Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

arrow nu e mult 1000g pt cal dar nu ti se pare total aiurea sa cumperi intr-una cai...nu vad rostul si e chiar penibil.de ce nu puteau sa il faca mai scump si sa il iei doar o data.ce ai zice daca la WoW ar costa calul 10g de fiecare data..i mean..WTF?! sef.gif

Posted

Ce sa-i faci, asa au dorit producatorii sa fie, asa este.

corect si din pacate nu putem schimba nimic...suntem dezavantajti si de faptul ca este free si nimeni nu ne obliga sa il jucam,dar totu-si inteleg ca sunt galbejiti si au creieru mic oamenii dar nu era chiar asa de greu sa se gandeasca un pic la cum fac jocul si la logica acestuia.

Inca o mare problema aparuta pe servere: NU POTI SA TE CONECTEZI!

de 2 zile nu reusesc sa intru nici o data..asta m-a hotarat sa renunt definitv la jucatul acestui joc.

Posted

Eu va cred ca nu putetzi intra nicicum intre anumite ore dar nu-mi explic cum eu intru la orice ora...de acord nu din prima,nu din a doua,nu din a zecea dar cam in maxim 30 min intru.Mai prind zilnic cateva erori si iau cate o pauza dar totusi intru inapoi in maxim 30 min.

Am vazut si pe Grece lupi de 40+ dar sincer sa fiu nu am vazut nici un char calare pe el...dar putintica rabdare ca al meu are 34 si ma sui eu pe el tongue.gif si lamuresc situatia biggrin.gif

RESPEC'ALL

Posted

E careva care joaca pe oasis biggrin.gif ??

Posted

Eu unul nu am rabdare sa astept 30 minute sa ma joc silk. Si oricum tu nu esti pe server asa aglomerat.

same here.imi pierd rabdarea sa ma chinui sa intru in silk...si disper cand vad 'farmerii'' aia din orase care nu fac nimic doar stau acolo cu magazinu ala nenorocit si astepta sa cumpere naiba ce au ei acolo.

daca i-ar scoate p-aia din jos automat dupa 1h sa zicem de afk cred ca s-ar elibera mii de locuri care ar putea fi folosite de oameni ca noi,care vor sa se joace serios nu sa stea sa frece menta prin silk.damn chinese people! sef.gif

Posted

Mai sunt unii nubi care pun primele armuri si arme la stall...aia seriosi cu iteme mari, sos-uri, si mai stiu eu ce merita un stall, da aia care vand sa se afle in treaba nu.

Posted

Mai sunt unii nubi care pun primele armuri si arme la stall...aia seriosi cu iteme mari, sos-uri, si mai stiu eu ce merita un stall, da aia care vand sa se afle in treaba nu.

App de ce zici tu Arrow...azi noapte la iesirea de sud din Donhang(pe serverul Grece)era un idiot cu un stal cu iteme de lvl 13-18....am zis ca lesin de ras...24.gifBangHead.gif

Am vazut post (pe siteul oficial la Sugestii)cu ideea de a fi facut in asa fel incat stalurile sa functioneze numai o ora sau doua si apoi sa fie deconectate...dar dupa cum stiti si voi cei care jucatzi mai demultishor acest joc pe admini ii doare in...(nu zic unde ca ca imi creste warnul:P) BangHead.gifBangHead.gifBangHead.gif

Posted

M-am reapucat si yo de Silkroad,pentru ca era prea frumos ca sa nu gust cu adevarat din el.

Am jucat ce am jucat si imi iese din joc cu eroarea

http://img200.imageshack.us/my.php?image=capture10jz.jpg

nu am bagat-o in seama si am continuat dar eroarea a inceput sa ma scoata din joc din ce in ce mai des(lucrul acesta s-a intamplat de ieri 29 iunie)

Ce e de facut? comp03.gif

Posted

Mi se intampla si mie sa-mi dea eroarea asta cateodata.Ai 2 posibilitatzi:ori placa ta video nu e upgradata cu prg care trebuie ori faci ca mine : dai 2 restarturi la comp cand iti apare eroarea respectiva si apoi incerci sa te conectezi.Eu asa procedez si merge.

RESPEC'ALL. tiphat.gif

Posted

Mai aceasi eroare o aveam si eu si am bagt driveru de la nvidia de pe pagina lor acu nu mai imi face figuri biggrin.gif . Try it

Posted

salut....imi poate spune si mie cineva la ce anume folosesc noile ITEM-uri...bagate?..nu am gasit pana acum rostul lor...desi am revenit de putin timp aprox 3 zile....dupa o pauza de 1 luna..potaie mi-am cumparat hello2.gif ..dar la naiba....am plecat cu ea in DW...si iar am mai bagat 150K sa o invii ...ma-m dus pravale de tot cu $ sef.gifhair.gif ..ma poate ajuta vreo cineva? blink.gifeusa_pray.gif

PS..pt cei care joaca pe Aege...si nu au GHILDA..sunt bine veniti printre PARAZITII.....(manelistiii ar face bine sa nu indrazneasca sa ceara JOIN qleft1.gifviolent1.gifkar.gif )

Posted

O poza de la ultimul transport(esuat) al ghildei ROMANIA pe Serverul Troy. http://img84.imageshack.us/img84/5901/sro20060708090214006yu.jpg Nici nu stiu de unde au aparut atatia hoti.

Posted

O mica mare intrebare am pt tine.....prietene....daca imi dai voie sa te consider pritenul meu....CATE STELE AVEA TRANSP?????

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...