Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted
:-??:-?? pfff mogul...silkroad max cap e lvl 150 ..pana vei ajunge acolo vei tot avea bara de experienta si va trebui si la lvl 150 sa duci exp la 99.99% pt ca na...mai faci un guild/job war,mai mori la mobi,etc...si cum ar fi cand mori odata sa ajungi la 79 iar?asta e ideea.... :cool2:
Posted

Cand faci 80 trebuie sa te duci cu xp-ul pana la 99.99% ;)

E ca si cand ai vrea sa faci 81 :)

dc tre sa ajungi la 99.99 % ??? iti mai da ceva ?

Posted

ce s'a anuntat oficial e ca pe 18 baga siege wars,atat.de cap nu au zis nimic. intrati pe www.silkroadonline.net sa vedeti

sincer,nu cred ca dau drumul anul asta la cap-ul de 90.

si maine,marti,se deschide si pluto,alt server.

Posted

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu ceva??am lvl 40+ dar nu pot sa fac lvl mai repede>>??

Stie carvea un bot pe care il pot cumpara cu gold Va rog??sa mi ziceti?joc pe alexander :beer: ;) :(

Posted

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu ceva??am lvl 40+ dar nu pot sa fac lvl mai repede>>??

Stie carvea un bot pe care il pot cumpara cu gold Va rog??sa mi ziceti?joc pe alexander :beer: ;) :(

asta imi aduce aminte de scamurile alea: iteme din mall pe gold, bagi id si pass si in 10 min vine itemul :))))))

nu cred ca exista boti pe gold

Posted

plm de botteri X( , de as fi GM as mere as arunca cate 1 gold si care vine sal stranga ban 10 ani :|

Care e problema ta dak vreau sa folosesc si eu bot..macar sa vad cum e..nu am folosit niciodata??

=)))

mogul ftw :))

uLs imid ai te rog id tau de mess??vreau sa vb ceva cu tine... :)

Posted

Care e problema ta dak vreau sa folosesc si eu bot..macar sa vad cum e..nu am folosit niciodata??

uLs imid ai te rog id tau de mess??vreau sa vb ceva cu tine... :)

e greu ca dupa ce vezi ca iti usureaza ala munca ..greu sa mai revii la legit.rar se intampla una din asta,sa revii ca nu iti place cu bot.

Posted

Sa va zic ce nebunii face whyNot- pe Babel ? :)) acum chiar puteti zice ca is cel mai nebun de pe Babel... :))

Deci, ce m-am gandit eu :))

Am un nuker pe sword, de level 35, level mastery la sword e 31.

Am vreo 50 de potiuni de editat skiluri asa ca m-am gandit sa dau lvl Down la mastery pana la lvl 0, ca mai apoi sa ma mut pe SPEAR :))

Dau vreo 3 milioane pe chestia asta, dar stiu ca merita :))

Posted

pacat ca as fii vrut sa cumpar ceva gold si o sa dispara totul :P (inafara de haine) ca si cand so bagat europenii , DAr se faceee balansu intre chinezi si euro ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...