl 80 ful sun scut +8 care la primit de la ei de la joimx .... si a primit ban ....... iar pe angel hex la hacarit sky sau ceva de genu pe linkmania ..........

Posted

tu nu ai nevoie de bot ai facut un char 70+ euro fara bot asai????esti un jucator adevarat de sro

gap 5 9 e cel mai bun :> ady nu ma da bptu la boti si asa srv is pline de boti vrei sa fi printre miile de banati care o s a inceapa sa apara :)):)):)) app faza ca ei silk si ai bot blatit/cracked nu e valabila tot timpu un pr de pe rome lvl 80 ful sun scut +8 care la primit de la ei de la joimx .... si a primit ban ....... iar pe angel hex la hacarit sky sau ceva de genu pe linkmania ..........

sincer nu pot juca fara bot

1. imi este lene

2.am de invatat

3.intodeauna mia placut sa fiu pintre cei mai buni (romani) si mai toti au bot si fara bot nu am sansa

Posted

andy dar nu mai da la totzi botzi k ii faci pe totzi cu bot si ei dau la altzii si tot asa, si nu vreau sa fiu pana in gat cu ei, oricum sunt deja multzi

plus k ala de pe gmz e virusat si chiar u ai ziso

si ce crezi 10 -100 de boti in plus fac diferenta ? las macar sunt romani :)):)):))

Guest ElliteKiller
Posted

Andy sti cate cc`uri mau costat ma alea 70 de lvle

cred ca dadeam zilnic cu gold tiket de 1 ziii

sa nu mai vb de buf premiun si iepurele :)))

dar na fost chiar asa de greu sa ajung la lvl 70+ solo fara bot :)

Care Il STIT pe Achile :)))

Guest ElliteKiller
Posted

Care ma cauta Ma gaseste pe Mercury

Nick:D3stroY3r_Ro

lwl: 5 =)))

contact me at mess id: h3venl3y ;)

Posted

hai vere ce draqu alt server sincer dispre si mai apare 1 dupa updatu cu fortess war inca unu dupa prima inspectie dupa update inca unu de craciun si inca 1 dupa ce baga lvl 90

Guest ElliteKiller
Posted

nu tot pe ala joc

tot pe acelasi caracter joc pana nu vad cum dau cu skilu de 80 nu ma las ca am citi pe site ca e super tare deabi astelt

Nick:D3stroY3r_Ro

Lwl: 12 :))

Posted

damn shit sa vedeti ... OMG .... mio picat un sos/som nu am reusit sa vad exact .. si am luat d/c OMG

cand am ajuns la el .. sal iau ... si crek era si arma :)):)) cand sa apaz Z (bindu pt autopick) ... so blocat :))si asa o ramas 2 minute si dup aia o scris d/c :|:| sa vedeti ghinion ;)

Posted

damn shit sa vedeti ... OMG .... mio picat un sos/som nu am reusit sa vad exact .. si am luat d/c OMG

cand am ajuns la el .. sal iau ... si crek era si arma :)):)) cand sa apaz Z (bindu pt autopick) ... so blocat :))si asa o ramas 2 minute si dup aia o scris d/c :|:| sa vedeti ghinion ;)

Posted

lol

Posted

asta e cel mai mare ghinion.E chiar prea penal :)) dar trist.

apropo am lvl 20 pe viitorul nuker.Si am ghost spear petal....prea masa skilu ala.Heuksal skillz ROCK>!!!!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...