Guest Duran Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 ce ai avut tu ma? lasa-ne cu am avut aia ,am avut aia. iti zic eu nu ai avut nimic. si acum nici caracterul ala nu il mai ai. SI DA MA BUCUR K AI FOST GOLIT
wine Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 safe? ce safe mah cn se baga la char sub lvl 60 lol sau se baga sub 60 daca ai multe sosuri milioane asa cum am avut eu lolorcum caut alt bot nu vreau sa mai pierd noptile jucandlolNoptile jucand? #-o Pana acuma te laudai ca esti mare botter si acuma zici ca ai pierdut noptile jucand.Nici tu nu stii cum sa mai minti.@razvan nu iti pierzi cheful de sro cand vezi pe linkmania atatea?
BeautifulMind Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 @solider : Nu prea mai am ce sa joc si am zis sa revin .. Eo n'am treaba .... Tu joci ?
andy12345 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 ce ai avut tu ma? lasa-ne cu am avut aia ,am avut aia. iti zic eu nu ai avut nimic. si acum nici caracterul ala nu il mai ai. SI DA MA BUCUR K AI FOST GOLITpagina 297 parca uitate@solider pana imi lvl 42 am pierdut notile jucand lol de la 42 plm dormeam si botu juca sunt tare nu?
Guest Duran Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 sunt nebun... al naiba silkroad .... nici nu mai stiu cand am iesit ultima oara cand am iesit in oras cu prieteniii eram prea ocupat sa vad cu.m face botu lvlin loc sa citesc ceva pe a romana ma uitam la skiluri de la pure int si citesc pe situ oficial this is a shit dam imi fac rau cand ma uit la pozele cu scorpio al meu fetita mea iubita cn ce o face ea akuma fara stapanu care a crescuto si imbracato numai in haine de firma akum e rapita dam you stupid hackers fuck your mother o sa o las mai muale lol recunosti c scrie aici? c sa vad la pagina 297???? cum t plageai mai demult k ai fost hackerit? poze vreau sa vad cu "hainele de firma"
Guest luci_xxx2007 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 salut.....cn imi da si mie un program de hackuit.......k sa pot face log on din prima va rog......ceao....va rog scrieti repede va rog...c.eao :cool2: :dontknow: :blink:
andy12345 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...735&st=7350 bah sa vad ce mai zici akum eu eram cu mustar_andy cu contu ala postam atunci glavia a costat 52 de m
Guest luci_xxx2007 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 eu si pe greece Luci_Roda un program de hack cv sa intru mai reped ein sro nua re nimeni???????????????pls
[G.U.N.I.T]Ahile Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Luci nu exista program care sa te faca sa intri mai repede...din cate stiu eu.P.S:Esti nou in joc?
Guest Duran Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 c suma impresionanta :) bineinteles nu la fel d impresionanta ca arma p care ai dat banii
BeautifulMind Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Gata ma cu cearta mai bine vorbiti despre altceva...PS care ar vrea sa ne bagam pe un server nou sa mergem amandoi la level si ...
andy12345 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 eh... asa sunt low lvl asta e nu stie preturile nici macar nu stie ce avataje are glavia si ce dezavantaje sa i intelegem totusi durane stf posteaza ce vrei cand tio ua una sa imi spui u cred mai postez ca ma duc la un prietens a vedem un mecifortza stintza lol
Guest luci_xxx2007 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 man....sunt mai vechitut umpik.....da ...are un preten de al meu asemenea program...dar...nu vrea sa mil dea........ aj vrea sa am aja program.....si....cn ii pe grece si ar epeste 60.....sa ma creasca si pe me????? yos mik......d 24...dar...sunt full sos...glavie full blue sos +3
wine Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 man....sunt mai vechitut umpik.....da ...are un preten de al meu asemenea program...dar...nu vrea sa mil dea........ aj vrea sa am aja program.....si....cn ii pe grece si ar epeste 60.....sa ma creasca si pe me????? yos mik......d 24...dar...sunt full sos...glavie full blue sos +3 Iti dai seama ce program are prietenu tau daca nu ti-l da... @andy imi place ce accesorii aveai
flo17 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 bun in sro numai prosti nu folosesc boti 2.hai sa vedem cati de pe forum sunt contra botului majoritatea folosesc bot mey da destept esti , eu am 73 si nu am folosit niciodata bot , u cu bot ce ai realizat in jocu asta ? :-?
Guest luci_xxx2007 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 si yo vrreau program.......sau cv sa intru din prima sau sa fac bany repede sau.....nush ori c......pls....ajutor.....help me.....salvati balenelecn ma creste si pe me pe greceeeE????????
Daddysady Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 si yo vrreau program.......sau cv sa intru din prima sau sa fac bany repede sau.....nush ori c......pls....ajutor.....help me.....salvati balenelecn ma creste si pe me pe greceeeE????????e clar ai chef sa fi hackuit..
andy12345 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 mey da destept esti , eu am 73 si nu am folosit niciodata bot , u cu bot ce ai realizat in jocu asta ? :-? MUHAHAHAH imi vine s ama pisi cu bot hmmmm.... am gost hack dupa cum stiai sid aca nue ram hack aveam 70+ asa ca tn lol sunt 4 luni de cand am fost hack si aveam lvl 56 lol atunci ce lvll crezi ca aveam akum lol orcum bot power degaba va spargeti ca degeaba bot bot bot solidere sincer nu stiu dc aveam doar 2 inele silkroad rulz
Avzar Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Eu personal daca mi se hackuia contul ma lasam de sro si il si stergeam din pc ....Ai mare tarie de caracter daca zici ca sro rulz chiar daca te-a hackuit careva....Cunosc persoane care nici nu folosesc bot si au fost hackuite...asha k...
andy12345 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 dap.. ai dreptate multi au fost hack fara bot asa ca folositi bot lol
Daddysady Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Eu personal daca mi se hackuia contul ma lasam de sro si il si stergeam din pc ....Ai mare tarie de caracter daca zici ca sro rulz chiar daca te-a hackuit careva....Cunosc persoane care nici nu folosesc bot si au fost hackuite...asha k...nu inteleg dc sa se supere k i-a fost furat un char p care practic nu l-a facut el :P
Avzar Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Da` totusi doare sa ti se intample asa ceva, nu ca te-ai fi kinuit, da` sa zicem...si pe botu ala poate s-a dat bani...ma rog....Dar sa ia o masura de siguranta joymax...pana cand tot hack peste hack... ?????
Guest bfnc119 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 HMM ... Nu stiu ce sa mai zic :P . Am impresia ca toate se antampla numa noobilor Ce drq facetzi ma de suntetzi hacuitzi asea ). Si eu fol bot si am 5 caractere pe 4 servere dar nam fost niciodata hacuit decat atunci cand cu mana ( pardon cu gura mea ) am spus passu si user unui confrate deal nostru . Deci avetzi grija cui mai spunetzi datele ... cred ca acolo e problema . A si ... as avea nevoie de ceva playeri activi cu exp. pe Saturn since the new update its comming . A si ca model de joc nah Saturn open on 6 nov . am lvl 64 in fix 1 luna :P Pm me daca va hotaratzi Revenger in game or Weblord
andy12345 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 revenger cf bre??????????? )))))) nooob a la lvl 62 cat aveai tu tea batut un gavier de 54 te saluta web22 dupaia ziceai cai portiuni mici lol dar si asa