THEGREENSCORPIO Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 si fiecare guild o sa aiva propriu castel ? cum e si boweri stau in turnuri sau cum ??? Nu cred ca fiecare care guild o sa aibe cate un castel pentru ca astfel nu ar mai fi lupte pentru ele si la cate guild-uri sunt ar trebui sa fie la castele......Si ca sa vezi cum o sa fie un un astfel de war poti sa vezi filmuletul asta : chiar daca e legend VI trailer, video-ul arata un astfel de war.
skorpyo93 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 ...astazi am stat si mam gandit la urmatorul build.Este HYBRID INT (cu 1 STR si 2 INT) pe BICHEOn (raportu dintre physical si mag este 1 : 2)si este pe ice.ce ziceti ?Adic e echivalentu lu hybrid 1:7 pe spear.
noises1990 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 ...astazi am stat si mam gandit la urmatorul build.Este HYBRID INT (cu 1 STR si 2 INT) pe BICHEOn (raportu dintre physical si mag este 1 : 2)si este pe ice.ce ziceti ?Adic e echivalentu lu hybrid 1:7 pe spear.am avut io unu ...buildu asta... lvl 72.... era de cacao... nici nu era farmat full...da de cacao... bine ca reuseam sa omor da peleme.... mie nu prea mi a placutBTW am inceput si eu un char nou pe serverul pluto....daca are cineva ceva de gand sa ma caute la nick-ul BestNuker_RO :tiphat:
Kreative Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 ce ziceti dak folosesti modifer poti sa risti sa fii hackat ?sau cv de genu?
The Dash Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 u ai prea multe idei dupa mine u si andy va schimbatzi serverele ca pe sosete si buildurile la fel @THEGREENSCORPIO: stai sa vad kre era filmul k e unu cu lupta in castel war nu trailer si ink nish filme fainutze : http://www.stage6.com/user/FrancFranc/vide...ortress-Trailer http://es.youtube.com/watch?v=JAoA-PE-TaI
elusion Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 cant wait ... deci filmu cu fortres war arata super bine ... eu zic ca se merita :)
Avzar Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Kreative, ce vrei sa folosesti u nu este modifier.Este un sro_client.exe care ajuta sa nu mai iei d/c cand bagi contul.
BillyTalent Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 ...astazi am stat si mam gandit la urmatorul build.Este HYBRID INT (cu 1 STR si 2 INT) pe BICHEOn (raportu dintre physical si mag este 1 : 2)si este pe ice.ce ziceti ?Adic e echivalentu lu hybrid 1:7 pe spear.mhei omule nu vreau sa fac Flame topic dar pe tine cand te vad ca poztezi numa de Build aud...stai jos si joaca mar interesa cat lvl ai facut max pana acuma nu mai te gandi atata la build...si te rog eu nu mai posta ideile tale de build cred ca toatalumea stie ca sper e pe INT si nu STR sau blade pe STR si nu INT
glumetu Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Baieti .. nuker chinez sucks .. am si eu unu .. iar in acesta perioada nu mai este un caracter de asalt .. este cel mult in caracter de suport... S-a dus vremea in care nukerii rulau serverul .. (asta pt ca aveau SUN-uri si erau singurii care puteau da one hit kill ... faimosul one- hit kill as zice eu ..) acum la moda sunt nukerii euro care fiecare din ei au sanse 50% de one hit kill.
BijuuMode Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 The Dash acu cateva pagini in urma ziceai ca nu sunt bagate skiluri de 120 atunci explica si mie te rog ce e cu fulmuletu asta care arata skiluri de 120
Avzar Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Imi ziceti un build pentru PURE STR BOW ? :)Si ce imbue se foloseste ?
skorpyo93 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 srry....da nu stiu ce sa fac...vreau ceva misto....adic sincer sa fiu cel mai mare char al meu are 24.Totusi dak ma apuc de ceva vreau sa stiu dak e bine sau prost...
mogul Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Imi ziceti un build pentru PURE STR BOW ? :)Si ce imbue se foloseste ?full str / bow :P / fire si litningh (pt grass walk)
noises1990 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 neah pluto...sa iei iar de la 0... m am intors iar pe alexander pe nukeru de 72 :X
Avzar Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Pentru PURE STR BOW ce ziceti de:80 Pacheon80 Fire80 Ice60 Ligh
SimplySimple Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 cel mai bun character este arcas hybrid cu balance 70-70 care normal la lvl 80 cu hainele o sa ajunga balance 80-80...Cel mai bun build ar fi 90 pacheon 90 fire 90 light 30 cold.Dar ca sa fie puternic trebuie sa fie farmat bine arcasul...doar ca exemplu sa nu ziceti ca habar n-am de builduri sau w/e...pe xian 2 memberii ai guildei dracula...same lvl au facut pvp ambii cu seturi +5 si arcuri 60+5...hybridul i-a dat arcasului str 7-1....la arc este f bun hybrid deoarece nu este o arma melee(sper ca am scris bine :P )are dmg echilibrat si mag si phy...de aceea ca hybrid iei dmg mare din skill...dar si din imbue asa ca rupi si la unici si la pvp si cresti si foarte repede.....bafta :cool2:LE:nu ice...ice nu mai e folositor...acum ceva vreme cand nu exista posibilitatea sa te faci imun boweri pe ice rupeau silkul dar acum nu mai sunt ce au fost...faci ce vrei da imbue cold o sa te coste mult dmg...si in nici un caz sa nu urci ice mai mult decat light...arcasul da si fuge...ai nevoie de viteza,ghost walk,buffurile si normal pasiva la un lvl cat mai mare...
Avzar Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 asadar, cum ar trebui sa bag punctele ? ma refer la STR si INT
The Dash Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 @badfist....eu nu cred k u gandesti......nai mai vazut char buider?? asa gasesc si eu oze dinalea si zic k a aparut in isro(stiu k u ai zis in ksro) dar am si eu tot pe poze dinalea cu skiluri pana la lvl 150 asa k nu ma invatza ce skiluri au aparut....cand o sa imi aratzi un film cum ala foloseste si no sa fie pk2 edit atunci sa imi zici mie de skiluri@speeyz, sincer eu nu cred k erau acelasi lvl sau aveau acelasi echipamanet si nush ce sa cred de scorul tau pt k un full str bate fara probleme un hibriddeci arcashul e bazat pe criticale si ca sa dai crticale itzi trebuie phy dmg deci itzi trebuie full str, deci eu sincer nu prea te cred sau aia nu erau egali in ceva sau in mai multe
wine Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Pentru PURE STR BOW ce ziceti de:80 Pacheon80 Fire80 Ice60 LighMai intai sa treci de 60 cu charu dupaia te gandesti la restu...@Dash scrie frate in romana ca se chinuie omu un sfert de ora sa citesca.P.S. Speedy s-ar putea sa aiba dreptate, am vazut multe tutoriale in care zicea ca arcasu este bun cu balance 70:70, dar sincer nu am incercat niciodata.
The Dash Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 uitatzi inca un film cu fortes war daca mai vretzi :Phttp://www.stage6.com/user/FrancFranc/vide...-Fortress-part1
SimplySimple Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 dash o sa-i rog sa faca pvp...si o sa filmez...sa iti demonstrez...nici eu nu am crezut dar arcu avand dmg moderat ...si phy si mag combina f bine int cu str imbue cu phy skill si ai un dmg mai mare....
soso09 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 si eu am jucat pe mercury pana mau hakuit si mam P.... pe el de cont nu era el amre dar mam ofticat demi vene sa fa spummme. Ohhh Elite vezi ca is SoriN... ma stii doar ...apoi tu avei character fain ma lvl 72 ,Cn te-a hackuit ??? oricum imi pare rau... Nohhh cu cine mai fac eu tradeuri???((